Обзалагам се,че нито една дума от тази тема не е вярна!!!
То и аз имах преди няколко години един мъж с който бях във връзка 4 г и той навсякъде 'разнасяше" как ме издържал,гледал ми децата,водил ме по почивки,кола ми купил, хиляди подаръци и т.н.
Всичко си плащах САМА до стотинка, включително и подаръците, които ми беше правил
Единствено вярно беше че може да сготви и го е правил понякога,да простира и чисти в моя апартамент.
Според приказките му също пред външни лица има 2 апартамента и една къща....
Има точно един парашут и шут в задника след 4 г.
Лъжи на килограм и манипулации някъде другаде,не и при мене.И в този ред на мисли:
Не разбирам напоследък авторите на темите тук какво печелят лъжейки аудиторията, прикривайки фактите,която гледа как да помогне със съвети,или подкрепи или друга гледна точка да се даде?!
Очерняйки половинките си до безкрай по леко ли им става, решават ли ди проблемите и като цяло какво печелят от цялата тази парашутна стратегия "Вижте ме колко съм добър/добра, грижовен/грижовна,плащам всичко, готвя,чистя ....пък тя/той ме заряза....
Никой не бяга от хубав партньор/ка, грижовен, всеотдаен,с принципите, етика , ценности,опора и любов!
Поредната пързалка с няколко думи.
Тя по секси монокини, но за него не разбрахме трябва ли да идва с бицепси и плочки, или с космат гръб и шкембе
Щото, ако върти цялото домакинство, това не е работа, и тя се превръща в 2 в 1 прислуга и кукла на повикване