Изостави ме след 8 години

• 6 382
  • 163
  •   1
Отговори
# 30
Много си свикнал за тия години с нея. Навикът е голяма работа. Не се надявай да си стане като в началото. Никога не стават.

# 31
Аз нещо друго не мога да разбера. Приключвам работа относително рано и в 17.30 съм вкъщи, ММ около 18, това ако не излизаме някъде - кръчмата, фитнес и пр. Тепърва дребни битови дейности. Разпределяме задачките и пак сядаме да ядем към 19.30. Стандартното работно време на масата хора е до 18, т.е. ние вече сме си у нас, белим картофи и разпределяме прането, когато масата тепърва тръгва да се прибира.
Малко ми е трудно да си представя как сам човек хем свършва това, хем извежда куче за половин час да го изпикае и пак има час-два всеки ден да джитка на телефона. Че то само за хубава кучешка разходка е нужно поне час и поне два пъти дневно.
Ама коментирайте си, все едно всичко е истина...не пречи .

# 32
Звучиш като мъж-жертва, за жалост това,че пишеш колко си се трудел и колко всичко си давал , това е с цел да те съжалим ли-един мъж точно това трябва да прави!
Една жена ,за да те напусне има причина за това и със сигурност не е само телефонът,ако и на нея си мрънкал по цял ден как видиш ли ти правиш всичко-жертвеник ,а тя е едва ли не за теб там кофа за боклук!
Щом не работи и не иска-ти трябва да избереш искаш ли такава жена,ако не-не се събираш с нея,ако я обичаш -плащаш всичко , но трябва да си на ясно с това.
Писна ми от вечните финансови жертви и мрънкачи!

# 33

Въпроса ми е.. има ли смисъл да се боря за нея ? Аз не искам пак този начин на живот , искам човек,жена , с цели. Обичам я адски много,но стана друг човек, безотговорен,безмилостен,без цел в живота и желание за каквото и да е ..  Аз ли я докарах с добрината си до това? Защото винаги , винаги съм й давал всичко което иска ..

НЕ !
Няма смисъл.
Ти си като пристрастен към нещо, което е много вредно за теб. Тъкмо си започнал да се лекуваш.
Трудно, гадно, болно, обидно, но не се връщай назад.
Събери и багажа, прати и го в тях.
Смени ключалките.
Сложи точката на това мъчение.

За теб има път само напред. Ще намериш жена, която ти е равна, с която любовта и грижата ще е споделена.

А въпросната девойка, като и спрат кредитните карти да му мисли сама, как ще се оправя.

# 34
Аз нещо друго не мога да разбера. Приключвам работа относително рано и в 17.30 съм вкъщи, ММ около 18, това ако не излизаме някъде - кръчмата, фитнес и пр. Тепърва дребни битови дейности. Разпределяме задачките и пак сядаме да ядем към 19.30. Стандартното работно време на масата хора е до 18, т.е. ние вече сме си у нас, белим картофи и разпределяме прането, когато масата тепърва тръгва да се прибира.
Малко ми е трудно да си представя как сам човек хем свършва това, хем извежда куче за половин час да го изпикае и пак има час-два всеки ден да джитка на телефона. Че то само за хубава кучешка разходка е нужно поне час и поне два пъти дневно.
Ама коментирайте си, все едно всичко е истина...не пречи .

Преди и след работа разхождах кучето , вечер като се прибера,нея обикновенно я няма.

Готвя или взимам храна за вкъщи , аз си вечерях сам последните месеци . тя се прибираше след 12ч.. я с приятелка,я при майка си .......

Намирах време около час на телефона , с цел разтоварване.  Тренирам в обедната ми почивка.

# 35
Звучиш като мъж-жертва, за жалост това,че пишеш колко си се трудел и колко всичко си давал , това е с цел да те съжалим ли-един мъж точно това трябва да прави!
Една жена ,за да те напусне има причина за това и със сигурност не е само телефонът,ако и на нея си мрънкал по цял ден как видиш ли ти правиш всичко-жертвеник ,а тя е едва ли не за теб там кофа за боклук!
Щом не работи и не иска-ти трябва да избереш искаш ли такава жена,ако не-не се събираш с нея,ако я обичаш -плащаш всичко , но трябва да си на ясно с това.
Писна ми от вечните финансови жертви и мрънкачи!

Леле, леле...

Нещата стават все по-отчайващи. Grinning

# 36
  • София
Ако написаното е истина и не е преиначено до безобразие, няма никакъв смисъл нито да се бориш, нито да я мислиш. Да си събира дрехите, да се блокирате и всеки - по пътя си.

# 37
Нейните думи бяха

"Щом така мислиш и си решил ок , за мен не си прав .. явно не искаш да ме виждаш и слагаш край завинаги "

Нещо от сорта..

Е@ати манипулативното, токсично същество...................
В депресия била......
Авторе, ако ти си решил да си сго@ниш живота, ние какво да направим?

ПП: И все пак, от уважение към аудиторията, би ли споделил коя банка раздава кредити и кредитни карти на човек без доходи? В противен случай, темата излиза малко хлъзгава.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 14:49 от Nephrite

# 38
Не знам как ще прозвучи , но ме е страх /мъчно да й се обадя и да й кажа , " идвай да си събираш и останалите неща .. "

Като се разделяхме ми каза , че искала време и да се разделим временно , като казах , че за мен това е края и не вярвам в тези неща . Казах й , че ще я блокирам и не искам да я виждам повече ако ми го причини това нещо. Нейните думи бяха

"Щом така мислиш и си решил ок , за мен не си прав .. явно не искаш да ме виждаш и слагаш край завинаги "

Нещо от сорта..

Човек, остави я тази кукувица. Слага край на връзката ви, и те обвинява, че ти слагаш край...??

Не я кани да идва да си събира багажа. Ти го събери и й дай срок да дойде да си го вземе, преди да го намери до кофите.

# 39
@bubblegum922

Хубавото в твоя случай е, че си в топ възраст именно за такава промяна. Използвай времето да си подредиш живота и главата. Задължително прочети книгата The Tactical Guide to Women

Избухвам в лекокрил смях - авторът категорично не се справя с правопис на родния си език, ти го караш да чете с разбиране книги на английски Smile

Разбира се, съгласна съм с всичко написано.

# 40
Разбирам, че от едната страна вече всеки има устройство, а от другата страна се търси трафик, но... Сериозно?

# 41
Нейните думи бяха

Нещо от сорта..

Е@ати манипулативното, токсично същество...................
В депресия била......
Авторе, ако ти си решил да си сго@ниш живота, ние какво да направим?

ПП: И все пак, от уважение към аудиторията, би ли споделил коя банка раздава кредити и кредитни карти на човек без доходи? В противен случай, темата излиза малко хлъзгава.

Беше назначена за кратко при позната (така се водеше просто) тъй като имаше фирма, за да може да изтегли кредит .

Кредитните карти също тогава и ги дадоха .

# 42
  • София
Изостави ме . Преди 5 дни си събра няколко неща и отиде при майка си ,

Аз 2-3 дни не знам къде се намирам , не спа,не се храня,бия антидепресанти.

През 2 дни й звъня,да я питам как е и всичко наред ли е . 

Сега пия какви ли не депресанти,приспивателни , само и само да отминават дните.

Тайминга много куца. Това ще да е от Депресантите.

# 43
Ако антидепресантите за 2-3 дена започваха да действат и можеше да ги пиеш като валериани по няколко пъти на ден...

Ако темата е реална (а мен ме съмнява), внимавай с хапчетата.

# 44
Интересни неща научих днес.........
Банки раздават кредити на трайно безработни, но назначени за малко и без никаква финансова история лица......
Лекари в рамките на дни изписват антидепресанти като ментови бонбонки............

Общи условия

Активация на акаунт