Отговори
# 585
Ако оженят Ферит за Пелин , Сейран в ролята на метреса ли ще е ?
На този въпрос , режисьорката отговори , че това е лъжа  Ще видим

# 586
А Пельо с какъв акъл седя цяла серия и държа телефона, надявайки се Ферит да й вдигне?

Спойлерите са лошо нещо, за сетен път се уверявам. През цялото време стоях на тръни, очаквайки смъртта на Фуат Head Band

# 587
Да не забравяме и най-старият играч, въпреки ролята му , той за възрастта си играе брилянтно... 👏

# 588
Ако Тарък е в дъното на тази катастрофа (а има основания за такова предположение - ударът беше срещу страната на Фуат и като че ли беше директно насочен; движеха се по прав път; Тарък единствен накрая гледаше ехидно на беглеците), има вариант емоциите да се насочат към Сафетови. Тогава наистина ще започне война.

# 589
Тъжно е, че историята на  Фуат   остава недоразвита.  Искаше  да бъде обичан и да бъде оценен. Асуман какво ще я правят сега?  Ще продължава да стои,като  статист в имението. Или ще мине на тъмната страна ? Dizzy Face

Честно казано имам стотици въпроси в главата си и къде може да отиде всичко това?
Имахме на дневен ред една камара въпроси в семейството на Ферит.  Защо  сцените им бяха само едно ядене на масата? 

Дана Ферит не вини, себе си и Сейран. Да търси утеха в нея. Имахме тези сцени, в които тя му казва, че го обича и че е с него в добри и лоши моменти.
Сега дядото с какви очи,ще съди Ферит?  Като той е виновен за всичко.    Очаквам нещастие да сполети Суна и Абидин.

# 590
https://twitter.com/roxinda/status/1659680769827119104?t=Q7-BhVH … 5SQsZSu8RVMw&s=19

Мерт в интервюто:" Ще се случат много хубави неща в тази драма "

Хубавите неща:

# 591
Е, в случая със смъртта на Фуат ,Мерт е намало как да знае, че актьора ще прекрати договора си. Наистина изгубиха ценен кадът за да има повече екранно време за Борчето. Направо се чудя на актрисата която исграе Асуман защо и тя не прекрати договора си. Малко по- малко да напускат корба- на края да си остане Пела сама да си снима 2: 40 минути -бонус време дори й давам, щото е ненормално талантлива!!!
Честно казано , аз започвам да се напрягам от филма. Вече 30 епизода, нямам представа кой за какво се бори, за какво мечтае. Пелин за да стане Корхан, Сейран за да учи- ама вече не й се учи ..другите...ми те.. мечти нямат, работа нямат...Юсуф и той завалията забрави да кандидатства.......  
https://twitter.com/roxinda/status/1659680769827119104?t=Q7-BhVH … 5SQsZSu8RVMw&s=19

Мерт в интервюто:" Ще се случат много хубави неща в тази драма "

Хубавите неща:

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 01:14 от Ela1

# 592
Ако Тарък е в дъното на тази катастрофа (а има основания за такова предположение - ударът беше срещу страната на Фуат и като че ли беше директно насочен; движеха се по прав път; Тарък единствен накрая гледаше ехидно на беглеците), има вариант емоциите да се насочат към Сафетови. Тогава наистина ще започне война.

И аз го мисля, като вариант.

# 593
Прехвърлих набързо серията, не успях да гледам на живо.
Блестяща игра, хареса ми всичко, което видях и разбрах.
Поуката - историята се повтаря, младото поколение изкупува греховете на старото. Каквото му се е случило на Халис, се случва и на Орхан. Дали Ферит ще счупи порочния кръг и ще намери утеха в Сейран? Според мен,да. Дори да не изговориха старите си проблеми, Сейран съвсем ясно показа на Ферит, че му е простила, че не таи гняв в себе си. Каза му, че ще бъде до него каквото и да става. Сейран осъзна, че трябва да се живее за момента и с хората, които обичаш. Сега ще бъде нейн ред да се бори за него, защото той ще изпадне в дупка, най-вероятно ще се обвинява (въпреки, че няма за какво в този случай).
Очаква с нетърпение да изгледам целия епизод и да го анализирам.
Последната сцена беше безупречна - нямам думи за актьорската игра на всички. За пръв път гледам сериал, в който всяка серия да съм онемяла.
(Имаше неща, които ме дразнеха в сценария и сякаш имаше пропуски, но наближавайки края на сезона, осъзнавам, че всичко до тук е имало логика. Харесва ми, че главно се набляга на психическото състояние на героите и че трябва много добре да ги анализираме, за да разбираме действията им.)

# 594
Може би детето на Сейфер ще бъде кръстено на Фуат.

# 595
Аз не разбирам в какво точно се изразява "вината" на Ферит? Хубаво, избягал със Сейран, Фуат отишъл да му занесе торба с пари и на връщане катастрофирал. Не е като да са го гръмнали в гората. То е ясно, че ще бъде насадена вина, но  реално няма такава.
Направо рекорд, че ги гледахме влюбени ден и половина 😒
Вчера с прегръдката на Кязъм и Ферит си помислих, че тази смърт може да помири семействата, но със сигурност няма да стане така, а ще ни залеят с драма.🙄
Дано Сейран не се откаже лесно от Ферит.

# 596
Значи от снощи не съм добре да съм спала 3-4 часа и с тая песен на Джем която обожавам беше капак на всичко.
Всички плакахме и аз и баба ми раните ми се отвориха буквално.За играта на актьорите не съм се съмнявала никога всички са доказани имена - Четин,Емре,Гюлчин,Дирен и Гьозде виковете на една майка направо като трън ми се заби всичко в душата...
А Мерт направо ме отвя ама този път направо ме застреля от месеци наред господинчото ни мята от различно в различно чувство ,но този път беше нелеп буквално в най-добрия си смисъл.Не искал да го хвалят - играй зле никой няма да те хвали сьоз това не е нормално да играе така и да иска хората да не говорят затова което е направил и детайла в който валя дъжд много плаках много се разтроих и баба ми гледаше разстроена.Цялата сцена премина през мен като алкохол през вени с прекрасно качество.Ще ми липсва Фуат и какво се оказа,че зависта на Фуат е насадена от дядо му ах Халис как ще си простиш шамара?
Понеже съм преживяла подобно с нещо с друг член от семейството и точно това неприемане и сядане на земята с вик го изживях.Сакън Сейро сакън не го оставяй сам! Грижи се за повереното окей...Много ме трогна както му казваше ,че тя няма как да е добре ако той не е...Сега той наистина няма да е добре време да се бориш момиче.
Чувствам се като простреляна кошута всички сцени на СейФер бяха много сладки не отричам ,но аз съм драма куин хубавите сцени и щастието им не ми подейства толкова колкото драмата в последния половин час.
Уж нямаше да рева ама който си го може да ме разкатае не напразно влиза в графата на любимците при мен.
Треперенето на ръцете преди това подаването на ръката под дъжда все едно брат му го е пратил този дъжд...
Докато Ферит като ранено животно умоляваше всички нищо да не се случи с батко му само Кязъм го вдигна от земята и прегърна като баща.Уверих се ,че 100 кандидат зетьове да дойдат Ферит му е син не зет.Много ме докосна как го прегърна като баща и той го наричаше синко и го успокояваше да не плаче...
Много тежка сцена ...Много! И АбСун как ще се отърват отделна тема...

Млъкни! Млъкни! Нищо не казвай....

Тежки дни чакат Ферит мисля и това е само началото към кабинета на кака ни Гюлсерен.

Мръсния Халис този човек когато пукяса байрам е за мен.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 08:28 от x BlackRose x

# 597
Здравейте,момичета
Това,което гледахме вчера беше една закономерност
Очаквана от мен,предсказана и сбъдната
Всички пътища на този сериал водеха до нещо такова
Всъщност,не съм предполагала,че най-не взимащите участие в тази драма ще пострадат,по-скоро си мислех за Ферит,или Сейран
Но,всъщност смъртта на Фуат е достатъчно драматично и за двамата
Ако не беше тази силна сцена,всичко останало си беше просто една набързо скроена,с много кръпки глупост
Нито Сейран ме разчувства,нито Суна.
Абидин ми е като някакъв придатък,само и само да стане нещо със Суна и новото семейство

Ако се замисли човек,цялата история се върти около двамата възрастни мъже и Хатуч
Оттам е започнало всичко и пак натам продължава
Защото Халис изпрати Ифакат да търси момиче точно там
Само дето не разбирам-нали любовта му към Хатуч беше много голяма?Къде изчезна?Как изведнъж я заряза?

Кязъм ми хареса
Не се подчинява на новите,даже ,въпреки пищовите се осмелява да се изправи и да ги обвинява
Той единствен утешаваше Ферит.Бащинската прегръдка момчето получи от него

Не знам как сценарият ще се върне към нормалните отношения на всички след снощната серия
Мисля,че никой вече няма да бъде същият

Ферит всъщност не е обичайният мачо,който може да се изправи срещу всички и да тропне на масата
Но сърцето му е огромно,смелостта му граничи с безрасъдство,а любовта му го променя всеки ден и всеки път
/Не знам защо Мерт не харесва Ферит/!?!?!

Всъщност,наистина най-тежкото предстои-страданията на всички от семейството и най-вече на Ферит.Съдбата на Суна,съдбата на Сейран,решенията,които ще вземат Кязъм и Халис,действията,които ще предприемат Зерин,Пелин и Тарък....

Искаме Сейран и Ферит да станат истинско семейство
Искаме наказание за всички,които причиняват болка и смърт
Искаме наказание за Ифакат,Зерин,Пелин,Халис,Кязъм,Сафет и децата му
Искаме справедливост
Дали ще се получи с този сценарий,предстои да видим

Забравих да пиша за играта на актьорите
Разбира се Мерт-уникален,от плът и кръв,невероятен...
И Гюлгюн-тази сцена на виещата майка ми взе акъла...
Скрит текст:
Когато получих вестта за смъртта на моя баща,реагирах точно така-на колене,вцепенена и виеща.Все едно видях себе си в тази сцена.Много тежко

# 598
Добро утро, приятен уикенд на всички 🌞

Не съм спала въобще снощи, след тази сцена... много тежко ми стана.. и аз съм викала и крещяла по същия начин, и аз като Ферит не исках да чувам нищо.. просто браво за актьорската игра.. не знам за кой път ще го кажа, но така е.. не мога да кажа на черното-бяло.

Кязъм и Ферит.. нямам думи за тази сцена.. докато Ферит гледаше дядо си и плачеше, той очакваше  да му каже, нищо няма да се случи, всичко е наред.. но Халис не му го каза, защото знаеше, че нищо не е наред .. и че сина му и внука му изкупват греховете му...

СейФер бяха много сладки 😍, очаквахме от Сейран такъв обрат.. говориха си нормално без блъсканици,виканици... бяха като нормална двойка.. целувчици,признания... според мен Сейран разбра, че Ферит я обича, когато дойде вечерта след развода да я види... тя чу всичко, което Ферит казваше.. и затова се показа и каза: "Добре съм".. май тогава егото и падна.. и и се отвориха очите.

Според мен сега ще стане голям обрат в сериала..

Прочетох някъде, че Сейран отива в имението и Кязъм няма нищо против, даже като разбере, че Тарък е отвлякъл Суна ще се настрои срещу психарското семейство...

Някой беше писал по-горе, защо Ферит като излязъл от палатката, се бил замислил.. защото нямаше план тогава, но трябваше да се прави пред другите на силен и то най-вече пред момичетата..

# 599
Добро утро момичета като чета за серията от снощи хем нямам търпение за превод хем ми се свива сърцето и незнам как ще я гледа. 🥲

Общи условия

Активация на акаунт