Привет, с приятелката ми бяхме 8 години заедно , като последните от самото начало живеем заедно.
В началото разбира се, всичко беше прекрасно.
Проблемите започнаха последните 2 години , като от тогава аз работя на 2 места , за да можем да живеем нормално ...
Тя тогава искаше дете, сватба , или поне ми е правила намеци . Не ми го е казвала в прав текст . Но за мен , не беше точния момент , бяхме зле финансово , исках да си стъпя на краката , да си намеря добра работа и професия ( Вече съм го направил и последната година изкарвам доста , сега аз съм готов за тази стъпка.. но тя не )
Тя , последните 2 години не работи , не изкарва пари , не помага вкъщи , нямала желание да чисти и да готви (което разбира се аз съм правил винаги , тя много рядко .. )
Имаме куче от самото начало, за което аз се грижех,разгождах , храних и ми беше като дете .
Проблемите започнаха,( споре нея и вината за нашите взаимотношения ) е , че след тежък мой работен ден съм си бил играл на телефона . Аз в моя защита и обяснявах , че работя нон стоп и не виждах нищо лошо да отделя час/два , по този начин отпочивах от натоваредното всекидневие . Е

Винаги съм и давал всичко,от което има нужда. Винаги съм я подкрепял , дори да нямам възможности, съм намирал , само и само тя да е добре - Оставах себе си на последно място...
Тя , не изпитваше грам съжаление , а напротив - наши се с кредити .. защото като била в депресия , имала нужда да харчи . Говорим за голяма сума .. и до ден днешен, отказва да си намери работа , спи до късно , нощем се чудеше къде и с коя приятелка да излезне, само и само да не сме заедно , защото като засегна тази тема,ставаха скандали .. как съм я притискал за работа и тн .. а аз изнемогва, продадох си и колата,защото бяхме зле финансово.
Обичам я , исках да я вкарам в правилния път,да градим заедно нещо , да се стремим към по-добър начин на живот . Аз имах огромното желание , но тя не . Изостави ме . Преди 5 дни си събра няколко неща и отиде при майка си , като ми остави кучето , което всяка вечер скимтеше пред врата , чакаше я и спеше от нейната страна на леглото . което ме побъркваше .Аз 2-3 дни не знам къде се намирам , не спа,не се храня,бия антидепресанти. Остави много багаж , което също ме натъжава,като видя. Играчки , Спомени , Снимки . Но няма да забравя,докато си събираше багажа , бързаше, защото имала час за мигли... Помолих я за кучето,защото се измъчва , мен също , да си го вземе . Е , след 3 дни най-накря намери време , защото имала процедури , а тя е без пари и пак харчи от кредините си карти)
Майка й ми каза , че първите 2 дни, плакала всяка вечер , вече нямам връзка и не питам как е ,защото ме побърква.
Въпроса ми е.. има ли смисъл да се боря за нея ? Аз не искам пак този начин на живот , искам човек,жена , с цели. Обичам я адски много,но стана друг човек,безотгорен,безмилостен,без цел в живота и желание за каквото и да е .. Аз ли я докарах с добрината си до това? Защото винаги , винаги съм й давал всичко което иска ..
Сега работя на висока позиция в една от най-големите компаний , искам дете,семейство .
Обичам я , държа лека връзка с нея , но си говорим съвствем нормално ,без каране и тн . През 2 дни й звъня,да я питам как е и всичко наред ли е . Даже я помолих да ми остави клчовете от другия ми апартамент,тъй като там имаме костенурка,която в момента тя ходи да я храни,защото ми е далеч, с цел , да не се занимава и да си се грижа за нея аз.Тя отказа,нямала против да ходи и да я храни . Има сумати багаж в къщи ,убива ме това . Искам да сменя апартамента , но........ ?
Моля за съвет, бих отговорил на всеки ваш въпрос,просто са много неща,много години, винаги сме били като дупе и гащи ,всичко ни е общо,приятели,познати,места на които ходим.. не знам как ще продължа? Изложих се,плаках й , молих я да остане . Наруших си достойнството . Аз съм голям,трениращ мъж, добре изглеждаш,а душата ми е на малко дете.
Сега пия какви ли не депресанти,приспивателни , само и само да отминават дните. В работа не съм на себе си , не мога да се концентрирам,а ми е отговорна . Не страдам от женско внимание , но искам само нея , човекът, в началото на връзката ни............