Ноемврийски бебета 2023г. - тема 2

• 51 676
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Трябва да погледна не обърнах внимание 😁
И аз днес бях на ФМ ,бебчо е перфектен 22+4 г.с. тежи 470 гр.

dikssi89,
С теб вървим почти еднакво.
Аз на 22+2, съм с девойка и е 440гр.
А колко см е бебчо?

Ще се радвам да споделиш.

# 526
Ами, на някои места ФМ го дават от 19-та до 23-та седмица (което е от 19+0 до 23+6 като интервал), на други от 20-та до 22-ра (тогава е оптимално по принцип). Според мен 22+6 е съвсем ок Simple Smile Моят час е за 22+3, а при АГто, което сме следи, на 23+4 (отпуск, нямаше как по-рано) и според нея е ок.

# 527
Момичета 4д и втората фатална едно и също ли е дадоха ми номер да си запиша час но след 20 а тогава ще съм 22+6 дни а то не е ли последния срок до тогава.

Моята я правих в 22 + 2 г.с., така, че мисля, че съвсем в идеален срок ще я правиш. Иначе, едно и също е, да.

# 528
Трябва да погледна не обърнах внимание 😁
И аз днес бях на ФМ ,бебчо е перфектен 22+4 г.с. тежи 470 гр.

dikssi89,
С теб вървим почти еднакво.
Аз на 22+2, съм с девойка и е 440гр.
А колко см е бебчо?

# 529
Хайде да си направим списък и с термините и да го обновим на първа страница Simple Smile Ще очаквам да се включите, нека каквото е било в предната тема там да си остане и от тук насетне няма повече такова напрежение и я напълним само с хубаво емоции и новини.

отново напомням: който иска да се включи и в фейсбуук групата нека ми пише, тъй като при търсене не излиза, защото е скрита.

Здравейте,бих искала да ме включите, благодаря 🍀☺️

# 530
Хайде да си направим списък и с термините и да го обновим на първа страница Simple Smile Ще очаквам да се включите, нека каквото е било в предната тема там да си остане и от тук насетне няма повече такова напрежение и я напълним само с хубаво емоции и новини.
Здравейте,бихте ли ме включили в групата във Фейсбук!
Благодаря предварително
отново напомням: който иска да се включи и в фейсбуук групата нека ми пише, тъй като при търсене не излиза, защото е скрита.

# 531
  • София
Момичета, зарежда ли в НОИ справката за болничните?

# 532
При мен работи сайта. Днес по едно време мисля, че имаше проблем.

# 533
Момичета, да се отчета и аз. Мина втората фетална днес. Всичко е наред с госпожицата.
420гр 26см, точно 20гс съм 🩷

А с килограмите как сте? Аз предния от началото съм качила 3кг, но от един месец само 200-300грама, дали е нормално? Следващата седмица сън при моя АГ и ще питам.

# 534
Момичета, да се отчета и аз. Мина втората фетална днес. Всичко е наред с госпожицата.
420гр 26см, точно 20гс съм 🩷

А с килограмите как сте? Аз предния от началото съм качила 3кг, но от един месец само 200-300грама, дали е нормално? Следващата седмица сън при моя АГ и ще питам.
Браво на госпожицата.
Нашата е 440гр, но не ми казаха см, но аз съм 23 г.с.
И аз от началото съм само с 2кг нагоре (тези които изгубих в първите 3 месеца), но си имам проблеми със стомаха. Ще ходя на гастроентеролог другата седмица, че не се издържа вече. Съмнявам се, да не е жлъчката (не съм имала проблеми с нея де). Сега е топло, най-вероятно е и заради жегите(ако хапваш по-лека храна). Имаш ли много движение? Нали нищо не са казали за това. Радвай се сега, после има време след септември да качваме.

# 535
Движение доста имам с бъдещия батко, който е на 2,5г
Май е от храната. Сладко почти не ям, не ми се яде. Много плодове ям, салати. Като цяло нямам апетит за тежки манджи и хляб. Ще видим другата седмица какво ше кажат.

# 536

От мобилен телефон ако проверяваш, през Chrome поне при мен не става. Специално си свалих браузъра на Samsung и само през него успявам...

# 537
Относно килограмите мисля, че щом бебето качва не е от особено значение вие дали качвате кг.
Иначе аз съм 6+ кг от началото.

# 538
  • София

От мобилен телефон ако проверяваш, през Chrome поне при мен не става. Специално си свалих браузъра на Samsung и само през него успявам...

От вчера се опитвам да си проверя в справката дали ми е подаден болничния от работодателя, но не ми се зарежда справката.......пробвам с различни браузъри - от лаптоп, от телефона и не ми се зарежда.

Относно кг-те - до сега съм + 5 кг.

# 539

Включете ме и мен.

Общи условия

Активация на акаунт