Как се чувстват мъжете ако жената до тях е много умна?

• 12 556
  • 371
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Наплюх си екрана с кафе hahaha

# 91
Твърдо усещаме. Даже е задължително.
Оставяме го да си мисли, че е мъжът, а ние си вземаме нашето. Царицата и шаха. Wink

# 92
  • Тра-ла-ла
Наплюх си екрана с кафе hahaha
Бъди умна, пий вино сутринта Stuck Out Tongue Winking Eye

# 93
А ако ги питаш директно какво му е умното, се почва:
- Амиии, Оправен е, опрАвен е, жените го харесват, налага се в различни ситуации, не си оставя магарето в калта (демек).
Зависи от обществото, там където има нужда да тропаш с юмрук по гишето и да се надвикваш за да излезеш прав тази "оправност" се равнява на интелект. В по-уредените общества това не е така.

# 94
  • София
Всичко усещам и виждам, ама понякога се правя на руса, защото съм достатъчно умна да знам, че така му е приятно.
Обаче в следващия момент моята голяма уста се отваря и изтърсва някоя заядлива реплика.

# 95
  • София
Моето впечатление е, че когато усещат, че жената ги превъзхожда интелектуално, доста не се чувстват никак добре. Колкото по-умна е, толкова по-зле. Може би не е проблем за тези, които не са достатъчно умни да разберат колко умна е жената.
Не съм достатъчно глупав, за да съм имал такъв опит, така че не знам за какво говорите Simple Smile

Или не си достатъчно умен за да си разбрал, когато ти се е случило Laughing

Изборът е дали непрекъснато се парадира с това или не се. Имам един колега, който беше много възмутен, като споделих, че гледам сериали в извънработно време. Защо вместо това не съм четяла книги?! Grinning Представи си някой/я така да дудне на партньора си. Това ще е неприятно.

Не виждам връзка с темата. Иначе по мое впечатление най-глупавите дуднат най-много и са най-нетолерантни към различията.

А, точно Wink Дънинг-Крюгер, нарциси, уонаби, фейк ит тил ю мейк ит, ред пил, всякакви примери за такива, които не са, обаче държат да изтъкнат, колко са (но, отново - не са) Joy Истински интелигетните - и най-вече - уверените в интелигентността си, нямат тези нужди. За сметка на това, им личи.

# 96
Умните хора не държат да се изтъкват колко са умни - то си им личи.
Мъжът може да се радва, че има умна жена до себе си, но може и да не му е приятно - много зависи от мъжа. Някои се комплексират и от въздуха.

# 97
  • София
Умните хора не държат да се изтъкват колко са умни - то си им личи.
Мъжът може да се радва, че има умна жена до себе си, но може и да не му е приятно - много зависи от мъжа. Някои се комплексират и от въздуха.
Личи им само, ако гледащия има ум над някаква критична точка (релативна на оценяния).
Срещал съм доста хора, които изобщо не могат да преценят умствения капацитет на другите. И те изобщо не са от дъното на ителекта, а да кажем, над средното (висшисти, мг, прилична работа). (може и бариерата да е психическа и просто да не си дават възможност, това няма как да знам)(т.е. отново опираме до wishful thinking, спрямо йерархията, или комплекси, или желание за приемане, или желание за неприемане)

# 98
Не знам. Винаги съм успявала да преценя човека отсреща.

# 99
Изборът е дали непрекъснато се парадира с това или не се. Имам един колега, който беше много възмутен, като споделих, че гледам сериали в извънработно време. Защо вместо това не съм четяла книги?! Grinning Представи си някой/я така да дудне на партньора си. Това ще е неприятно.

мен дори ме е срам, че гледам Ергенът и ми харесва XD
Мъжът каза, че е го е очаквал от мен

Мразя някой да се изтъква, че е умен.Може наистина да е, но веднага става неприятен за мен.
Да се имаш за повече от другите е тъпо.

# 100
  • София
Защото много хора ама хич не ги еня, кой какво има под шапката.
Трябва интерес към личността, на мен ми липсва към болшинството.

# 101
И защо да не се гледат комични предавания? Sunglasses

JoyJoyJoy

# 102
  • София
На мен лично Ергеня ми доскуча. Но си намерих едно друго шоу за събиране и сватби и глътнах целия сезон.

# 103
  • София
Не гледам такива тъпотии. Чета СО. Simple Smile

# 104
Е те някои ако не си кажат колко много умни да, просто няма как по друг начин да се разбере

Общи условия

Активация на акаунт