Ноемврийски бебета 2023г. - тема 2

• 51 667
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Хайде да си направим списък и с термините и да го обновим на първа страница Simple Smile Ще очаквам да се включите, нека каквото е било в предната тема там да си остане и от тук насетне няма повече такова напрежение и я напълним само с хубаво емоции и новини.

отново напомням: който иска да се включи и в фейсбуук групата нека ми пише, тъй като при търсене не излиза, защото е скрита.

Включете ме и мен.
и мен

# 541
Момичета, зарежда ли в НОИ справката за болничните?

От мобилен телефон ако проверяваш, през Chrome поне при мен не става. Специално си свалих браузъра на Samsung и само през него успявам...

От вчера се опитвам да си проверя в справката дали ми е подаден болничния от работодателя, но не ми се зарежда справката.......пробвам с различни браузъри - от лаптоп, от телефона и не ми се зарежда.

Относно кг-те - до сега съм + 5 кг.

Ами, ако използваш Android на телефона си, с това мога да помогна, при мен само така става. За iOs не мога да дам насоки, защото нищо не им разбирам, а на лаптоп почти нямам кога да седна, за да проуча с кое става. Този проблем се появи, след като си обновиха сайта.

# 542
Здравейте! Случайно чух от приятелка, за нейна приятелка, която е раждала в МД - секцио, което е протекло по някакъв “нов” начин - нямало шиене, само лепене и изключително бързо възстановяване. Поразрових се сега, открих само една тема тук, не много актуална, но пък разбрах доста, четейки коментари на мами минали през този нов метод “Щарк”. Някоя от вас дали е по-запозната къде в София прилагат този метод освен МД, както и ако имате лични или близки наблюдения - какво ви е мнението? Благодаря! 🍀

# 543
Здравейте! Случайно чух от приятелка, за нейна приятелка, която е раждала в МД - секцио, което е протекло по някакъв “нов” начин - нямало шиене, само лепене и изключително бързо възстановяване. Поразрових се сега, открих само една тема тук, не много актуална, но пък разбрах доста, четейки коментари на мами минали през този нов метод “Щарк”. Някоя от вас дали е по-запозната къде в София прилагат този метод освен МД, както и ако имате лични или близки наблюдения - какво ви е мнението? Благодаря! 🍀

Първото ми дете е родено секцио с този метод. Ами не споделям мненията,че е щадящ и безопасен. При мен не беше никак лек. Много много трудно се възстанових и не можех да стана от болка. Голямо дърпане беше и усещах това дърпане въпреки упойката. АГ в момента която ме следи ми обясни,че не се режат тъканите а се разкъсват уж за по-бързо възстановянане после. За това и съм усещала операцията така. Най-голямото раздвижване ми беше на изписването и после ми отне цял месец докато успея да се възстановя,че да се грижа активно за бебето си. Имам в момента и изтъняване на вътрешния шев на матката заради секциото. Четох много хвалби за метода, но не бих го избрала пак и явно не е подходящ при всеки.

# 544

Моя позната 2019 ражда в МД - София, като след това ми разказа, че не са я шили, а вместо това са я лепили. Към днешна дата се чувства добре. Но не съм запозната детайлно с метода и толкова мога да кажа за "отзивите" които съм чувала.

# 545
Аз имам само вътрешни шевове, външни нямам, лепиха ме. Много бързо се възстанових. Може и до организъм да е, може и от операцията.

# 546
Здравейте Simple Smile Да ви питам течението е нормално да е бяло или прозрачно. Преди няколко дни приключих с Утрогестана и сега се изчиствам от таблетките. Докато се мия виждам някакви части от лекартвото,които си падат.  Обаче ми е интересно до колко дни продължава това ? Слагала съм окооо 2 седмици по 2т вечер и още 1 седмица по 1т. Отделно сега забелязвам, ту бяло- жълто леко по ежедневната превръзка. Докато слагах таблетките пак беше така, но го отдавах на лекартвото което изтича. До прегледа си имам още време и се чудя дали вс е ок. Ако сте слагали от таблетките ,при вас така ли е било ?

# 547
Пффф не ви е срам, сам 2-3кг вдигнали.Тц тц тц.Моята госпожица е 300гр а аз вече съм 6кг нагоре 😐..може и повече, не ми се гледа...

# 548
Здравейте Simple Smile Да ви питам течението е нормално да е бяло или прозрачно. Преди няколко дни приключих с Утрогестана и сега се изчиствам от таблетките. Докато се мия виждам някакви части от лекартвото,които си падат.  Обаче ми е интересно до колко дни продължава това ? Слагала съм окооо 2 седмици по 2т вечер и още 1 седмица по 1т. Отделно сега забелязвам, ту бяло- жълто леко по ежедневната превръзка. Докато слагах таблетките пак беше така, но го отдавах на лекартвото което изтича. До прегледа си имам още време и се чудя дали вс е ок. Ако сте слагали от таблетките ,при вас така ли е било ?

Преди колко време приключи с терапията?

# 549
Пффф не ви е срам, сам 2-3кг вдигнали.Тц тц тц.Моята госпожица е 300гр а аз вече съм 6кг нагоре 😐..може и повече, не ми се гледа...
Аз не искам да се меря дори 🙁 много съм се депресирала на тази тема. Първата бременност стартирах с 10кг по-малко, до средата нищо не бях качила и почти не ми личеше. Последните 2 месеца обаче 😠🤯 и след като родих не можах да ги сваля. Сега с втората хем стартирам повече, хем качвам с минути, хем и апетит имам 😩 ще вляза да раждам 100 кила сигурно 😥 на 17-ти съм на ФМ и там ще ме измерят и знам, че после ще се гръмна 😵💫

# 550

Аз 10 кг .. и съм в 21 седмица.

# 551

Ами около 4- 5дни някъде

# 552

Ами около 4- 5дни някъде

Четох някъде, но ставаше дума за "Гино - Певарил", че изчистването траело до 3 дни. Понаблюдавай го още няколко дни и ако продължава така - консултирай се с АГ. Simple Smile

# 553
Аз се чистих от утрогестан сигурно две седмици… тия 2-3-5 дни изобщо не са ми фактор 😆 щом нямаш сърбеж или зачервяване няма страшно ✌ но за твое успокоение искай си една МБ на прегледа Simple Smile
И аз се разписвам с едни +10кг 🤣 като се премерих се чудих да се смея ли да плача ли… сега ще се кача на кантара преди да раждам 😆 излишни депресии ще си ги спестя 👌😁 премислях ги няколко дни, а още повече премислях и какво ще се случи последните три месеца, но стигнах до извода, че ми е най-важно да бъдем живи и здрави и да родя едно пухкаво и здраво бебе 😊 🍀

# 554
23 гс + 11 кг. Да отбележа, че последните два месеца съм качила общо 2 кг. В началото пт притеснение дали ще се задържи бебенцето ядях катооо… сега ми е тежко и взех да се ограничавам.

Общи условия

Активация на акаунт