Изостави ме след 8 години

• 6 389
  • 163
  •   1
Отговори
# 150
  • У дома... някъде
Аман от парашутисти....

Обзалагам се,че нито една дума от тази тема не е вярна!!!
То и аз имах преди няколко години един мъж с който бях във връзка 4 г и той навсякъде 'разнасяше" как ме издържал,гледал ми децата,водил ме по почивки,кола ми купил, хиляди подаръци и т.н.
Всичко си плащах САМА до стотинка, включително и подаръците, които ми беше правил
Единствено вярно беше че може да сготви и го е правил понякога,да простира и чисти в моя апартамент.
Според приказките му също пред външни лица има 2 апартамента и една къща....

Има точно един парашут и шут в задника след 4 г.
Лъжи на килограм и манипулации някъде другаде,не и при мене.И в този ред на мисли:
Не разбирам напоследък авторите на темите тук какво печелят лъжейки аудиторията, прикривайки фактите,която гледа как да помогне със съвети,или подкрепи или друга гледна точка да се даде?!
Очерняйки половинките си до безкрай по леко ли им става, решават ли ди проблемите и като цяло какво печелят от цялата тази парашутна стратегия "Вижте ме колко съм добър/добра, грижовен/грижовна,плащам всичко, готвя,чистя ....пък тя/той ме заряза....

Никой не бяга от хубав партньор/ка, грижовен, всеотдаен,с принципите, етика , ценности,опора и любов!

Поредната пързалка с няколко думи.

# 151
Скрит текст:
Ако не работи, то от нея ще се очаква да е постоянно на линия, да е сготвила и вечерта да чака по монокини и секси поведение за разтуха и удоволствие на мъжа. Че и за нея. За какво е иначе връзка, ако няма секс.

Разбрахте ли сега, кандидат домакини? Ако жената не работи, трябва да е 24/7 налична за всякакви задължения и готова да разтуши мъжа Wink Тя по секси монокини, но за него не разбрахме трябва ли да идва с бицепси и плочки, или с космат гръб и шкембе Relieved Щото, ако върти цялото домакинство, това не е работа, и тя се превръща в 2 в 1 прислуга и кукла на повикване Wink Честно, понякога ми се щеше да имах мисленето на жени като авторката и да си хвана някакъв загубеняк да върши всичко, докато аз се чудя как да съчетая часа за маникюр със срещата с любовника.

Точно такива думи не бих използвала, но съм съгласна с цялостната идея, че щом единият работи и е единствен провайдър вкъщи, то от другият се очаква поне домашните задължения да са свършени. А не човекът да се прибере от работа и тепърва да трябва да хваща прахосмукачката и тенджерите, за да му е чисто и да има какво да вечеря. И особено, когато няма дете в двойката, което да изисква внимание и грижи от майка си.
Сигурна съм, че много жени живеят с илюзията, че такива отношения са възможни, и то може и да са в някои случаи, но в общият случай, няма как да се живее дълго време в такава ситуация. Колкото и да иска да дава някой, в него се трупа неудовлетворение, което рано или късно ще избие.

# 152
Абе, като онази тема със зодиите. Почне ли някой да се тупа сам в гърдите, че бил прекалено добър и всичко правел за някого, най-вероятно послъгва.

Иначе, смятам, че няма жена, която не ходи по процедури, мигли, екстеншъни и пр., която да започне такива дейности внезапно, баш като остане безработна. Ако трябва някакъв по-реалистичен сценарий, Пенка си работи, плаща си процедурите, изведнъж хоп, остава без работа, и се оказва, че понеже не си ги плаща сама, не ѝ се отпускат семейни пари за тази цел, и тя се чуди какво да прави, откъде да намери пари да си подмени миглите

# 153
Може би на Пенките трябва да им се спират някои процедури, за да имат мотивация да се вдигнат от дивана. Хубаво е някой да ти поеме разходите за известно време, но да се опитваш да си живееш по този начин умишлено, не го разбирам.

# 154
Ами, аз като чета, тя не се е спряла вкъщи а авторът е на дивана, да цъка игри.

# 155
  • София
И аз смятам, че щом само единият работи, другият трябва да поеме домашните задължения. Но след това има право на собствено свободно време и собствени удоволствия, а не да е в режим 24/7 задоволяване желанията на другия (и да се радва, ако вземат да съвпаднат). Домакинстването също е работа, от която човек има право на почивка, и която трябва да му носи материални облаги. Ако не много, много се е прецакал. Относно авторовата история, съм си казала мнението още на първа страница, а доколко всичко, което казва, е истина, кой знае.

# 156
Не се е спряла вкъщи, защото не й се слуша, че трябва да си намери работа.

Иначе аз не виждам какво толкова има да се прави в един поддържан дом, 24/7 е доста преувеличено. В един нормален ден, имаш време и да си свършиш нещо вкъщи, както и да правиш нещо за себе си.

# 157
  • София
Елунария, визирах коментара на Ревоукър, в който казва, че жената трябва да е постоянно на линия и да го чака готова да послужи за негова разтуха и удоволствие.

# 158
Да, разбрах, неговите очаквания за 24/7 са прекалено високи и преувеличени.

# 159
Какъв световен мир ще настане като японците пуснат домашна прислужница-робот и секс кукла 2 в 1... 🥱🥱🥱

# 160
За жените отдавна има опция да имат семейство без да има мъж в животът им, предполагам много мъже ще си купят сексбот, ако имат такава възможност.

# 161
Еее, като няма брак, поне кредити. Grinning

Въобще не смятам, че тази тема е реално, но ми стана смешно с тези кредити. Представям си амеркинаски филм, как домакинята вади тестето с кредити карти и в магазина 'и ги отказват една след друга, защото мъжът 'и милионер е замразил сметките.

# 162
Какъв световен мир ще настане като японците пуснат домашна прислужница-робот и секс кукла 2 в 1... 🥱🥱🥱

Тц.. Не го виждам този мир на 100%.
Сексуалността на мъжа няма да се реши от 2 в 1 прислужница-робот и сексуална кукла.
При сексуални проблеми на кого ще си го изкара, кой ще е виновен? 😉

# 163
Не им стигат парите, има празен апартамент и вила, обаче решава да си продаде колата, вместо да пусне под наем апартамента с костенурката?

Общи условия

Активация на акаунт