Първокласници- 2023/2024

• 30 283
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Аз съм поръчала букети от меденки. Но съм поръчала два, а се замислих дали не трябва да взема и за още някого. За кутиите за храна аз лично предпочитам тези с повече разделения, които могат и да се махат и да се използва само едното. Така детето освен закуска/обяд би имало и място за плод, снакс и т.н. От Алиекспрес поръчах малки вилички с животинки, тип за парти хапки. Гледах видеа и ми допаднаха.

# 496
Моите деца ползват стола към училището за обяд. Реших, че няма да взимам кутия за храна - няма място за такава в раницата, а да носи още една допълнителна вещ, респективно да я губи по веднъж седмично - мисля да си/им го спестя Simple Smile Слагам сандвичи за закуска, които са в найлоново пликче, за малкия обмислям да слагам и нарязан плод/ядки/сушени плодове - имам малки пластмасови кутийки с добро затваряне, които са подходящи за раница.
Букетите ще са по два - за госпожа и госпожа занималня. Всеки е от по 3 цветя от тишу хартия, с бонбон във всяко цветенце.

# 497
  • София
Аз взех кутия за храна, но се оказа голяма за джоба на раницата. Ще търся с по- малък размер.

# 498
Аз се усетих, че трябва да търся кутия спрямо размерите на термочантата, която съм поръчала, така че с това ще се съобразявам. Ако е с разделения или преграда, която се мести ми се струва, че ще е най-удобно.

# 499
Кутиите за храна едва ли ще се носят с раницата на този етап, раницата ще стои в училище от понеделник до петък.

# 500
В повечето училища за съжаление раниците се разнасят всеки ден до вкъщи и обратно. Да можеше да стоят там...

# 501
Децата от обкръжението ми, на които големите раници стоят в училище по цяла седмица, ежедневно ходят с раничка за храна, вода, някоя резервна дрешка евентуално, кърпички и подобни. Не е голяма, но достатъчна за тези неща. Затова смятам да взема такава, колкото да има в какво да си ги носи.

# 502
Градинската раница ще ползваме за целта. Гадното е, че в понеделник и петък ще носим по две раници, някои по 4 😆

# 503
Аз очаквам да обявят и функционалностите на "дигиталната раница" и дай, Боже, да заработи и да облекчи поне физическия товар на децата. Изчаквам родителската среща за целта.

# 504
  • София
Ами ние всеки ден ще си носим раницата вкъщи, съответно и кутията трябва да бъде заредена.
Поне докато заработи стола. Тогава смятам сутрин да закусва вкъщи, после имат междинна закуска, ако е нещо, което харесва ще яде, след това да обядва в стола. Ще се пробваме да я взимаме към 17 часа , когато със сигурност вече ще е прегладняла.

# 505
Ох, взимането ми е болна тема, трудно ще бъде дори до 18.00 ч.

# 506
  • София
В Уайкики има такива. Уточнявам, че ги видях във физически магазин, Сайтът им е безумен.

Днес минах през LCWaikiki купих блузки тип лакоста с дълъг и къс ръкав. Основна дрехите са в бял, черен и тъмно сив цвят, но това е изискването на повече училища ☺️
Готови сме.

# 507
  • София
Вземане, водене, всичко е супер сложно. 😒

# 508
  • Варна
От H&M съм взимала такива тениски. Вчера взехме униформите. Голяма драма - изобщо не знам как се връзва вратовръзка. Три пъти пробвах и все греда.

# 509
  • София
Аз съм от страдащите, че няма униформа. Баткото ми е бил с униформа до 7 клас и съм си спестявала страшно много усилия за обличането през учебната година. Те имаха само тениски/блузи с дълъг ръкав и суичери с качулка.
Днес хуквам да търся нещо официално за 15.09, обувки и дрешки, че почти всичко от дг е израснала и не й става.

Общи условия

Активация на акаунт