Ноемврийски бебета 2023г. - тема 2

• 51 626
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Аз имам на Philips Avent ръчна. Ще си я ползвам нея, но бих предпочела електрическа. За момента няма да взимам друга.

# 571
Имах неприятен опит с Campol - нищо не става от това чудо. После си купих онази зелената на Cangaroo - не се сещам за модела, но мисля, че няма друга зелена. Ами, останах по - доволна. Но както и миналият път - разчитам на това бебето да засуче добре и да ми бъде естествена помпа, а не да се цедя...

# 572
Аз за сега няма да бързам с покупката на помпа.
Докато не тръгне кърмата и не засуче.
Предния път ползвах ръчната на Мустела,супер доволна останах.

# 573
Ръчна помпа е по-лошо и от китайско мъчение. Втори път не бих повторила такава грешка. С първото си дете използвах зелената на cangaro и бях изключително доволна - ниска цена и добра работа.

# 574
Момичета днеска бях на фетална морфология,доктора каза че всичко е наред. Но сега като чета пише че шийката е 35мм в 22г.с съм. Размера как е при вас около тази седмица

# 575
Момичета днеска бях на фетална морфология,доктора каза че всичко е наред. Но сега като чета пише че шийката е 35мм в 22г.с съм. Размера как е при вас около тази седмица

Аз съм С 29 мм и не е добре каза повече почивка и ми изписа доста магнезии

# 576
35мм за 22г.с. е ок. По принцип над 3см е ок. Под 2.5см е определено притеснително. Няма защо да се тревожите, почивайте и не се претоварвайте - това ще ви каже всеки Simple Smile

# 577

Добре е. И моята беше някъде толкова, 34 мм, ако не греша...

# 578
Напускаме ви мили момичета. Миналият вторник, загубихме нашето 3то бебенце. Не можаха да ни помогнат и този път.
Желаем ви лека и безпроблемна бременност.👼🏻💔

# 579
Напускаме ви мили момичета. Миналият вторник, загубихме нашето 3то бебенце. Не можаха да ни помогнат и този път.

Много съжалявам! Дано бързо да се разбере причината и скоро да се възстановиш физически и най-вече психически, и следващият път бременността да е успешна Heart

# 580

Много съжалявам! Дано бързо да се разбере причината и скоро да се възстановиш физически и най-вече психически, и следващият път бременността да е успешна Heart

Много съжалявам,сигурна съм ,че сте прекрасни хора,ще се случи вашето чудо ,за съжаление се сблъскваме с много изпитания на тази земя ,доста е нечестно, всичко това са уроци. Ще дойде !!! Не губете надежда, всичко ще се нареди ☺️🍀🩷

# 581
Момичета случва ли се при движение на бебето да ви заболи ниско долу като спазми?

# 582
Момичета случва ли се при движение на бебето да ви заболи ниско долу като спазми?
При мен се случва. И усещам едно голямо дърпане долу тези дни. Сутрин като стана ми тежи и опъва долу ниско корема, но като се раздвижа или по-скоро бебчо като се раздвиже и ми минава.
Днес бях на втора фетална в Германия и ни казаха пола.. чакаме си с нетърпение малкото момченце🩵

# 583
Искам да ви попитам какво мислете за шишетата и бибероните. Ще купувате ли и какви. Гледам че от преди четири години цените са тройни и дори не толкова висок клас шише е около 19 лв?

# 584
За първото дете бях взела шишета на Томи Типи, много хвалени с антиколик система и ала-бала. Бебето в болницата го заучиха на шише на Нук и като се прибрахме не искаше или не можеше (?) да яде от Томи-то, та по спешност купувахме Нук. Мисля да си ги ползвам отново, само трябва да купя нови биберони.
ПП. Шишетата гледайте да са стъклени.

Общи условия

Активация на акаунт