Първокласници- 2023/2024

• 30 569
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
За сега моето няма да ползва, не съм забелязала да има миризма или дори петна по дрехите.

# 286
Бели тениски-класически, имало в Пепко и КиК. Не помня кое от двете беше.
Дрехи не съм купувала още,, мислех да изчакам родителската. Навсякъде ли искат бяло?

# 287
Навсякъде ли искат бяло?
не, нашите са с униформи -тениски с якички, в цвета на логото  на училището, а за физическо искат екип, но няма изискване за цветове.

# 288
Не е по темата, но да ви питам - предстои рожден ден на първокласника и иска пинята (досега не сме вземали). Кака му вчера купи, но няма пръчка съм нея. Дали ще е подходяща пластмасова бейзболна бухалка?

# 289
Според мен да, с подобно са разбивали племенниците 😀

# 290
  • София
Здравейте родители,
Аз искам да ви попитам как избрахте училище? Кое беше водещ критерий за решението?
Успех на първокласниците!

# 291
  • София
Въобще не мога да кажа, че съм имала избор. Кандидатсвахме и я записах там, където беше разпределена.

# 292
Всеки има своите предпочитания - за едни локация, за други допълнителни дейности, за трети - добра материална база. По принцип най-важното е учителят и в случай че имате препоръка за конкретен - то това би било водещо. Иначе удобното за един е неудобно за друг.

# 293
Удобната локация беше водеща.
Поради факта, че съм с близнаци и в района има достатъчно училища можех да избирам.

# 294
  • София
Зачеркнах училищата в района, в който живеем (не съм ОК с тях), и търсих училища, които да бъдат със сравнително високи резултати на НВО-тата и с удобен градски транспорт от нас, както и влизането в тях да е постижимо без адрес и уседналост в района на съответното училище.

# 295
  • София
При моя избор водещо беше локацията. Училището е точно пред блока ни. И отделно имах препоръка за учител, както и това, че начален курс е само първа смяна.

# 296
Същото като написаното от Lorena, но с допълнение да има занималня от 1 до 4 клас и да се учи допълнително език - за предпочитане немски или френски. За съжаление с второто се наложи да направим компромис.

# 297
Здравейте родители,
Аз искам да ви попитам как избрахте училище? Кое беше водещ критерий за решението?
Успех на първокласниците!

Близо до работното място. Нямаме помощ от никой.

# 298
Ние избрахме Национално училище по изкуствата. Детето рисува, пее и танцува. Общо взето си е точно за такова училище. Квартални училища на пешеходно разстояние така или иначе нямаме, все с кола ще я возим до 4 клас поне.

# 299
При нас, ако не е по адресна регистрация, няма шанс да влезе в хубавите училища.
За щастие едно от добрите у-ща ни е и по район, получи се два в едно.
Реално класният ръководител е важен, за жалост, обаче, мисля че там нямаме късмет, но ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт