Отговори
# 90
Теа е с леко възпалено ляво ушенце (пак същото). Също и зачервено гърло. Засега няма да пие АБ, тъй като е контактна на рубеола, за да избие, ако това е причината. Въпреки че педи каза, че отдавна няма рубеола в София newsm78 Пък и няма Т в момента, ще се опитаме без АБ, стискайте палци, моля Praynig

Забравих да кажа, като капак на хубавия период, онзи ден си загубих телефона, и понеже бях с предплатена карта, сега съм с нов номер. Ще изпратя на лични на който се сетя, че ми е имал телефона...

# 91
Щях да пиша ама малко се разстроих Cry.Аз съм загубила двамата си дядовци,които обичах безкрайно много и бях адски привързана към тях.Единият също почина от рак на белия дроб,поне така му казаха без дори да изчакат резултатите от биопсията,седмица след диагнозата се спомина,просто като му го казаха така дирекно той се предаде Cry.Аз бях бременна в четвъртия месец с Нас...
Валя ,моля се баба ти да се оправи Praynig!

# 92
Благодаря ви милички !
Надежда няма Cry....инсулта е голям...без никакви реакции е....доктора каза, че е въпрос на часове....всички са при нея на село.....дядо го преживявал адски тежко....той ще е следващия до седмица-така си мисля.....
Успокоявам се сама, като се казвам, че вече времето им е дошло...все пак са 80 годишни-дето се вика изживяли са си живота, ама пък си ги обичам-всяка ваканция бях при тях.....
Повече няма да ви занимавам -обещавам.....

Целунете дечицата си от мен!

# 93
Валя,моля се за баба ти.....Знам колко ти е мъчно и тежко. Cry
Аз също загубих любимата си баба/кръстена съм на нея/, по време на бременността си точно на Бъдни вечер. CryВидях я тогава за последно, и тя лежеше без никакви реакции и доктора също каза, че е въпрос на време.Имаше рак на гърдата с множество разсейки.Но..беше много силна жена...и до последно се подлагаше на операции и на химиотерапия....... Cry
Вале, прегръщам те силно!

# 94
Oh..ама че ден... Валя, миличка... какво да кажа.. толкова е тъжно и тежко.... Успокоителни думи в такива случаи според мен са нелепи и не помагат... Мога само и аз да се присъединя... ще се моля за нея и дано все пак стане положителен обрат в състоянието й! 
Прегръщам те силно, бъди силна Hug

# 95
Валя дано все пак има надежда Praynig Praynig
Мене баба и дядо са ме отгледали.Дядо ми почина преди няколко години, баба е жива на 82 години е- още дълги години да е жива и здрава.

# 96
  • Mediterraneo
Вале, наистина съжалявам... Дано стане чудо  Praynig Praynig Praynig
Ние живеем при моите баба и дядо. Дядо е на 82, баба ми- на 78. Те са ме отгледали, все още продължават ужасно много да ми помагат и направо не знам какво бих правила без тях... Confused

Силия също е болна  #Cussing out Този път "оцеля" на яслата едва четири дни  Twisted Evil От снощи поддържа 38- 39.5 Т. Не съм я водила на доктор. Няма хрема все още, макар че предстои, усещам я  Confused

# 97
  • Варна
Вале, съчувствам ти. Hug
Ох само за болни дечица пишете момичета. Дано най-после да оздравеят тия нашите котета.
Днес Ивчо беше атракцията на ИУ Варна. Наложи ми се да отида да взема нещо от университета и тъй като няма на кого да го оставя ходихме двамата. Качвахме 5 етажа нагоре и после слизахме напред назад. Голям кеф-  вика, пя, бяга по дългите коридори. Абе цирк някакъв. И раздава усмивки на дамите човека. Само дето аз станах вир вода докато се качим и слезем. Sick

# 98
Валя, съжалявам за баба ти!  Cry Да се случи най-доброто за нея (понякога не знаем кое е най-добро, в смисъл, че не е хубаво да е парализиран човек на легло с години, това не е живот)! Имай вяра!

желая на всички малки и по-големи човечета здраве!!!

# 99
Честит Рожден Ден Fairy!   bouquet 

# 100
Fairy, честито миличка!)Желая ти безкрайно щастие и букет от усмивки!

# 101
Феъри,Честит Рожден Ден!Пожелавам ти много здраве и милион сбъднати мечти!  Gift

# 102
Fairy,честит рожден ден!Желая ти здраве, щастие и много любов! smile3525

# 103
 Fairy, Честит Рожден Ден!
 Бъди здрава,щастлива и много обичана!

newsm59

# 104
Fairy, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ С ГОДИНИТЕ ДА СТАВАШ ВСЕ ПО НЕОТРАЗИМА И ДА СИ МНОГО ЗДРАВА!
Валя , дано всичко стане както искаш с баба ти! А тя да има здраво сърце и да се пребори с болеста  Praynig

Аз имах по рождение двама дядовци и една баба, на татко майка му е починала като е бил на 7 год. Всички си отидоха вече за съжаление, а аз си ги обичах. Няма как смъртта е по силна от обичта ни  Cry

Марти 2 дни спа в яслата и са много доволни от него. Заспал е сам в нас това е абсурд. Единствената издънка, че са му дали биберон, а ние го бяхме махнали от 10 дни, но се разбрахме да му го дават само при заспиване. Така и аз както усещам нещата отиват на хрема, но ще се помъча да удържим фронта.

martea как е Теа, ще я бъде ли ученичката? Дано се оправи бързо.

Тарталета на Силия също бързо възстановяване.

Исках да ви питам на вас нищо ли не ви искат в яслата? Ние трябва да носим всеки месец по руло тх, мокри кърпи 1 пакет, 1 бебешки сапун и по 10л вода, но в момента имали около 240л и не искат за сега. Отделно помолиха родителите за финансова помощ по Коледа, кой колкото може и събраха около 260лв , с които им купиха играчки, а на родителите представиха фактурата. Аз за такава помощ когато отива за децата нямам нищо против.

Ура ура днес идват майка и татко на гости и ще можем да отидем на разходка край морето, че и времето е супер.

Общи условия

Активация на акаунт