Отговори
# 135
пу пу сладка принцеса Руми.

# 136
Kremenchen, днес е твой ред да почерпиш LaughingМного рожденици тези дни. Бъди жива, здрава и безкрайно щастлива  bouquet

# 137
Благодаря ви от сърце за поздравите, трогнахте ме и празникът ми беше още по-хубав с вашето внимание и пожелания! Heart Eyes

Кременхен, много щастие, много любов, много усмивки и безценни моменти да имаш в целия си живот!  bouquet

Валя, не си го слагай на сърцето, дано успееш да видиш баба си, а свекърва ти рано или късно ще съжалява за отношението си.
Моята свекърва е душица по принцип, ама ей го на, една седмица не се е сетила да се обади, да пита как сме, как е детето. Crossing Arms Ами да бъде нейното тогава, да видим кой ще издържи по-дълго Laughing

# 138
Kremenchen, честито и от мен!Желая ти здраве, щастие и прекрасни моменти с любимите ти хора!Весел празник!  bouquet
Пателина, честит имен ден!Всичко най-хубаво ти желая!  bouquet
Валя, дано успееш да видиш баба си. PraynigИначе за отношенията със свеки, не си го слагай!Аз отдавна се отказах!Моята свекърва идва да види Вали само по празници.Обаждането по телефона, да пита как е внучето и - никога не е било на дневен ред.Правих компромиси,прощавах, но...все излизам лошата и неразбраната. SadОтказах се вече. #Cussing out
Всяко зло - за добро.Горе главата!

# 139
Kremenchen честито да си здрава и много много щастлива  bouquet

# 140
  uraКременхен,Честит Рожден Ден!Здраве,любов и много щастие ти пожелавам!
Валя,сега имаш едно зло по-малко.Вярно,че понякога са ни нужни,но в повечето случеи излишно изнервят полужението.Макар,че винаги би било по-добре да сме в добри отношения с роднините,ама като са такива... ooooh!

# 141
Kremenchen, ЧРД!!! Да си жива и здрава, обичана мама и съпруга!
Мартеа, дано скоро се оправят нещата при Теа! милата тя, пък и вие покрай нея  Praynig Ще кажа за това, с което имам опит:

хомеопатката на Марти (на която имам доверие, доказала се е, че помага) препоръчва Осцило-то при първи симптоми на грип и вече 2 пъти ни е спасявало това. Аз съм за.  Naughty Освен това, Зелената енергия (също препоръчана от хомеопатката) ме е спасявала мен лично и други от семейството в началото на разболяване, а на Марти помогна, когато само с хомеопатични (Беладона, но с много голяма концентрация) преодоля вирус наесен и имаше почти 40С температура. значи при зелената Е работата е, че трябва да се взимат много капсули, за да се пресече болестта - за възрастен е по 2 капсули на 2-3 часа първия ден. За Марти давахме по 3-4 капсули дневно, обикновено изсипвам съдържанието в малко каша или пюре и той така го хапва. От 6-месечен той си взима по една капсула ЗЕнергия сутрин с кашата ей така, за добро здраве.

дано съм помогнала поне малко!  Hug

миенето на зъбите при нас не върви добре, та не мога да дам съвет.  Sad

# 142
Благодаря ви много момичета!

party023  cook newsm38 beer beer2 Wine Glass cook хайде взимайте, на кой каквото се хареса.

Аз съм много доволна от празника, времето е супер, бяхме на морето, после на кръчма и сега ще се стегнем за гости, но майка и татко са в нас и всичко става много лесно така.

На Марти мием зъбките сутрин и вечер, ако питам него ще е добре и на обед, но мисля, че стига. Добре, че зачесахте темата и аз щях да питам за плюенето, че Марти не връща, но..... май не сме само ние така  Laughing

Валя, за съжаление и простаците трябва да живеят.

# 143
Валя, съчувствам ти за притесненията за баба ти и се моля да се подобри положението Praynig

Чета, че пишете за Аквасорс - бихте ли ме осветлили за тази Зелена Енергия, много ми я препоръчват и въобще продуктите на Аквасорс, но изобщо не смея да давам на Пламен Rolling Eyes

# 144
Kremenchen, Честит Рожден Ден!Да си жива и здрава и мнооого,мноого щастлива.
 Благодаря ви за отговорите за зъбките.Поуспокоихте ме малко.Явно при всички е едно и също.Ще им трябва време на дечицата да се научат,но рано или късно ще стане,важно е да си създадат навика.

Hugsy, Руми е голяма сладуранка с един хитър поглед, явно не ви е скучно вкъщи.  Grinning
  А къщата на вашите и на мен ми направи силно впечатление.Страхотна е.На мен много ми хареса.Имам чувството,че това е къщата на мечтите ми.

# 145
Кременхен, желая ти много здраве, щастие и любов
Ние изкарахме чудно на зологическата.Беше пълно с хора и деца.Ники не се впечатли много от животните.Иначе много се забавлява.

# 146
Ден 1-ви на Тай Бо-оцеляла.Леле,голяма пот се изля,а утре най- вероятно няма да мога да стана от леглото Grinning.Иначе много ми хареса,и се наслушах на любимата си черна музика Mr. Green.Отстрани сигурно сме били пълни карикатури hahahaама трудничко си е бе.Както и да е,исках само да се похваля,че много ми хареса.

# 147
исках само да се похваля,че много ми хареса.
GrinningБраво, продължавай в същия дух Peace  bouquet

На Дени за 3 дни му избиха 3 кучешки. И четвъртия се очертава, тези дни очакваме включване и от него. Сигурно се е изтормозило детенцето ми Cry Макар че, по нищо не личеше. Ако не броим нощното неспокойно спане и непрекъснатото сукане, но тях винаги ги е имало. Щастлива съм, че отново минахме без температури и хреми  Grinning

# 148
  • София
Кременчен, ЧРД! Много здраве, късмет и любов   bouquet

Мартеа, прегръдки  Hug

Валя, сигурно е била афектирана. Не я оправдавам изобщо, де...Тя и моята ме кълнеше, повиваше в черно було и незнам си там какво, но го преглътнах. Сега сме в някакви отношения Simple Smile Въпреки, че живеем еднакво отдалечено от нея и от нашите (през две преки сме), все едно живее в друг град.

Тиа, много благодаря за изчерпателния отговор за лещите. Мери, уж пробвах доста скъпи лещи, ама нещо...не знам...пак ще опитам. Писна ми с очила.

За зъбките, Любака ги мие с кеф. Не плюе, защото не го карам още. Мие ги на пода, защото не стига до мивката.

# 149
Kremenchen, честит рожден ден!Желая ти да си много здрава, щастлива и обичана жена!

Хъгси, много се развам, че се появи на хоризонта Hug....нацелувай малката бонбонка от мен, а как е пораснала само-пу, пу....а къщата е просто прелест....
Gita, поздравления за Тай Бо-то и добре дошла в клуба на спортуващите мами....
Kamij, радвам се, че сте изкарали един прекрасен ден в зоопарка...
Дона, аз вече си изказах мнението за продуктите на Аквасорс....на Иса съм давала коластра, а зелената енергия я пием в несвяст и пак боледуваме....вече имам чувството, че каквото и да пием и да даваме на мъниците атакува ли ни вирус няма спасение....
Сиска, герой си имаш-3 зъбчета наведнъж....
Дидке, хайде разпиши се вече....как изкарахте в Банско?

Цитат
Тя и моята ме кълнеше, повиваше в черно було и незнам си там какво, но го преглътнах
Diana_T, как си и простила направо незнам....но  в името на мъжете и децата си какво ли не правим.....но този път мойта прекали с ината си....щи ви държа в течение....

А как са болничките?

Днес ходихме всички до село и видях бабчето -все едно е заспала и диша дълбоко......

Общи условия

Активация на акаунт