Ноемврийски бебета 2023г. - тема 2

• 51 925
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Ние сме с куче и котка и никога не сме си и помисляли да ги махаме. С дъщеря ми няколко пъти близки изказаха различни мнения, но те са си пълноправни членове на семейството и не мога да си представя да не са си с нас.

Аз съм от Варна и съм при Анна Атанасова в МД. Като говорим за това, на мен цитонамазка не ми е взимана - последно миналата година.. и шийката не ми е мерена, започвам сериозни да се замислям за разликите при вас и при мен Confused

# 421
Момичета вие имате ли предърпвания в корема?

# 422
Пия Магнерот 3×1 намалява,имам но от време на време.АГ каза ако се засилят да увелича 3 ×2.Но за сега нямам причина да вдигам дозата.

# 423
Ние сме с куче и котка и никога не сме си и помисляли да ги махаме. С дъщеря ми няколко пъти близки изказаха различни мнения, но те са си пълноправни членове на семейството и не мога да си представя да не са си с нас.

Аз съм от Варна и съм при Анна Атанасова в МД. Като говорим за това, на мен цитонамазка не ми е взимана - последно миналата година.. и шийката не ми е мерена, започвам сериозни да се замислям за разликите при вас и при мен Confused

Аз се следях в МД с първото. Ами бях по-необразована относно какво ми предстои и не обръщах внимание на тези неща. Каквото трябвало са правили. Имах пълно доверие, но сега вече изобщо не се доверявам. Знам,чета и искам всичко което е необходимо. Шийката се мери задължително, изследванията си ги искам да ги прегледам, общо взето всичко. Съветвам ви и вие да го правите. Там си плащате и имате право да сте информирана. Нарочно не искам да се следя при никой от техните доктори и не желая да раждам пак там. Отношението беше ок,условията супер но неглижираха доста неща.

# 424
И аз имах и втвърдявания и предърпвания,трудно ми беше докато ходех,но от две седмици приемам Магнерот 3*2т и сега се чувствам доста по-добре.

# 425
Ние си имаме куче вкъщи и изобщо не ми е минавала мисълта да го махам, нито се притеснявам. То е част от семейството ни и много се вълнувам, живот и здраве, как ще приеме бебчо ❤️🐾👶

# 426
Разбрах те и благодаря за изчерпателния отговор! Аз към момента не мисля да се бутам… а точно се намазах с био ойл и съм си легнала, и ти чета коментара 😁 е много хубаво ми мирише! На чистичко едно такова чак направо почти бебешко 😁 иначе имам и палмърс олио и палмърс крем някой от видовете им /този с помпичката и с нарисуваната мама отпред/. Само заради миризмата био ойл ми остава фаворит, за ефект ще мога да кажа някога, но не сега 😁 редувам ги - когато както ми падне, олиото им ме дразни, защото като пръскам и задължително поне малко отива и по ламината и после става една пързалка…та и бърсане на пода иии… мисля да пробвам да го отварям и да си сипвам в ръка и да мажа… мога да кажа, че по-бързо попива и по-леко се усеща от био ойл, а крема пък си е един лепкав… ама аз като цяло не обичам да се мацотя с каквото и да било, всичко ми лепне… не е ли да си се изкъпя с хубав душ гел или душ олио и после една чиста вода…. Намажа ли се след това все едно съм си пак за банята…

Защо сега цитонамазка? На мен ми я направиха около 12г.с., в лабораторията ми я затриха и аз понеже съм чела, че след 14г.с. не е добре да се взима, не посмях, а и миналата година съм правила…

Аз сега се регистрирах и АГ-то каза, че ми се полага. Аз също имам от ноември м.г., и мислех, че няма да правим, но взе материал докато разбера какво става даже Laughing Правена ми е цитонамазка и в 6-ти месец, не съм имала проблем, така че не мисля, че е проблем. Може би има някакви противопоказания, ако напр. шийката е скъсена или друго, но в случая явно е преценила моята, че може.

Момичета, с какво си мажете коремите? Много стана топло тук при нас и мазането с био оил направо ми е още по-мазно в това време Sad  Ще ми се да открия нещо, което попива бързо, не е мазно, тежко и лепкаво, препоръки?

# 427
Момичета днес звъннах на доктора снощи имах втвърдяване на корема и по различна болка увеличи ми магнерод 3х2 дано помогне много ме хваща страх вие имате ли болки?Имам един спонтанен аборт заради тромбофилия миналата година

# 428
Момичета днес звъннах на доктора снощи имах втвърдяване на корема и по различна болка увеличи ми магнерод 3х2 дано помогне много ме хваща страх вие имате ли болки?Имам един спонтанен аборт заради тромбофилия миналата година

Лягате и лежите Simple Smile Навсякъде това се препоръчва и това и аз правя вече 5ти ден. Не е приятно,но нямам избор. Пълен покой и ставане само до тоалетна и ядене. Поне докато се успокоят нещата. На 29ти съм на преглед и се надявам всичко да е ок. Успех

# 429
Има ли някоя от вас с високо кръвно и главоболие от тези жеги започнах да пия допегит

# 430
Момичета… започнах да ходя при д-р Главчев Пловдив. Някоя има ли наблюдения.. доволна съм, но искам някаква информация понеже не съм от града и не познавам много които да да били при него…Блаходаря ви🤰🏻

# 431
  • Велико Търново
Момичета 😊
В петък бяхме на преглед-и госпожицата, и аз сме добре. Нямам изписани нови добавки и лекарства, нямам нови предписания. Шийката ми е добре, така че си продължавам (да е живот и здраве) да си гледам спокойствието. Вече от две седмици съм вкъщи, в 20та седмица съм вече.
Назначи ми някои изследвания за август, едното от които за гестационен диабет, но са за проверка, а не че имам показания.
Другия месец ще правим втора фетална (каза, че можело и сега, но плодът е още малък и предпочита да е след месец, когато е порастнал още). Иначе пак си го оглежда де, час и половина преглед, както обикновено.
Желая на всички усмивки, спокойствие и пълен релакс 😊
Между другото бях писала на лични съобщения да ме добавите към групата във фейсбук, но не получих отговор. Ще се радвам да се присъединя 🤗

# 432
Момичетата с втвърдяване на корема, как сте? Изчезнаха ли съвсем или имате по някое. Моето аг каза, че целта е да са колкото може по- малко. Аз лежа по цял ден. Имам едно - две на ден и нного се плаша. На преглед съм чак по- другата седмица. При вас как се развиват нещата. Може би откакто ме вкараха в болницата за 4 дни и много се уплаших. Не знам в крайна сметка така ше си имам занапред или трябва окончателно да спрат.

# 433
Момичетата с втвърдяване на корема, как сте? Изчезнаха ли съвсем или имате по някое. Моето аг каза, че целта е да са колкото може по- малко. Аз лежа по цял ден. Имам едно - две на ден и нного се плаша. На преглед съм чак по- другата седмица. При вас как се развиват нещата. Може би откакто ме вкараха в болницата за 4 дни и много се уплаших. Не знам в крайна сметка така ше си имам занапред или трябва окончателно да спрат.
Аз откакто увеличих магнерот на 6 на ден имам по рядко втвърдяване по 1-2 на ден.Аз съм чак но 6 на преглед нямам търпение вече

# 434
И аз от както приемам по силни дози Магнерот има подобрение
Но пак си имам неразположения,леки втвърдявания на моменти.
И аз след работа и при всяка възможност си почивам и лежа повече.
Дори и като пътувам с колата ,особенно през паваж,не е никак приятно изживяване

Общи условия

Активация на акаунт