Ноемврийски бебета 2023г. - тема 2

• 51 658
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Аз до третия месец от гадене и повръщане свалих /не знам колко, но всичко ми беше широко и ми висеше/ и от четвъртия се притесних, че свалям, а не качвам и как би се отразило това на бебето и като започнах лека полека за има няма два месеца наваксах добре…. 😆

23 гс + 11 кг. Да отбележа, че последните два месеца съм качила общо 2 кг. В началото пт притеснение дали ще се задържи бебенцето ядях катооо… сега ми е тежко и взех да се ограничавам.

# 556
И аз съм като вас.
Първата бременност бях много слабичка и нямах никакъв апетит и същевременно много активна,до шести месец края не си личеше че съм бременна.
Но последните две наваксах,само 10 кг бях качила .
А сега нищо че тръгнах  по -едра,но и с това залежаване покрай контракцииите до момента съм качила 6 кг,а до края не ми се мисли.
quote author=the doors link=topic=1554984.msg46677674#msg46677674 date=1688902494]
Пффф не ви е срам, сам 2-3кг вдигнали.Тц тц тц.Моята госпожица е 300гр а аз вече съм 6кг нагоре 😐..може и повече, не ми се гледа...
Аз не искам да се меря дори 🙁 много съм се депресирала на тази тема. Първата бременност стартирах с 10кг по-малко, до средата нищо не бях качила и почти не ми личеше. Последните 2 месеца обаче 😠🤯 и след като родих не можах да ги сваля. Сега с втората хем стартирам повече, хем качвам с минути, хем и апетит имам 😩 ще вляза да раждам 100 кила сигурно 😥 на 17-ти съм на ФМ и там ще ме измерят и знам, че после ще се гръмна 😵💫
[/quote]

# 557
Аз пък имам качени около 3кг за 22/23гс.с Simple Smile Спазвам режим с храната заради ИР и не ям сладко и боклуци. Разрешавам си леки прегрешения, но като цяло ям здравословно и ниско въглехидратно. Имам апетит, но няма как да ям като обезумяла. С миналата си бременност качих общо 12кг,което смятам за нормално. Сега се стремя да не ги мина и после лесно да си върна старото тегло. Всичко е въпрос на желание Simple Smile

# 558
Аз пък имам качени около 3кг за 22/23гс.с Simple Smile Спазвам режим с храната заради ИР и не ям сладко и боклуци. Разрешавам си леки прегрешения, но като цяло ям здравословно и ниско въглехидратно. Имам апетит, но няма как да ям като обезумяла. С миналата си бременност качих общо 12кг,което смятам за нормално. Сега се стремя да не ги мина и после лесно да си върна старото тегло. Всичко е въпрос на желание Simple Smile
И аз съм като теб, много неща ми се хапват, но се спирам и се старая да не ям пакетирани храни. Сега е лято и мисля, че до края на септември трябва да се наслаждаваме на сезонните храни. Утре мисля да правя ден само с плодове, защото и перисталтиката е зле, а аз никога не съм имала проблеми и това ми скапва настроението, боли ме корема  и ми ае подува. И да ти кажа, предпочитам да изям 3 праскови, вместо 1 шоколад. Нямам ИР, но ще направя обременяване с глюкоза в края на 6-ти месец , за да видя как са нещата. Адмирации и за волята да подминаваш всичко това в магазина.

# 559
И аз съм като теб, много неща ми се хапват, но се спирам и се старая да не ям пакетирани храни. Сега е лято и мисля, че до края на септември трябва да се наслаждаваме на сезонните храни. Утре мисля да правя ден само с плодове, защото и перисталтиката е зле, а аз никога не съм имала проблеми и това ми скапва настроението, боли ме корема  и ми ае подува. И да ти кажа, предпочитам да изям 3 праскови, вместо 1 шоколад. Нямам ИР, но ще направя обременяване с глюкоза в края на 6-ти месец , за да видя как са нещата. Адмирации и за волята да подминаваш всичко това в магазина.

Подуване и аз имам и е много неприятно. Аг каза,че мога да пия еспумизан и си го пия когато положението стане нетърпимо. Иначе магнезия ми помага също за корема. Плодовете са най-добре и в момента месо+ салата е перфектната храна. Не разбирам жените, които ядат на поразия и без да мислят какво слагат в коремите си. Само споменавам,че най-лесно се отслабва и с разделно хранене. Хем ядеш, хем слабееш

# 560
Някои жени успяват да се хранят “правилно”, нисковъглехидратно и прочие, други не. Толкова.

# 561
Пък аз въобще не съм се мерила. Май в 20 г.с. се измерих, че съм +2 кг и толкоз, повече не ми е било тема на размисъл. АГ последният път ми направи забележка за наддаването, но реално, аз се движа непрестанно. От както е топло, гледам девойката да е по цял ден навън и съответно се движа. Което се надявам, в един момент да ми е от голяма полза за раждането. С предното раждане водех много заседнал начин на живот и ми е любипитно дали сега ще има разлика.

# 562
На някоя от вас тече ли и кръв от носа… До момента ми се случва за четвърти път, само днес 2 пъти от нищото ми теква кръв от носа.. На какво може да се дължи според вас?

# 563
На някоя от вас тече ли и кръв от носа… До момента ми се случва за четвърти път, само днес 2 пъти от нищото ми теква кръв от носа.. На какво може да се дължи според вас?

Онзи ден ми се случи, да. Просто си седях. Но аз по принцип си имам проблем с капилярите. Като цяло, това, поне при мен е естествен начин, ако вдигна дори малко кръвно, то да се регулира естествено.

# 564
Да ви попитам аз, дамите които са към 80кг и нагоре откъде намирате бельо?Такова да ви става, да не стиска, памучно..

# 565
Лилибебo, в Уайкики има 2хл, 3 хл хубави бикини. Също и от този сайт

https://arnicagroup.com/product-category/damsko-belio/maksi-razmeri/

# 566
Привет, момичета!
Моля, споделете мнения за помпи за кърма - ръчни или електрически имате/ бихте си взели и на коя фирма/марка?
Благодаря.

# 567
И аз също проучвам въпроса, след много четене май ще си я взема за някакъв краен случай, защото не били много удачни… но клоня към електрическата, както казах от коментари на вече ползвали…

Привет, момичета!
Моля, споделете мнения за помпи за кърма - ръчни или електрически имате/ бихте си взели и на коя фирма/марка?
Благодаря.

# 568
Аз имам на лорели и съм доволна от нея.

# 569
Тази я имам от първото ми детенце. Ползвала съм я 2-3 седмици, но бях доволна Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт