Шанс на човек, който не ви привлича, но е добър?

• 13 142
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Не става без страст, защото тогава не действа секса за сдобряване Stuck Out Tongue Winking Eye пък без секс за сдобряване, края е близо..

# 151
  • София
Абе след една възраст искаш вечер просто да те оставят на мира.

За радост, сексът не е само вечер Joy

# 152
  • Пловдив
Може дори в обедната почивка. Wink

# 153
а не ми се мисли колко е неприятно правенето на децата…

# 154
Лично за мен кексът е много важен по всяко време и не бих се лишила. Но е защото освен високото либидо, избирам мъже, които ми палят кръвта. Така не омръзва.

# 155
Не знам как ще се навия да правя кекс с някой, когото нямам привличане? А какво остава и да го размножа? То децата ще са 50% с неговите гени…. И да му се отдам на 100%? Простоо няма шанс.

# 156
Връзка без страст не си представям и не приемам. Не че не може, но какъв е смисълът? Да отбием номера ...

# 157
И аз съм на същото мнение.
Имала съм потенциални партньори, с много добри качества, но като липсва химията, не се получава.
За приятелство - да, но за връзка - не.

# 158
То никой не е казал да е без страст. Просто да не е водеща и приоритетна. Някакъв баланс да се постигне.

# 159
Файър, от пояснителните отговори на авторката, не ми се видя ни страст да има, ни нищо. Отварял вратите…

Мен наскоро един дядо ме пусна на опашката преди него, защото се бях натоварила… дай да го хващам за жених, понеже е любезен! 😂😂😂

# 160
Ами авторката не дава много разяснения.

# 161

Мен наскоро един дядо ме пусна на опашката преди него, защото се бях натоварила… дай да го хващам за жених, понеже е любезен! 😂😂😂
Хващай като можеш с дъртак или ако ти е тегав белким ти дойде апетита.
Какви пояснения за обща житейска тема? Единствената такава ли беше с въпрос от живота, по който може много да се изпише?
Беше ми интересно и отговорите си ги чета. Моята работа не е на зор.

# 162
Свят като цвят! При всеки е различно.За едни е добре,за други не!
Една легенда гласи,че ако някой ти харесва като характер,поведение с времето виждаш и вуншна красота в човека.Или по-точно връзката започва от вътре,навън.При някои хора пък е нужно да го харесат физически и после да го видят по характер (което май в повечето случаи си е разочарование),но и в двата случая си има плюсове и минуси.Зависи също и от това,кой какви принципи,амбиции или искания има за човека,който ще му е партньор.
Преди 12години си имах гадже с което бяхме заедно от почти 2год.Познавах едно момче с което чат пат излизахме с обща компания.За 6 месеца той ми направи такова впечатление с поведение и държание към мен,че чак зарязах гаджето си заради него.Знаех,че ме харесва и не се отказа от мен,дори когато ме виждаше с другия.Търпеливо ме изчака аз да си реша дали да бъдем заедно.Не съжалявам...въобще..Даже бих казала,че това е най-доброто решение,което съм взимала в живота си! Заедно сме от 11години и имаме две деца! А секса с годините става все по-добър.Може да прозвучи грубо,самохвално,но не ме оставя докато не ми изкара сока.Все още се желаем и се разбираме.Това може само да ме радва и да потвърди това,че е бил правилния избор.И той беше стеснителен,но с времето се разгърна и разцъфтя като роза..Перфектния мъж за мен!
Никой не казва,че направо ще го вземеш за мъж,но определено аз бих дала шанс.И нататък времето ще покаже.Защото сме виждали и такива примери край нас...Много страст,много нещо,но като отмине страстта,няма за какво да се захванеш!

# 163

Хващай като можеш с дъртак или ако ти е тегав белким ти дойде апетита.
Какви пояснения за обща житейска тема? Единствената такава ли беше с въпрос от живота, по който може много да се изпише?
Беше ми интересно и отговорите си ги чета. Моята работа не е на зор.

Чак пък обща житейска тема... мързи ме да търся поста, в който се описва 30 годишен асоциален и стеснителен геймър.

Аз колкото ще хвана дядка, толкова ще хвана и някой младеж, с когото нямаме химия. За мен е все едно, мъже по света има бол, за да се утешавам с нещо, което не ме устройва.

# 164
Принципно е вяро, че е възможно да откриеш даден човек в друга светлина ако го опознаеш, на мен също ми се случи така.

Но не мисля, че трябва да започнеш връзката ПРЕДИ да си го почувствала така.

Общи условия

Активация на акаунт