Как се чувстват мъжете ако жената до тях е много умна?

• 12 201
  • 371
  •   1
Отговори
# 360
Аз си слушам мъжа, кога' е прав.
Ма ти можеш ли да прецениш кое е правилно или не? Винаги тряя да го слушаш!😅

# 361
Той ме пита "как мислиш, съгласна ли си",  аз казвам да и той тропа по масата и казва "тогава реших". Извън майтапа, добре, че мъжът ми е свестен, че тук се отчайвам.

# 362
Янтра, аз толкова дипломи имам, че мога да си ги налепя на цяла една стена.
До преди малко с мъжо се карахме за това още колко дипломи ще са нужни преди да решим да имаме семейство?
Скарахме се.

За какво са ми тия проклети дипломи?
Да се успокоява, че поне малко съм му на нивото... но не и на достатъчно ниво, за да създадем семейство?
Ариел, работиш ли по специалността си? Дипломи за украса или да се доказваш някому - няма смисъл.

# 363
  • Пловдив
Янтра, аз толкова дипломи имам, че мога да си ги налепя на цяла една стена.
До преди малко с мъжо се карахме за това още колко дипломи ще са нужни преди да решим да имаме семейство?
Скарахме се.
Зависи какви са дипломите, ако си завършила нещо от типа на "директор на водопад", "тротоарно право", специалности без никаква практическа насоченост........

Между другото - моята диплома се оказва абсолютно за украса. Никога няма да я ползвам.

# 364
Аз си слушам мъжа, кога' е прав.
Точно така.Ама жената решава кога е прав и заслужава слушане Wink

# 365
Точно така.Ама жената решава кога е прав и заслужава слушане Wink
Това ми беше тънката мисъл. Grinning

# 366
  • в сърцата на децата <3
Ако мъжете нямаха комплекси на тема успех и интелект на жените, то тази тема нямаше да съществува.

# 367
  • Далечният изток
А също така знаят колко доволни и щастливи се чувстват жените домакини...

# 368
Допускам, че някои се чувстват щастливи. Ако не обичат работата си. Виж например Ариел иска да бъде домакиня. Казвала е, че работи тежка работа. Би била ок да си е вкъщи.

# 369
Обаче интеретно как темата е за умната жена и това ведната се свързва с жена, която работи, има доходи и мнение. Съответно мъжете почват да обясняват как това пречи на семейното щастие. На чие щастие? Защото умната жена не пречи нито на себе си, нито на децата им пречи умна майка, нито на съседите умна съседка.

# 370
Ама вие свързвате автоматично умен с работлив и амбициозен непременно извън дома. Виждам съвсем не малко умни хора, които са просто мързеливи и никак не им пречи да си стоят вкъщи. С малки напъни си изкарват прилични доходи и никак не ги влече да ходят да се трепят някъде на пълен работен ден. Други просто въртят бизнес от вкъщи, т.е. едното не изключва другото. Може и да си умен и да си стоиш у вас.

# 371
Разчистих и заключвам.
Достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт