Е, чудя се как е възможно и защо не си направят, маса народ ходи с маратонки, защото не могат да си намерят 46-47 номер.
Да не говорим, че откакто е пЛандемията, много магазини затвориха, а и стоката не е същата. То и Рикер ги развалиха, а и големи номера почти не внасят, пък имат много удобни и хубави модели. Поръчах 2 вида български 46 номер в 2 магазина най-накрая, да видим какво ще излезе.
,
Кзаха ми телефона на фирма до Пловдив, която прави по поръчка, но само мъжки официални обувки, аз имам техни и много ми харесват. Но и те правят само до 47 номер. Ако някой го интересува, ще му дам координатите. Явно ще си поръчвам от Германия, като гледам в амазон.де имат всякакви номера. Безобразна работа.
Може ли по-точно обяснение къде се намира магазинът на Фритьоф Нансен, благодаря... Установих, че западните обувки и сандали не отвогарят на бг размера, почти 1 номер са по-малки.
Кзаха ми телефона на фирма до Пловдив, която прави по поръчка, но само мъжки официални обувки, аз имам техни и много ми харесват. Но и те правят само до 47 номер. Ако някой го интересува, ще му дам координатите. Явно ще си поръчвам от Германия, като гледам в амазон.де имат всякакви номера. Безобразна работа.
Може ли по-точно обяснение къде се намира магазинът на Фритьоф Нансен, благодаря... Установих, че западните обувки и сандали не отвогарят на бг размера, почти 1 номер са по-малки.Препоръчани теми