ДЕКЕМВРИ 2006 отмина и наш`та палава дружина бебенца вече си има

• 18 374
  • 278
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Да, и ние някой път пропускаме с памперса или ако го сменям скоро след ядене задължително връща храна.
Sarra, на мен педиатърката ми каза да почиствам секрета с тампон напоен с преварен зехтин, внимателно отгоре надолу. . Каза ми че 3-4 пъти на седмица е добре да се почиства. Иначе както написах може да се получи срастване - тя ми го обясни.
Нашия секрет е по гънчиците вътре между срамните устни и е сух, не е както имаше в началото един по-лигав.
И вчера пробвах да я чистя, обаче ми е много трудно като трябва да разтворя устничките, и нещо не успявам. Остана си още много секрет и днес пак ще я пробвам да я чистя.

# 181
  • София
Здарвейте!
Днес ме пуснаха при Дани, още е на кислород, но хапва добре, розовичък е. Оправя се, макар и бавно, но казаха че е така с толкова малките бебета. Дано да се подобряваме занапред.  Praynig

Гледам обсъждате коланите, аз не съм слагала, коремът ми почти е на 0 вече. Е, не е като на Наоми Кембъл, но определено нямам бременен вид, да не говорим, че днес отидох на лекции и на някой от нераждалите колежки коремите им бяха по-зле от моя.  Sunglasses С коремните преси за 1-2 месеца ще е в предишната си форма, но трябва да ги почна след 10тина дни. Иначе учудващото е, че имам плочки Shocked на корема. Явно доста добре съм ги била оформила преди да забременея, за да не се загубят за 9 месеца.  Joy

# 182
 Здравейте мами !  Hug

Нашия бебо Кристиян днес стана на 1 месец. Да е жив и здрав!  Praynig

Браво Klemy много се радвам, че вече сте си у дома  Simple Smile

Ние още няма да излизаме навън, има грип и не искаме да рискуваме. Засега ще сме си у дома, само от време на време излизаме на терасата.  Simple Smile

Ето снимки на бебо Кристиян  Heart Eyes

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=96111

Последна редакция: ср, 17 яну 2007, 18:07 от bulgarka

# 183
Ние днес бяхме на консултация - пораснали сме с 1 кг и 4 см и вече сме 4500 и 54см. Боцнаха ни също и не плакахме много. Но после бяхме много нервни и се кърмихме в колата.  Обаче сме се научили много лошо. Обичаме да ни гушкат непрекъснато и да спим върху някой - най-често върху баба ми - по цял следобяд там прекарва.  Добре, че жената ми е на разположение!
А - след като вчера ви се оплаках от отношението на баща ми - днес имаме напредък - най-после дойде да ни види! И двамата се държахме все едно нищо не е било и все едно не е имало проблем.
Моето коремче си стои - е, не е много голямо, но си го има. Повечето е кожа, но още не съм почнала коремните преси - време все не остава.

# 184
Здравейте!
Честито бебче и на moppie!!!
Днес и ние стваме на един месец  Party За което  newsm38 Бяхме на консултация - порастнали сме общо 720гр и 2 см. Не е много, но не е и малко Hug
Още си имаме жълтеничка Whistling Жълтее й личицето малко и педито ми каза да давам подсладена водичка, а аз не давам изобщо вода, вие как мислите  newsm78 Четох в кърмаческия, че минава от самосебе си и затова бях решила да не й давам нищо освен кърма, но сега се разколебавам newsm78 Е вярно, че съвсем леко жълтее, но не е ли много голяма вече - май трябваше да й мине отдавна  newsm78
Радвам се, че Лора и дани са по-добре Praynig

# 185
Di не се притесняваи и ние имаме жълтеница а сме вече на 43 дни. При нас явно е кърмаческа и пием левулоза.Помага ни.Предписа  ни още едни прахчета но трудно се намират а и от тях стават много сънливи,но помагат определено.

# 186
Здравейте, ние днес ходихме с Габи в Мол-а и си напазарувахме разни неща има много хубави бебешки неща в Fox Baby.
Инече сме добре и хапвам кърма и вече акаме, дано няма повече запек.
Габи повръща по-малко, но мисля, че само като е преяла.
И ние цокаме биберона, само с това се успокояваме, докторката каза, че не е проблем, след 1 годинка вече трябва да се отказва, затова ще се възползвам една година.
Аз пък си мислех, че жълтеницата е само в началото, незнаех, че може и по-късно да се появи, аз даже не разбрах кога я е изкарала

# 187
  • Бургас
Честито бебче на moppie. Бъдете много, много щастливи и нека така, кактовие почнала новата година, така да ви бъде цял живот.
Бързо оправяне на Дани и Лора. Клеми, Вержи дано малките бебуни са по-добре. Момичета трябва много да се пазим, и ние и бебоците, защото времето е прекрасно.......лъжовно. Хем цял ден гледам как примамливо пече, хем като изляза и на вън всичко живо ръси бацили, киха, кашля, ужас.
Аз пак съм притеснена, що ли не ви изненадвам  Wink
Нали ви казах, че в понедленик теглихме Петър. Гледам всички сте качили по 1 кг, някои даже по 1,5 кг. А ние само 400 грама, а до първата ни месечинка остават само няколко дни. Педито каза, че може да се наложи да се дохранваме и сега съм подложена на семеен натиск. Всеки ми вика не си дръж детето гладно  Sad  Пък аз кърма имам и мисля, че достатъчно поне последните дни...... даже смятам, че се регулира в положителна насока..... Петър ака много, а уж това било знак, че детенце се храни,пък и той нямавид на гладен  newsm78. Ох и аз незнам какво да мисля. Другата седмица,като идем на консултация, ако педи каже, че е недохранено детето, вкъщи ще ме изядат с парцалите. И ето една грижа ми минава, друга ми идва на главата. Как мислите, държали си детето гладно? Дайте съвет. Има ли представа някой колко е долната граница на наддаването при кърмачета за първия месец?

# 188
  • сто акровата гора
Здравейте!

Честито бебче на moppie. Бъдете много, много щастливи!

А ние днес навършваме един месец  Party и черпим по случая  newsm38 На консултация сме в събота, тогава  ще докладвам колко сме пораснали. Моята беба както спи и издава едни напъващи, ръмжащи звуци, само скачам да я гледам, пък то се напъва детето, свива крачета от коликите явно но си спинка, само дето се шашкам. Вашите правят ли така ?
Ники Иванова а пробвала ли си да изцедиш да видиш колко кърма има. Аз не съм най-добрия съветник де, че ние се хранихме много малко от гърда и сега се цедя и давам от шише, че иначе не можеше да се наяжда мишлето. Не се притеснявай, ще се види на консултацията колко сте наддали, а пък и щом е спокойно детето и си ака значи са наред нещата. А колкото до долна граница, май четох някъде 700 гр за месец, ама не съм много сигурна  newsm78 или 500 гр беше  newsm78
За секрета при момиченцата - педито ми каза че може инфекция на пикочните канали да стане ако не се чисти, за срастване не е казвала. Аз миста с преварена вода, от горе на долу, сутрин и вечер след баня.
За корема и при мен останаха някакви кожи, ще трябва да се започват коремните преси, ама не знам колко време след секциото може да се започне спорт. Казвайте ако някоя знае. Иначе имам да смъквам около 5 кг, ама ми се ще повече да сваля че преди да забременея имах едни 3 - 4 дето исках да ги махам.
lia25 и Соня се утешава много с бибката, а пък педито ми каза че е по-лесно да се отучи от биба отколкото от палеца ако се научи да го смуче. А тя изявява такива желания ако няма биба, така че давам без окото ми да мигне  yes
Ох дълго стана ама не знам кога пак  ще имам време да пиша и се отплесвам  tooth
Приятен ден на всички  wavey

# 189
  • Варна
Ники щом ака и е спокоен значи всичко е наред  Peace
аз бях много злоядо и кльощаво дете - според всички доктори, майка ми и баба ми - както виждаш добре съм  Sunglasses да не чуе дявола Praynig

даже рожден ден имам днес за което Черпя  Mr. Green

# 190
Mомичета прибраха ли ви се вече коремите,моя още седи един такъв разплут не е мръднал а днес става точно 1 месец от както родих,и с килограмите съм зле като родих смъкнах само 12 кг а имам да смъквам още 10кг,чувствам се като чудовище с тоя корем и тия килограми немога да се побера в старите си дрехи Sad
Честит рожден ден Virginity 

Последна редакция: чт, 18 яну 2007, 08:48 от bisa

# 191
  • Русе
Честит рожден ден, Virginity !Много здраве,щастие и късмет и бързо оздравяване на бебка!
На Klemy също бебока бързо да оздравее и да се прибира вкъщи при мама.
Nikki_Ivanova ,на  колко дена бяхте ,когато ви измериха.Ели на 20 дена беше наддала 360гр,а след още 10 дена 400гр. - общо 760гр. за 1м.
soseress и ние сме в отбора на пъшкащите.Правим същото,както го обясняваш по време на сън.
С кг. съм добре 50кг.Вчера си купих дънки с ниска талия,но малко коремчето ми излиза,май трябва още време докато стане плоско.

# 192
Честит Рожден ден на Virginity
 newsm59  bigdance2 Tada newsm18  ura
 newsm51 newsm51
Честити месечинки на всички бебковци...нека да са живи и здрави и да растат умни и красиви..

# 193
  • сто акровата гора
Честит рожден ден Virginity !
 Tada Много любов, здрве и щастие ти пожелавам!  bouquet

# 194
 Честит рожден ден, Virginity !   bouquet

Много здраве,щастие и късмет и бързо оздравяване на бебка Лора!  Praynig

Честито на всички месечинки и рожденници бебенца! Да са живи и здрави!  Praynig

Nikki_Ivanova няма проблеми, то си папа, колкото иска,някой път папат малко, друг път папат много (наваксват си). soseress и нашия бебо понякога е така, докато спинка малко мрънка, свива кра4ета, после пак се успокоява и заспива.

Честит имен ден на всички именници на Антоновден ( с малко закъснение) и днес Атанасовден!
Да са живи и здрави!
  bouquet

Последна редакция: чт, 18 яну 2007, 09:52 от bulgarka

Общи условия

Активация на акаунт