Отговори
# 75
екземпляр Светльо агронома с едни огромни цайси 5 диоптъра

Моля моля Crossing Arms 5 диоптъра не са големи лупи Laughing моите щото са 5 та за това така мрънкам.

Ант честит рожден ден! Пожелавам ти много щастие и обич!

Валя тоя жираф да ти кажа не е най-точния метър.... мноо разтеглив и мек, но иначе изглежда ефектен.

С тая тема за яслите напарво ми обърнахте корема на опаки.... Дребен е записан в яслата, в която съм била и аз - повечето от персонала е същия и си ме помнят и някак това ми дава спокойствие.... но все още не сме тръгнали... да не запея друга песен.

Оздравявайте   bouquet .

# 76
 BlushИзвинявай!Изобщо не исках да те обидя.Веднага се засрамвам защото говоря без да съм наясно Embarassed.Не,че го знам Светльо колко са му диоптрите,ама са големички де,но тези които познавам са все 1,5-2 диоптъра та за това си рекох,че сигурно 5 са големички Embarassed.Тъй де аз отивам да се срамувам пък ти ша извиняваш мойто невежесво Mr. Green

# 77
  • София
Шуша, милата ти.  bouquet Само това ви липсваше. Дано бързо се оправи детенце и пак да тичка здравичко.

Деспина, дано са леко завишени левкоцитите и не се налага АБ.

Сиска, Любака е пълна противоположност. Само върви до мен, почти винаги за ръка, не ме изпуска от поглед. И само някой да го погледне и да му се зарадва, започва едно троскане, скриване " в полата ми" и мрънкане. Малко ми е неудобно от хората, но пък тайничко се радвам, че е такъв. Виж, като кажеш "чао" и става много щедър на въздушни целувки Laughing

Тиа, с лещи ли си? Малко ОФФ, де, ама ме вълнува...от колко време носиш лещи и какви? Моите очи преди години ги изхвърлиха, а носех едни от първите лещи, т.е. 11г някъде. Сега съм решила пак да пробвам. Взех едни цветни, но не мога да ги нося повече от 3-4ч. Казаха ми, че трябвало да бъдет с по-малко водно съдържание, т.е. да не поглъщат много сълзи от окото. И сега ме е шубе пак да си купя.

Деспина, абсолютно същото и с моята баба. Така и не изчака една година за да ме види булка. Но на сватбата дядо ми даде спестовна книжка от баба, от 80г (аз съм 77 набор), в която преди 88г е имало 4500лв...да не казвам, че сега са 70лв или нещо такова, но си ги пазя от сантимент, както и 20 долара. Това е било поръчение...на сватбата да ми ги даде. На книжката пише "На Дачи от баба", с неин почерк Simple Smile Една такава стара, омачкана, разръфана, но грижливо олихвявана на всеки мой рожден ден. Трябвало да ми я даде на сватбата. Миличката ми тя...днес цял ден я мисля. Много тъжно стана от цялото ми писание, но всичките тези спомени ме обгръщат с топлинка. И е толкова хубаво да се върнеш в детството с едни такива мили спомени.

Хей, мами, много болести...направо все едно някой ни урочаса....от известно време насам само болни дечица сред нас

# 78
Мартеа, сега се сетих и затова пак влязох. Значи моята ГП ми лекува много успешно хроничния фарингит като се обостри със следната терапия:
Тонзилотрен/хомеопатично/-смуче се на всеки час, но не повече от 12 на ден, за 1 или два дни в зависимост от степента на обостряне.
Геломиртол форте-3х1
Тантум Верде-3х2 впръсквания
и така 7 дни.

# 79
Сиска, Любака е пълна противоположност. Само върви до мен, почти винаги за ръка, не ме изпуска от поглед. И само някой да го погледне и да му се зарадва, започва едно троскане, скриване " в полата ми" и мрънкане. Малко ми е неудобно от хората, но пък тайничко се радвам, че е такъв. Виж, като кажеш "чао" и става много щедър на въздушни целувки Laughing

Точно, едно към едно с Михаела е Wink Баща ми даже се шегуваше, че детето му се радва само като си тръгва, тогава започва да маха неистово и да казва чао Laughing На мен ми става малко криво от това, че много близки приятели непрекъснато я критикуват, че била такава стеснителна, смятат я едва ли не за лигла. Crossing Arms
Но за ръка изобщо не иска да върви ooooh! Това в момента ми е голям проблем, защото заради него не я извеждам без количката- не ми позволява да я хвана за ръка, а като настоявам, решава, че щом съм толкоз важна няма да ходи изобщо и всъщност я нося, ако бързаме и не мога да я оставя да щъка накъдето си иска Confused

Шуша, надявам се бързо да оздравява малката. Hug И дано да ги надрасте тези гадни болести.

Диана, става ми много мило като чета за баба ти Hug Моите баба и дядо, на баща ми родителите, са същите, като дойде сватбата ни, ми даде една книжка от ДСК, от детството ми още, парите бяха станали 30-тина лв. и баба ми милата един ден преди сватбата отишла да я понапълни книжката с актуални пари Heart Eyes Не мога да си представя живота ми без тях. А дядо е на 87г. вече, преди няколко години едвам го спасиха, беше изпаднал в клинична смърт, оттогава много му треперя. Praynig Обичам ги много, както родителите ми Heart Eyes Боли, когато си отидат, но няма по-голямо щастие, че са били в живота ни Hug (извинете за отклонението Embarassed)

# 80
Ох, тръпки ме побиват като чета за болничките....
Мартеа, Shusha, кураж.....
Тиа, Иса е влюбена просто в този жираф.....пиша ти на ЛС....
Avgusta, мерси за инфото  bouquet

На мен ми едно такова криво Cry....извинявайте, че ви занимавам, но току що ми се обадиха да ми кажат, че баба ми е получила инсулт преди час и е без никакви реакции-само диша Sad smile3518....чакат лекар да отиде в селото за да я прегледа....гадно ми е, понеже като малка всяка ваканция бяхме при нея, а и на нея съм кръстена.....моля се за нея newsm17...

# 81
Валя, много тъжно... прегръщам те и се моля за баба ти Praynig

# 82
  • София
Валя, и аз ще се моля за баба ти  Praynig

# 83
Fairy, Дидка, благодаря ви за съпричастността!

# 84
Валя, дано баба ти се оправи!
Знам колко е тежко, преди 4 години изгубих моята, първата от Варна, си отиде като бях на 13. Нито един дядо или баба, мой или на мъжа ми, не дочакаха да ни видят женени и с дете. А пък аз дядовци не помня, единият е починал далеч преди да се родя, а другият, когато съм била малка...
Много е тъжно...

# 85
За Теа - днес беше с по-ниска Т, но със страшна хрема. Утре сутрин сме при педката, че тя нали е в Младост и е малко сложно. Лошото е, че и мен ме започва, а в суматохата забравих да кажа на мъжа ми да вземе на връщане Парацетамол - единственото лекарство, което мога да пия... Имам мехлем и "за безименния пръст" дето се вика, а да забравя да си купя Парацетамол, патка такава.... Дано се размине, не за друго, ами за да не започва пак тази порочна въртележка.
Августа, благодаря за споделеното, утре като отида на работа ще изтичам до аптеката. Само че на мен ми казаха да не взимам Тантум Верде, ако използвам хомеопатия, защото нали в него има мента, и е противопоказно... Ходи ги разбери....

# 86
Оф Вале дано всичко се оправи с баба ти Praynig прегръщам те.
martea дано днес новините са по добри за Теа, все пак Т щом е по ниско дано и се размине от АБ, но дори и да се наложи да пие важното е да и мине бързо.
Сиска и моята дъщеря е доверчива и самостоятелна, както повечето дечица май,
хваща някаква посока и дори не се обръща назад, а които и подаде ръка и каже "тръгвай с мен" тя е готова, дори се обръща като й викам да ми каже "чао" Laughing.Батко й все за крака ми се държеше, а тя е пълна противоположност на него (в това отношение).

# 87
Валя съчувствам и те разбирам. Моята баба (единствената която познавам) също прекара доста тежък инсулт... Дано твоята се оправи.

Диана Т нося лещи меки на Мултиликон - 55% вода. Нося ги 10-12 година... или повече - не помня вече. Те се сменят всяка година де. Иначе аз знам че по-високия % водно съдържание е по-добре, защото така не се спарва толкова окото. Цветни - не съм фен. Тия моите са български, не са супер скъпи (25лв парчето ако не са ги дигнали), но по-скъпите с по-високо съдържание на вода ми идват доста по-тънки и ги късам на често, а и някак... дразнят ми окото - просто явно с тия съм свикнала.

Гита шигувкам са бре.... така се смях докато го четях това за Светля - не ми обръщай внимание  Hug .

# 88
Вале, как е баба ти, имате ли вече новини за нея.Стискам палци и се моля всичко да е наред.  Praynig

Да споделя и аз за мойте баби и дядо(единият ми дядо почина,когато преди 10-тина година).Няма нужда да казвам,че много ги обичам и се моля още дълги години да са ми живи и здрави.Интересното е,че сега покрай празниците като бяхме на село и Симона много се сприятели с тях(защото като беше малка плачеше),постоянно искаше да ходи в тяхната стая и да си играят,а те съответно бяха толкова щастливи,абе голяма любов.Дори на 24 декември,т.к. баба ми тогава беше в болница,а баща ми беше зает,единствения който беше свободен в къщата беше дядо ми и той цял предиобед се занимава с Мони,докато ние с майка ми готвехме.

# 89
Валя, моля се за баба ти Praynig Дано се включиш с успокоителни новини

И аз загубих любимите си баба и дядо. Баба ми беше най-добрия човек, който съм срещала в живота си. Толкова човечна, добра, мила и вечно усмихната, макар че имаше ужасно тежък живот. Почина от рак на белия дроб, в ужасни мъки....Никога няма да забравя мъката да я гледам, а спомена как ни предупреди че вероятно това е последното лято, което прекарваме при нея (тя живееше в Разград), защото се чувстваше зле (макар че все още не знаеше, че има рак).... Много ме разстроихте....

Дядо ми почина невероятно нелепо. Оперираха го, бъбречни проблеми. Лекарката поискала от баща ми подкуп за операцията. Но точно в този момент бяхме в ужасна финансова криза, нямахме никакви пари. Та лекарката не зашила дядо ми както трябва, получил кръвоизлив и починал. Операцията беше много елементарна и на следващия ден като оидоха нашите на свиждане, бяха разбити че е починал. Баща ми и до днес се бори с чувството си за вина....Беше невероятно добър човек...

Ужасно се разстроих! По принцип никога не си позволявам да мисля за това...

Общи условия

Активация на акаунт