Изостави ме след 8 години

• 6 292
  • 163
  •   1
Отговори
Мъж на 31 , жена на 28 .

Привет,  с приятелката ми бяхме 8 години заедно , като последните от самото начало живеем заедно.

В началото разбира се, всичко беше прекрасно.

Проблемите започнаха последните 2 години  , като от тогава аз работя на 2 места , за да можем да живеем нормално ...

Тя тогава искаше дете, сватба , или поне ми е правила намеци . Не ми го е казвала в прав текст . Но за мен , не беше точния момент , бяхме зле финансово , исках да си стъпя на краката , да си намеря добра работа и професия ( Вече съм го направил и последната година изкарвам доста , сега аз съм готов за тази стъпка.. но тя не )

Тя , последните 2 години не работи , не изкарва пари , не помага вкъщи , нямала желание да чисти и да готви (което разбира се аз съм правил винаги , тя много рядко .. )

Имаме куче от самото начало, за което аз се грижех,разгождах , храних и ми беше като дете .

Проблемите започнаха,( споре нея и вината за нашите взаимотношения ) е , че след тежък мой работен ден съм си бил играл на телефона . Аз в моя защита и обяснявах , че работя нон стоп и не виждах нищо лошо да отделя час/два , по този начин отпочивах от натоваредното всекидневие . Е Simple Smile за това ме напусна и аз съм бил развалил връзката ни .

Винаги съм и давал всичко,от което има нужда. Винаги съм я подкрепял , дори да нямам възможности, съм намирал , само и само тя да е добре - Оставах себе си на последно място...

Тя , не изпитваше грам съжаление , а напротив - наши се с кредити .. защото като била в депресия , имала нужда да харчи . Говорим за голяма сума ..  и до ден днешен, отказва да си намери работа , спи до късно , нощем се чудеше къде и с коя приятелка да излезне, само и само да не сме заедно , защото като засегна тази тема,ставаха скандали .. как съм я притискал за работа и тн .. а аз изнемогва, продадох си и колата,защото бяхме зле финансово.

Обичам я , исках да я вкарам в правилния път,да градим заедно нещо , да се стремим към по-добър начин на живот . Аз имах огромното желание , но тя не . Изостави ме . Преди 5 дни си събра няколко неща и отиде при майка си , като ми остави кучето , което всяка вечер скимтеше пред врата , чакаше я и спеше от нейната страна на леглото . което ме побъркваше .Аз 2-3 дни не знам къде се намирам , не спа,не се храня,бия антидепресанти. Остави много багаж , което също ме натъжава,като видя. Играчки , Спомени , Снимки . Но няма да забравя,докато си събираше багажа , бързаше, защото имала час за мигли... Помолих я за кучето,защото се измъчва , мен също , да си го вземе . Е , след 3 дни най-накря намери време , защото имала процедури , а тя е без пари и пак харчи от кредините си карти)

Майка й ми каза , че първите 2 дни, плакала всяка вечер , вече нямам връзка и не питам как е ,защото ме побърква.

Въпроса ми е.. има ли смисъл да се боря за нея ? Аз не искам пак този начин на живот , искам човек,жена , с цели. Обичам я адски много,но стана друг човек,безотгорен,безмилостен,без цел в живота и желание за каквото и да е ..  Аз ли я докарах с добрината си до това? Защото винаги , винаги съм й давал всичко което иска ..

Сега работя на висока позиция в една от най-големите компаний , искам дете,семейство .

Обичам я , държа лека връзка с нея , но си говорим съвствем нормално ,без каране и тн . През 2 дни й звъня,да я питам как е и всичко наред ли е .  Даже я помолих да ми остави клчовете от другия ми апартамент,тъй като там имаме костенурка,която в момента тя ходи да я храни,защото ми е далеч, с цел , да не се занимава и да си се грижа за нея аз.Тя отказа,нямала против да ходи и да я храни . Има сумати багаж в къщи ,убива ме това . Искам да сменя апартамента , но........ ?

Моля за съвет, бих отговорил на всеки ваш въпрос,просто са много неща,много години, винаги сме били като дупе и гащи ,всичко ни е общо,приятели,познати,места на които ходим.. не знам как ще продължа? Изложих се,плаках й , молих я да остане . Наруших си достойнството . Аз съм голям,трениращ мъж, добре изглеждаш,а душата ми е на малко дете.

Сега пия какви ли не депресанти,приспивателни , само и само да отминават дните. В работа не съм на себе си , не мога да се концентрирам,а ми е отговорна . Не страдам от женско внимание , но искам само нея , човекът, в началото на връзката ни............

# 1
Да я вкараш в пътя...
Висока позиция в една от най-големите компаниЙ.
Звучите доста токсично и определено неграмотно.

# 2
  • София
Аз на твое място:
1. Вдигам банкет, че съм се оттървала от подобно нещо
2. Оправям си правописа спешно.

# 3
Съжалявам , пиша от телефона и бързо ...

# 4
Аз не бих се борила за човек, като нея. На 28г и всички ще й се молят да работи между кредитите (които кой изплаща?) и процедурите за мигли.
Събери й багажа и да дойде да си го вземе от вас, или от контейнерите.

# 5
  • София
Защо някои хора си мислят, че като вършат всичко вместо другия, той ще вземе да ги заобича Rolling Eyes

Понякога, докато човек си нареди работата, къщата или каквото там е захванал, любовта си отива. Защото всяко нещо има нужда от време и внимание. Ти си се забатачил да уредиш финанси и битовизми, и си оставил половинката да бездейства, на самотек, без внимание. Нормално, изстинала е.

Друга тема защо ти е жена, която нищо не върши. Да, тя е в депресия, защото няма какво да прави по цял ден и няма мъж да й обръща внимание. Но ти вече така си я свикнал и не знам има ли връщане назад. Как ще балансираш работа, домакинство, жена и ДЕТЕ, като дори работата и жената не си успял?

И пак питам, за какво ти е жена, която нищо не пипа? За красота, за секс? Няма как да стане. Ще затъваш все по-надълбоко. Оправи си съжденията в главата, че една жена ще стои при теб и ще те обича, ако вършиш всичко вместо нея. Всеки нормален човек има нужда от собствени задължения, за да не се превърне в недоволен плужек. Ако тя вършеше своите, ти щеше да имаш повече време да й обръщаш внимание, от което тя също има нужда. Нормално след цял ден нищоправене и чакане да се върнеш, да се цупи за телефона. Но не е нормално така да сте си организирали и разпределили ежедневието.

# 6
Наистина трябва да си оправиш правописа.
И второ - ти виждаш ли я тази жена като майка на децата ти, супер безотговорно същество, просто няма смисъл, не правете въобще грешката да се съберете и да правите деца, че жална им майка ще бъде на дребосъците с тази готованка.

# 7
Освен да и кажеш, че у вас не е склад и да ти освободи място от багажа си.

Все пак подозирам, че нещата са малко изопачени. Кучето, ако ти се грижеше за него, както си написал, нямаше да скимти   за нея.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 13:16 от sorscha

# 8
Аз не бих се борила за човек, като нея. На 28г и всички ще й се молят да работи между кредитите (които кой изплаща?) и процедурите за мигли.
Събери й багажа и да дойде да си го вземе от вас, или от контейнерите.

Аз, разбира се .

Връщам и кредитните карти и тя пак започва . Процедури всяка седмица .

А аз се ограничавам от всичко , от дрехи , храна  и тн .

# 9
  • София
Значи от първото до последното изречение я оплюваш, пък после се чудиш дали да си я връщаш. Нещо няма много логика в това твое поведение.

Обаче тема в стил "ауууу, колко съм велик и страхотен, а пък тя е толкова черна" никак не ми е мъжествена (да не кажа друга дума, която всъщност си мисля).

# 10
Телата или е пълна измислица, или си много заблудено момче.

Първо, такъв човек не ти трябва. Да й се молиш да започне работа? Хайде де! Тя на 28 години би следвало да знае, че нормалните хора работят. Ако тя се върне при теб, никога няма да можеш да си стъпиш на краката. Вечно ще е с кредитните карти, заемите и депресиите си. Така й е добре да си живее, така ще си и кара. Ако не си ти магарето, дето плаща всичко, то ще е някой друг.

Второ, само с пари не се живее. Когато влезеш в следваща връзка не забравяй, че срещу теб има жена, а не просто потребител.

# 11
Значи от първото до последното изречение я оплюваш, пък после се чудиш дали да си я връщаш. Нещо няма много логика в това твое поведение.

Обаче тема в стил "ауууу, колко съм велик и страхотен, а пък тя е толкова черна" никак не ми е мъжествена (да не кажа друга дума, която всъщност си мисля).

Ами , защото последните 2 години е такава. И не знам дали може да се промени? Иска ми се !

Обичам я , но не знам дали ако се съберем отново и е същата, ще мога да издържа психически  и физически.

# 12
  • Варна
Ако всичко това е точно така:

- благодари се, че си е заминала и че нямате деца, защото щеше тогава и дете да гледаш освен всичко останало, с което си се нагърбил;

- другия път не поставяй себе си на последно място;

- забрави тая песен, че ще "вкараш в пътя" друг човек;

- пали свещи, че си се отървал, разкарвай багаж й и нея от живота си и не се обръщай назад;

# 13
Описваш я като пиявица.Като се е махнала кой ще я храни? Ще се върне, но дали ти е нужна?

# 14
7 години сте били зле финансово, от една година ти вадиш пари и тя, въпреки че отдавна е безработна, решава да си тръгне. Издиша историйката.

Впрочем, тази драма с великия работещ мъж и отегчената мързелива женица с пес не я ли четохме скоро?

Общи условия

Активация на акаунт