Отговори
# 105
Честит рожден ден!МногоМного здраве,щастие и късмет.
Ние отиваме по разходки.
Болничките бързо да се оправят.

# 106
Феъри, ЧРД, мила! много да ти е щастлива, здрава и незабравима тази година!!!  Heart Eyes радвам се, че си една от нас!  Hug

# 107
  • София
Fairy, честит рожден ден - бъди здрава, щастлива и влюбена!

# 108
Феъри, честит рожде ден! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана! И да запазиш винаги свежия си поглед върху нещата!

# 109
  • Mediterraneo
Феър, и от мен ЧЕСТИТ ПРАЗНИК    bouquet ! Да си жива и здрава и много щастлива  Hug

# 110
  • София
Феъри, ЧРД! Пожелавам ти много здраве, много късмет и мнооого поводи за усмивки   bouquet

# 111
Кременхен, няма да я бъде Sad Вчера наобяд пак вдигнала Т и снощи я заведохме в ИСУЛ. Лекарят ни погледна много осъдително като разбра, че сме я дали на ДЯ. Беше категоричен - 1 месец никаква ясла.

В доста труден момент като семейство сме. Вероятно всеки преминава през такъв. Цяла нощ не съм спала, за да мисля какво да правим. За момента взехме решение временно (за поне 2-3 седмици) да се преместим в Младост. Свеки ще вземе седмица болнични, седмица платен, после аз седмица болнични. После евентуално таткото, но той все в последния момент не може. Разбира се, изпокарахме се с него, ние никога не можем да проведем свестен разговор в такива моменти. Аз искам да вземем бавачка до м. март поне, ако сме в Младост така и така няма да плащаме гигантски сметки за газ в Банкя. Той не иска. Ей такива работи, да не се впускам в подробности....
Аз пък не мога да си взема 2 месеца болнични и после като тръгне на ясла пак да отсъствам регулярно, просто не става.... Много ми е объркано и тежко. И най-вече, че Теа стана така болнава. Въпреки че аз съм убедена, че в случая е простудена...
В момента търся инфо за:
закаляване
укрепване имунната система, особено при чести отити
частни ясли
Ако някой знае нещо по въпроса, ще съм много благодарна!
Ще пусна тема и в Здравния, но първо ще поработя, че днес дойдох на работа, да наваксам, че в понеделник няма да бъда...

Димана, дано Силия се оправя бързо...

# 112
Fairy, честит рожден ден! Бъди много щастлива и нека чаровната ти усмивка не слиза никога от лицето ти!

Димана, бързо оздравяване на Силия! Ти защо не ме подсети, че на 2 Януари сме имали имен ден с нея WinkАз се сетих на 1-ви, че на следващия ден трябва да почерпя. След това на 3-ти се сетих, че съм пропуснала деня вече Laughing

Шуша, Зори как е?

На Дени му е избил и втория кучешки. Уф, дано по-бързо се заредят и останалите и да мирясаме малко, че вече умирам за нощен сън. Tired

# 113
  • Mediterraneo
Мартеа, Сиска  Hug
За именния ден какво да ти кажа, ти си го написала  Grinning Точно така се получи и при мен  ooooh!

# 114
  • София
Мартеа, аз мисля, че писах, но пак да кажа - избрах варианта имуностимулатор, тази седмица мисля да започна курса с Респивакс (смятам да започнем яслата март месец). Знам,че ако дай Боже я предпази от боледуване, все някога ще закачи вирус, но предпочитам да го отложа за по-нататък, когато е малко по-голяма и ще може по-добре да се бори, а не сега на все още крехкия и организъм, който при чести боледувания на тази възраст, заслабва лесно. Една приятелка, по съвет на педиатърката си, есента е дала на щерката си Респивакс, тъй като доста е боледувала в яслата. Детето откакто е тръгнало есента не се е разболявало, въпреки че е била в контакт с болни дечица.
Феъри също беше писала за съпружето си, че е взимал и е имало ефект.
Притесняваме, че е за деца на 3 год.

# 115
Гуш, знаеш мнението ми - май бяхме говорили за Рибомунила - хем той е само с рибозоми, докато Респивакс е с убити бактерии, доколкото помня. Аз също съм го пила, много съм доволна и има ефект, категорично и определено, особено в комбинация с Ехинацеята. Но не бих го дала на Теа. Мисля, че Аня беше права за този тип имуностимулатори, децата са малки и понасят разбично подобна терапия.... Все още хвърлям подозрения върху Рибомунила за усложненията при Теа през декември. Освен това Респивакс е основно за инфекции на горните дихателни пътища, а мен ме вълнува нещо и за отити, ринити, ринофарингити.... Впрочем какво стана с опаковката Рибомунил, която ми беше купила, намери ли си собственик?
Засега мисля да продължа с Есберитокс по схема, четох много позитивни мнения и за Цитросепт. Някой да знае нещо и за Зелената Енергия на Аквасорс (освен че е много скъпа)?

# 116
А да, и друго се сетих за Респивакса, както и за Рибомунила - препоръчва се да се дава точно от октомври по схема. Мисля, че има някаква връзка с есенно-зимните "модели" вируси. Посъветвай се с педиатър.... така по съвети на приятелки не е хубаво, аз на своя глава и по свое усмотрение дадох и сега съжалявам....

# 117
  • Mediterraneo
Аз от вчера започнах да давам Есберитокс.

# 118
 Мартеа, сега чета за вашите неволи и ми е мъчно,че се случва така при вас, в същото време се мъча да извлеча и някакво мнение за себе относно въпроса с ДЯ.Зная, че и на нас съвсем скоро ни предстой това преживяване(някъде през пролетта) и са ме налегнали едни мисли и вълнения.За съжаление и при нас няма място за отлагане,т.к. след като ми свърши майчинството няма кой да гледа Мони.
 На тебе ти пожелавам да успеете вкъщи да стигнете до консенсус и това да е най-доброто решение за Теа.

Момичата искам да ви питам нещо относно миенето на зъбите.Предполагам повечето вече сте започнали да миете зъбките на дечицата.Как се случва това при вас,колко пъти на ден.
 Ние започнахме отскоро и е голям провал.Мони не плаче,интересно й е,но не може да се научи как става.Когато аз й ги мия е по-добре,но пак по някое време засмуква четката да изсмуче пастата(явно много й харесва тази паста),а пък жабуренето с вода съвсем не го умее,направо си гълта водата заедно с пастата.Зная,че сигурно й трябва време да се научи,но ме притеснява и това постоянно гълтане на паста, пише че е безопасна,но все пак.  newsm78 А ако не й сложа паста въобще не иска да ги мие.
 Моля ви споделете при вас как е.

# 119
Най-сетне да си публикувам постинга от снощи:
Вале, съжалявам и пожелавам да се оправи все пак баба ти Heart Eyes
Мартеа,  Тонзилотренът не е от класическата хомеопатия, тип боаронско е, така че се съчетава прекрасно с Тантум верде Peace

Общи условия

Активация на акаунт