Отговори
# 165
Ле ле,Тия Феъри ама тези са за убиване.
Ники също говори съвсем малко.Баба, мама, тате, не, да, и бау,и тем подобни.
Валя хубаво е ,че си успяла да видиш баба си.

# 166
 ro_shur мисля няма противопоказания за пиенето на мляко. Още повече нали успокоявало. Вероятно е добре в един момент да се пие от чашка, но още са бебоци нашите мушмороци - търсят си сукането в някаква форма. Единственото не добро, което се сещам е че мием зъби и после пием мляко.

# 167
Tia, докато четях постинга ти направо се вбесих...как може бе smile3512?!...просто нямам думи....
Fairy, видяла тая непослушно дете...ами като не знае какво да каже що не си мълчи, ами повтаря едно и също като латерна smile3515...
Сиска, много гадно това с хлебарката Sick...
ro_shur, аз съм пила мляко от шише Misc Baby Bottle вечер преди лягане до 7 годишна и никакъв проблем нямам със захапката...не мисля да го спирам и на Иса-нека си го пие преди лягане детето......
Паталина, честито за вчера  bouquet....обаждай се по-ранко за такива поводи, че ние незнаем всичко...
Дидке, за втори път те приканвам да драснеш нещо...кажи как изкарахте почивката...да не сте направили още едно бебе Laughing и сега да са 2 броя в коремчето ти baby_neutral  baby_neutral?
Хъгси, хайде и тук да кажа....много е красиво в Мексико Peace-чудни снимки....

Flowers Rose Flowers Rose за баба

# 168
 Flowers Rose
Валя,  Hug

Тиа, народът се е побъркАл, аз до този извод стигнах като ти прочетох преживелицата ooooh! Трябвало е да я измъкнеш за чорлите от колата, да си помисли друг път да прави ли така Crossing Arms

Паталина, извинявай, че сме те пропуснали. Embarassed Обаче честно казано аз не знам кой как се казва и с именните дни хич ме няма Confused Обаче ако приемаш поздравления на големи патерици, поздравявам те от все сърце Heart Eyes

Хъгси, аз таман наскоро се бях сетила за теб, че се загуби, радвам се,че с Руми сте отново сред нас:)

Сиска, тва с хлебарката е достойно за един малък, спретнат скандал (нещо ми държи от днес влага, та само налитам на хората Laughing ). Недопустимо е!

Относно пиенето на мляко, самото пиене няма да навреди на децата, то е сравнително краткотрайно и не може да увреди захапката. Обаче заспиването с млякото, тоест оставането на млякото в устата е опасно. Може да доведе до меланодонтия- зъбите стават черни, болни и чупливив, а това вече е лошо и за бъдещите постоянни.

# 169
  • София
Зрдавейте,мацки Hug
Аз напоследък се загубих малко,но в момента купуваме нов апартамент -банки,строители.Направо е лудница и нямам време за нищо Confused
Майка ми пак е при нас.Добре,че тя може да помага,иначе не знам какво щях да правя Simple Smile

Иначе Калоян много започна да приказва-казва Благодаря/Бадаля/,Здравей/Вавей/,Заповядай/Задай/,Браво/Буабо/ hahaha и такива разни по-сложни думички.Много му се радвам Heart Eyes Започна да разбира абсолютно всичко.Ясно ви е.Вече няма скрито-покрито за него Joy
Целувки на всички дечица Heart Eyes

# 170
 Flowers Rose
Валя, прегръщам те силно! Hug
Tia,Fairy,реагирали сте адекватно.И аз на ваше място бих постъпила така. Crossing Arms

Ro_shur, аз също продължавам да давам мляко вечер преди сън на Вали.Той си го пие с огромно удоволствие и изобщо нямам намерение да го спирам, щом детенце си го иска. Wink

# 171
Честито на Нина на патерица, на Кременхен също! Да сте здрави, щастливи и най-обичани!
В Младост нямам нет, затова не съм се включила.

# 172
Валя
 Flowers Rose Flowers Rose
съжалявам...

# 173
Моята свеки е много точна. Единственият й голям недостатък е, че е ... свекърва. Има и още няколко незначителни, но абсолютно мога да разчитам на нея, детето я обожава и е много привързано към нея. На моменти чак ревнувам, сега като сме у тях, все при нея иска. Но тя е търпелива, разказва, чете, пее, танцува, угажда, не се кара, не забранява, не работи на компютър.... ей такива работи. И майка ми прави същите неща, но е факт, че Теа предпочита свеки. Все пак сме живели при нея 7 месеца, сигурно е нормално....

А как се купуват продукти на Аквасорс? Те не бяха ли от типа каталожна търговия? Някой да знае дистрибутор в София, ако са такъв тип?

Ками, много хубави промени!

Хъгси, малката е много пораснала, колко много косичка има вече... и... друго си е къща...

За говоренето - понеже този път някой пита, да не излезе пак хвалене, както последният път: Теа говори много, напреднала е определно от 2-3 месеца насам, спокойно връзва изречения с по 4-5 думи, понякога даже и на словоред го докарва. Постоянно и непрекъснато говори, което в дадени моменти е неуместно - например когато си ляга започва една тирада от по 1 час, сеща се да поиска една камара играчки, книжки и т.н. и накрая заспива някъде там, направо зарината. Това, което ми направи голямо впечатление е, че успях по нейните думи да разбера, че в яслата имало някаква кака Ана, която папкала и Теа папкала като нея, защото била вече голяма, после си играли на кукли и на гоненица. Кака Ана била малка кака - т.е. явно не е от лелките, а дете. Това си е голям напредък, е, не зная съществува ли наистина кака Ана, но поне Теа има тази версия. Употребява думи, за които не съм подозирала, че изобщо е чула в наш разговор.
За децата, които говорят по-малко, знам, че един вид в момента събират материал, слушат внимателно, и впоследствие просто проговарят изведнъж, като големи.
Едно и също ни чака всички - когато дойде периодът "защо", всички ще ни стегне шапката и ще се чудим - кога тези деца порастнаха толкова? Да са ни живи и здрави.

# 174
Валя съжалявам.
 Flowers Rose Flowers Rose

# 175
Вале съжалявам за баба ти Flowers Rose Flowers Rose

# 176
Fairy  вяравй загубих ума и дума. Хората, които ме познават знаят че съм цапната в устата и когато е свързано с детето ставам много избухлива, но този път си глътнах граматиката. Както и да е... да сме живи и здрави, а такива хора да си носят товара и да спят спокойно ако могат.
Кажи пиенето на водичка след млякото достатъчно почистване на устата ли е? То не че друго може да се направи, при унесено дете, което бързаш да сложиш в кошарата, за да не се скочи и да пощтръклее по никое време  Laughing .

Мартеа не е хвалене бре - аз лично супер се радвам на постиженията на нашите дечица. По мое мнение е полезно да си добре информиран относто уменията на наборите, защото си нащтрек относно уменията на собственото дете и няма да пропуснеш ако се зароди проблем.

Ками успех със сделката.

# 177
martea браво на Теа Hug, много е напреднала аз лично и се радвам Hug
А мен ме по успокой с това за "събирането на материал в момента", въпреки че ми е втора пак се притеснявам. А иначе батко й беше същия а сега неможеш го надприказва даже говори малко в повече и всички казват че се е метнал на свеки (тя е една бърборана) а той е кръстен на нея Laughing
Иначе Кристияна постояно сочи нещо и казва"иш" "виш" и аз търпеливо и обеснявам какво ми е посочила, тя го повтаря ,но със свой думи (това е постояно), иначе е толкова любопитна всичко да разбере и избърбори по своему Laughing.
Сега е време за едно кафенце Coffee kaffeetrmker_2 черпя Wink

# 178
Валя, съжалявам за баба ти.... Такъв е живота... Sad

И аз глътвам набързо кафенцето и се отправяме към болницата SadСвекърва ми е в болницата, ще ходим да я видим. А после ще водим и Дени на дерматолог, че обривите му не минават и се притесняваме.

да не излезе пак хвалене, както последният път:
Мислех, че разбираш от майтап.... Rolling Eyes

# 179
Ето ме! Wink
Валя,съжалявам за баба ти. CryМойте съболезнования! Praynig
На Банско изкарахме добре,мъжа ми кара ски,а аз се глезих със СПА процедури в  х-л Кемпински!Но впечатленията ми от Банско не са много добри,едно малко и мръсно градче,кръчми под всякаква критика,единственото преимущество са ски съоръженията и пистите!Правят хубави хотели и комплекси,и някой ден може да има друг облик градчето,но сега.... ooooh!строителна площадка!
Успях да ви прочета,пожелавам на всички болнички скорошно оздравяване! Peace
На празнувалите рожденни и именни дни-Честито на патерици и много щастие ви желая!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт