Първокласници- 2023/2024

• 30 284
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Не навсякъде е така. Има занимални, в които можеш да си го вземеш по всяко време. При нас изискването за стоене до края е само в Езиковата гимназия примерно, там се води учебен процес, но другаде не.

# 481
Не знам за телефони .
Но моето момче ще има часовник на ръката ако ще война са става .
Имаме много време до първи клас .
Пък ще видим.
До тогава много неща няма да са същите.
Защо така с това мнение и отношение? Не се заяждам, от чиста почуда питам.
Скоро ако сте гледали новините.
Две малки деца дето излезли от детската градина без изобщо да разбере никой.
После дълго време не разбрали ,че децата липсват.
За мен е важно да знам къде се намира детето ми .
Иначе нямам против това за телефоните.
Но поне часовника трябва да е на рачичката му.

# 482
Не знам за телефони .
Но моето момче ще има часовник на ръката ако ще война са става .
Имаме много време до първи клас .
Пък ще видим.
До тогава много неща няма да са същите.
Защо така с това мнение и отношение? Не се заяждам, от чиста почуда питам.
Скоро ако сте гледали новините.
Две малки деца дето излезли от детската градина без изобщо да разбере никой.
После дълго време не разбрали ,че децата липсват.
За мен е важно да знам къде се намира детето ми .
Иначе нямам против това за телефоните.
Но поне часовника трябва да е на рачичката му.
Не търсите съвет, затова и няма да дам такъв Simple Smile Само ще коментирам, че съм от "старата школа", която счита, че родителите и педагозите на децата трябва да сме от един отбор, а не да им влизаме рЕзко с бутоните от ден 1. Има си причина правилата да бъдат такива. Децата са вече в училище, не в детска градина.
Относно занималните - при нас е бой да се класираш за такава, изключително съм благодарна и щастлива от подхода и грижовността на госпожата по занималня на баткото, силно се надявам да попаднем на също такъв любящ и отговорен професионалист и с малкия.
Има вече изнесени дати за родителски срещи, но не и инфо относно паралелките, припадам 😄

# 483
Mometo,
Именно защото и не искам да им влизам рязко с бутоните се зачудих сериозно, дали да не го запиша на държавна занималня. Основното ми притеснение е, дали няма да е трудна комуникацията, като го взимам. Отделно ще бъде едно голямо разтакаване насам-натам...Накрая ако ми се наложи да ползвам държавна занималня дали няма да ми откаже госпожата. Но и тя излезе не с някакво нали позитивно чувство, ами директно да си каже, че няма да ги пуска преди 17 и да не й звъним... Това беше първото й изречение. Горката, сигурно бая се е настрадала от родители, ако за това първо си мисли.
Не знам, бях си решила, че на тази среща няма да изпъкна с нищо... Обаче виж ти, веднага успях отрицателно да се набия на очи...Много се притеснявам. Той изобщо не е самостоятелен, няма грам концентрация, върти се като пумпал, без да разбира, че трябва да слуша там отпред...да не говорим, за другите неща...

# 484
Аз не визирах теб с предния си коментар за бутонките Simple Smile
Днес ми се случи същото с управителката на една математическа академия, в която кандидатства баткото. Няма да влизам в подробности, но както не съм конфликтна личност, така и не търпя арогантно отношение насреща ми, особено когато съм в качеството си на клиент. Та подобни първи реплики не са добри от която и да е страна, съгласна съм. А момчетата винаги са "вятър ме вее на бял кон", достатъчно наблюдения имам 😀 Колко забравени вещи имаше баткото... включително загубени, след това намерени, но преди да успее да ги донесе вкъщи, пак ги загуби 😀

# 485
  • София
d@indi благодаря 😀 толкова време в градината и стават такива грешки.

Търся да поръчам тениска тип лакоста бели или тъмно сини. Скоро да сте срещали сайтове, които предлагат?

# 486
В Уайкики има такива. Уточнявам, че ги видях във физически магазин, Сайтът им е безумен.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 08:48 от amini

# 487
  • София
Излязоха паралелките и се оказа, че нямаме госпожа, ами млад господин Simple Smile
Изненадана съм... Не е обичайно, но дано да ни е на късмет Simple Smile
Сега цветя? Какви? Разклатиха ми се нагласите и стереотипите Simple Smile Няма 8-ми март... Blush

# 488
  • София
Може шоколад или бонбони. Интересно, наистина. Grinning

# 489
  • София
Все по-често се срещат мъже преподаватели. Познавам две семейства, които на децата им е господин преподавателя.
Може една аранжировка с моливи да замести букета с цветя ☺️

# 490
  • София
Аз лично харесвам мъж за начален учител.

# 491
  • Германия
В нашето училище също имаме един учител, но той преподава само на 3ти и 4ти клас. Аз също мисля че е хубаво и като цяло полезно за децата, но все още е относително рядко срещано.

# 492
При нас има мъже, водещи занималня, но не са на моите деца.

# 493
Букети за кого ще купувате? Класна и за занималня? Друг? При дъщеря ми две учителки ще си делят някои часове, но другата си е класна на друг първи клас и се чудех.

# 494
Аз “букети” от сапун съм поръчала за класната и госпожата на занималня. Да, не са толкова големи като истинските, но предпочетох нещо символично, което да се запази, пред това да изхвърли цветята след няколко дни.
Искам да попитам майките на по-големи деца, които са ползвали кутии за храна - кой тип са удобни? Много варианти се предлагат на пазара, но не знам кои са най-удачни, не само за междинни хранения (плодове, нещо пакетирано и т.н.), а и за обяда.

Общи условия

Активация на акаунт