Отговори
# 120
  и са ме налегнали едни мисли и вълнения.За съжаление и при нас няма място за отлагане,т.к. след като ми свърши майчинството няма кой да гледа Мони.

ти не се притеснявай, според мен през пролетта ще е съвсем различно. Зимата - простуди, вируси, няма как да е лесно, но така се наложи при нас, за съжаление човек невинаги може да избира...

Зъбите мие с удоволствие, но после не иска да плакне. Отначало го правеше много добре, но от известно време стигне ли се дотам - край, не и не. И това ще премине, като всички останали периоди.

Августа, честно казано не разбирам много, това ми казаха от аптеката.... Както и, че не трябва да се дава Осцило толкова рано, пък аз давах дълго време, дори на няколко пъти помогна...

# 121

Моля ви споделете при вас как е.
Ние мием зъбките на Дени вече почти година. Аз му ги мия, няма проблем, отваря уста и се озъбва. Дори сам ме подсеща и ми носи четката си. Мия ги всяка вечер, сутрин често пропускаме. С изплакването изобщо не се справя. Гълта си пастата редовно, но това не ме притеснява. Все пак е детска, а и аз слагам малко от нея.
С теб ще споделяме заедно яслени успехи, защото и ние напролет поемаме всеки по задачите си - Дени на ясла, мама и тати на работа Hug

# 122
Fairy, честит рожден ден! Да си здрава, обичана и щастлива!
Мартеа, много , много тъжно, че така се развиват нещата при вас.... Прегръщам те и ти пожелавам да намерите най-доброто решение за Теа! За частните градини - ето ти една тема. Може да ти е от полза...
Ванче, мием зъбите без проблем. Научил се е и плюе, когато му кажа. Е, понякога гълта пастата, но не мисля, че проблем - разчитам , че е детска...Мием ги само вечер.

Валя, бъди силна  Hug

# 123
Мартеа освен  Hug друго не знам какво да ти напиша.

Ванче ние мием само вечер с пастата на ненедент, която е предвидено че няма да се плакне. Дребен ме оставя да тръкна зъбаците (но да не ми отнема много време тая процедура), осмуква пастата, подъвква четката доволно докато му измия ръцете и лицето и гордо ми я подава да я прибера на мястото и.

# 124
  bouquetFairy честит рожден ден  bouquet всичко най-най хубаво

За имуностимулаторите:martea какво стана с Осцилококцинум , сигурно не си доволна от него.Нашата педка ме кара да давам на Криси по 1 на седмица тъй като батко й носи разни бацили от у-ще, а на него давам Ехинацея. Сега мисля да и взема Мултисаностол.Моята кръстница дава на дъщеря си Цитросепт - извлек от грейпфрут и казва,че е мн. добър имуностимулатор.Съдържа естествени вит. С и биофлавоноиди. Ужасно бил горчив, и се препоръчвал по 4-5 капки 2-3 пъти на ден като се смеси с плодов сок горчивината не се усещала. Нейната дъщеря много боледуваше и  след като започнаха с Цитросепт нещата корено се промениха.
За зъбите Криси много се забавлява поскоро си правим играта отколкото да вършим работа Laughing

# 125
Ние мием зъбките вечер, кеф голям е ,но изплакване няма.Гълта пастата и това си е.И ние сме с Ненадент.

# 126
Ние също мием само вечер зъбките със силиконовата четка и паста Ненедент до 4год.Наси си я облизва със кеф,само после му давам да пийне вода да си промие устичката(изобщо не съм го и карала още да изплюва,има време).
Също сме  в пролетния отбор ученици Mr. Green.

# 127
  • Варна
Fairy, Честит Рожден ден!
Много здраве и щастие ти желая!
Мартеа, съчувствам ти за проблемите с Теа.
На Теа, на Силия и на всички останали болнички пожелавам бързо да оздравяват. Hug
За имуностимулаторите, в момента давам Есберитокс и на двамата. Честно казано няма сила на света, която да ме убеди че двете сериозни вдигания на Т от Детелина и които съвпаднаха с даването на Бронховаксома не са от него. Въпреки уверенията на лекарките аз си имам едно наум.
За Осцилококцинума, моята зълва, която е педиатър хомеопат препоръчва да се дава по една капсулка седмично или поне на 10 дни.
За яслата, при нас резултатите излизат в края на май, а първият прием е в началото на юни, така че до тогава ще си се гледаме с Иво. Аз се притеснявам от това, че той почти нищо не иска да яде и че не е научен на гърне. Не знам как биха се отнесли при тези незнания към него в яслата.
Зъби още не сме мили. Иво не иска да си отвори устата. Почва да пища и да се дърпа и ме е страх да не то наплаша и да го откажа съвсем от миенето. Embarassed Embarassed Embarassed

# 128
  • Bristol
Момичета опитвам се да чета и пиша, но от около седмица форума е кошмар, а аз не съм от търпеливите  Embarassed Сега пробвам за пореден път да чета и пиша в нашата темичка, дано да стане!
Fairy, Честит Рожден Ден!   bouquet
Мартеа, Жорко много ми боледуваше в яслата, а после и в градината. Имам много добро мнение за частните заведения, обаче болестите ни не се прекратиха там. Имай в предвид, че в частната се плаща независимо дали детето ходи или е в къщи болно, а ние половината от времето не ходехме. Накрая го оставих в къщи. Иначе на него му харесваше ужасно много, особенно в частната градина. С нетърпение чакаше бусчето да мине да го вземе сутрин.
Диана, контактните лещи от преди 10 години се промениха много. Аз започнах да нося още като бях студентка от българските лещи. Сега в България продават и вносни с много добро качество. Последно си купувах някакви тримесечни, които почти не ги усещах. Вземи за проба и виж как ще ти реагира окото. Във форума красива мама се дискутира няколко пъти тази тема и има много хубави съвети.
Vanche, ние мием зъби само вечер преди лягане. Още не можем да се жабуркаме.
Аз продължавам да водя Ели на плуване, всеки понеделник. До сега нищо и нямаше, дори имам чувството, че и постоянната хрема се оправи, обаче от петък ми е с температура. Около 38 е и за сега нищо друго й няма, активна е, хапва си  Thinking Интересно какво е това, съмнявам се да е от плуването в понеделник.

# 129
Мартеа, офффф аман от болести ooooh!....наистина най-доброто за Теичка на този етап е да се поотложи яслата....и все пак на мен варианта с бавачка ми се вижда най-разумен, но вие решавате-вие сте и родителите Peace.....А сега да се изкажа за Зелената енергия на Аквасорс-непрекъснато я имаме в къщи и я пием редовно от 98 година, аз пия и Q10 на същата фирма....Симона я пие от 8 години-беше на 1 год., когато започнах да и я давам...какво да ти кажа ефект като имуностимулатор  за съжаление нулев, но така сме свикнали да я приемаме, че ако нямаме нещо сякаш ни липсва в менюто ни.....според мен ефекта е антиоксидантния....
Ванче, и аз мия зъбките на Иса всяка вечер....
Димана, сега и твойта хубавица ли е болна?
м_е_р_и, а не казваш как се справя малката плувкиня.....

Тази вечер тотално отсвирих моето свеки Whistling....неискам нищо да чувам за нея...то наистина простотията ходела по хората....а ето и ситуацията, която днес се случи...
Бяхме се разбрали с Ицо да ме закара на село за да видя баба(все още само диша)...за целта свеки от вчера знаеше, че ще дойде при децата за 1 час....но днес по телефона нещо са си разменили любезности с Ицо от служебно естество ...на него явно доста му е кипнало и и е казал , че от утре не иска да я вижда на работа (тя е намушена в бизнеса ни да упражнява уж контрол)....и звъня и аз за да и кажа, че сме готови, а тя ми отговаря, че за нея вече не съществуваме и като съм искала някой да стои при децата ми съм имала майка и баща (а те са на село при баба) и ми трясна тел....тя като се разсърди на сина си и на мен не говори, нито внуците я интересуват-така може да откараме и година(живеем през 3 блока)-ината и е много голям, но този път няма да познае-никога няма да и го простя-исках само да видя баба си ....утре ще ходим с децата, като те ще стоят само в колата докато аз съм в къщата при баба....така, че и като почине няма да мога и на погребение да отида заради нея.....

# 130
Валя не си ги слагай на сърце такива ситуации. Прекрасно те разбирам, щото и тука е така - моята майка отнася всичкото от графа "помощ на младите", поради причината че живее близо до нас, а свеки е в прованса.

# 131
Честит Рожден ден на Кременхен  bouquet
Честито и на Феъри, на патерица!

Валя, какво да ти кажа...съжалявам за баба ти, дано успееш да я видиш Hug

Мартеа, аз съм давала Осцило много пъти и съм доволна. Сигурна съм, че няколко пъти съм пресичала болести. Не вярвам да е вреден, пък и досега сме им дали по една торба антибиотици да изпият, уж за хубаво.
Иначе давам на Станислава като имуностимулатор Колактив(коластра) на Аквасорс. Не мога да кажа дали има ефект, не съм много сериозна в даването. Надявам се поне да минават по-леко болестите.

За зъбките: тъкмо и аз се канех да питам докъде сте. Станислава само дъвче четката и понякога даже не ми позволява да и изтъркам зъбчетата. Вчера забелязах, че са замърсени и се почувствах ужасно.От друга страна не желая да я насилвам newsm78

Какво прясно мляко давате на децата? Все и купувам и все не смея да и дам, пие си кисело.

# 132
  • Бургас
Здравейте и от нас Simple Smile Като попаднем в маглата и няма измъкване
Валя много съжалявам за баба ти. Много е тежко със старите хора. И мойта не върви добре. Sad
Честито на всички бременни!!!!   bouquet Леко бременеене и мног радости.
Ние също се записайме на ясла и сега стискам палци март месец да ни приемат. Завеждащата ме плени особенно като каза, че като наема нов човек първо гледа дали децата го харесват.
да споделя: аз давам есберитокс на хапчета. Вкусен е , Румико го харесва и все повтаря бобом, бобом Simple Smile /превод -бонбон/
Зъбите ги мием с голям кеф. Водата я гълта или изплиува в/у блузата. ДАже и в момента е на табуретка в банята и мие зъбите. Не мога да й взема четката.

Ето тук да ни видите, а който иска да гледа снимки от Мексико да си прати е-майла на chekmedje@gmail.com
 Heart Eyes

# 133
О Хъгси, Румико много е порастнала,прилича на татако си.Много хубава къща, вашае предполагам.Цункай малакта бонбонка от нас Heart Eyes
Валя,какво да ти кажа, повече не и говори и това е,ще опре до вас....и ще си получи заслуженото.
Ние отиваме в зологическата.
Лек ден!

# 134
  • Бургас
Kamij  на майка ми и баща ми е. румико там прекарва съботата и неделята

Общи условия

Активация на акаунт