Отговори
# 525
Ох ,Ферит и Сейран да толкова сладки!
Пълнят ми душата!❤
Като знам какви гадости ни чакат , ще си превъртам тези сцени до откат!

# 526
Айде Гюлгюн ги видя 😅

Ферит големи мераци за Сейран 😅😅😅

Тези целувки на Сейфер ще ни излязат през носа😂😂😂

Хаха Есме😂😂😂

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 22:27 от Hurricane~

# 527
Въх въх Казъм го накараха да гледа в точка хахаха

# 528
Кязъм се видя в приключение Grinning

# 529
Накратко какво каза Есме на Кязъммм??

# 530
Кязъм сега Тарък изкара виновен? А тоя какво вика - всякак ще я взема?

Че ако не се погрижи за дъщерите им, нищо да не им се случи, ще го яде от нея, съвсем накратко.

# 531
Хаха, Есме, къде си бе душа. Откога те чакам Grinning
Отсега плача за Фуат Disappointed Relieved

# 532
Есме му каза, че си е посветила живота на него, че й е подарил 2 дъщери и тя му е безкрайно благодарна и не иска нищо повече от него, но ако се случи нещо с някоя от дъщерите и той не успее да ги опази ще му запали чергичката. Това последното са мои думи Simple Smile Заплаши го с нещо, но не чух какво точно, че шумно

# 533
Що за глупост това с Есме ?!?!
Паднах от смях
Той ги пребива още от както са се родили,щеше да изгори ръката на Сейран.душеше ги до смърт,а тя щяла да му разкаже играта,ако нещо им се било случело
Като,че ли до сега не им се случваше

И Сейран ми преиграва,никак не ми се връзва какви ги говори сега,като само до предния ден крещеше ката ненормална
Пълни глупости

# 534
Благодаря, аз г/д ги разбирам ама не знам перфектно турски... какво ли е замислила Есмее 🤔🤔🤔😄😄 всичко се откри тази вечерр

# 535
Есме... Този живот, който била дала на Кязъм, неочаквано щяла да го ужили и да го изкара от югуларната му вена Joy

# 536
А така ,Есме ! Спокоен сън да няма тоя мишкар ! Толкова е страхлив !!!!
Обаче това ме кара да се замисля , защо тогава търпи този тормоз . Защо и момичетата е оставила да преживеят това ? Нещо не ми се връзва този неин обрат. То било много лесно да го сплашиш Кязъм.

# 537
А той гладен бил 😁 на хотел, пансион, на нещо си да ходели 😂

Претупано, недоизмислено ми се вижда и на мен. Още от миналия епизод.

# 538
И Есме и Сейран са коренно различни в този епизод 😂

# 539
Що за глупост това с Есме ?!?!
Паднах от смях
Той ги пребива още от както са се родили,щеше да изгори ръката на Сейран.душеше ги до смърт,а тя щяла да му разкаже играта,ако нещо им се било случело
Като,че ли до сега не им се случваше

И Сейран ми преиграва,никак не ми се връзва какви ги говори сега,като само до предния ден крещеше ката ненормална
Пълни глупости

Амиии обичат се хората.. 😄 на мен ми са много сладки 😍 искахме обрат от Сейран ето.. понякога човек оценява нещо, когато го изгуби..послушала е сърцето си и се е отдала на любовта си

Общи условия

Активация на акаунт