Изостави ме след 8 години

• 6 412
  • 163
  •   1
Отговори
# 105
Ау, сакън да не очернят някоя безделница Joy
Не виждам нищо нормално в това млада, здрава жена да лежи по цял ден и единствено да намира желание за приятелки и процедури. Безсмислено съществуване.

# 106
Била започнала да ходи да си търси работа.. Simple Smile

Вчера видях ,че си е взела още багаж , питах я , явно си решила да сложим края окончателно , имаш още неща за взимане -

отговора й беше - предполагала , че съм щял да освободя апартамента Simple Smile

Искам да й пиша, да я видя, да говорим отново , липсва ми но ме е страх от евентуален отрицателен отговор , който хем ще ме нарани , хем ще нарани и достойнството ми .......

# 107
Какъв е този апартамент, че ти ще го освобождаваш? Квартира ли е? Дори да е квартира, обикновено този, който иска да си тръгва, следва да си събере багажа и да си тръгне.

Няма смисъл да говориш, щом е дошла да си взима още багаж.

# 108
Какво очакваш  от такъв човек
Мързи я да работи, мързи я вкъщи нещо да прави, сигурно я мързи и деца да гледа.
В живота какви цели има ? Освен процедурите, дето ТИ и ги плащаш? Пълен паразит.
И на запад има такива, но там поне като ги мързи  да работят държавата плаща…

# 109
Какъв е този апартамент, че ти ще го освобождаваш? Квартира ли е? Дори да е квартира, обикновено този, който иска да си тръгва, следва да си събере багажа и да си тръгне.

Няма смисъл да говориш, щом е дошла да си взима още багаж.

Е, разбира се, поредната недомислица. Авторът на квартира, костенурката и кучето се ширят в личните имоти на автора.

Кредит никой не дава без постоянен трудов договор.

# 110
Малки бързи кредити дават. Теоретично може да ти трябва кредит за 2 дни, докато чакаш някакъв приход, и после веднага връщаш кредита.
Обаче кредитни карти, за каквото ставаше дума в темата - не дават. КК се взима със съвсем други цели, ангажиментът е съвсем друг.

# 111
Да, такива с кредитна карта не дават.

Много интересно започва темата:

Привет,  с приятелката ми бяхме 8 години заедно , като последните от самото начало живеем заедно.

От самото начало на края живеят заедно явно.

Той бил зле финансово всичките години без последната. Тя преди 2 години се нашила с кредити, които той се чуди как тя щяла да си ги плаща. Повече от един кредит, как са ѝ дали след първия други, нали им показва, че има необслужван кредит. И то кредити за нокти и за мигли. Туй е то гледана и глезена от приятеля си жена. Кредитните карти също предполагам, че при необслужване поне на лихвите, ги стопират по някакъв начин и в България (може да не е като по филмите да ѝ  среже слагачката на мигли с ножицата кредитната карта,ама така само да си харчиш, без да връщаш, никой не дава.  Уж бил добре финансово последната година, ама си продал колата.

# 112
Сега ще обяснят как е ама очевидно, че той покрива кредитите и картите. Не е написано, ама очевидно се подразбира. Нищо, че също толкова очевидно е написано, че доскоро не е имал пари.
Вероятно целта е пословично глупавата беге мама да стигне до извода, че героинята явно проституира, когато липсва вечер вкъщи.

# 113
Аз не разбрах кой и плаща кредитните карти.

# 114
  • Далечният изток
Той разбира се Grinning

Аз не бих се борила за човек, като нея. На 28г и всички ще й се молят да работи между кредитите (които кой изплаща?) и процедурите за мигли.
Събери й багажа и да дойде да си го вземе от вас, или от контейнерите.

Аз, разбира се .

Връщам и кредитните карти и тя пак започва . Процедури всяка седмица .

А аз се ограничавам от всичко , от дрехи , храна  и тн .

# 115
Това го има написано. Казва, че той ги плаща.

# 116
Затова си има warning signs - заедно от 8 години, за това време, авторе, запозна ли сте с родителите й - казваш, че си имал сериозни намерения за деца, семейство, както и тя - е, как не се сети, да се запознаеш с техните, да видиш що за хора са, да анализираш в каква среда е израстнала и какво и как й е предадено - тези неща са доста важни и дават много добра картина с какъв човек си се събрал. Аз се запознах с родителите на годеницата ми няколко месеца след като тръгнахме, по моя инициатива, както и тя с нашите. Като имаш сериозни намерения, трябва да се подходи сериозно. Не че има гаранции, и че ако родителите са привидно сериозни хора и са дали добра основа, няма как да се опари човек, случаи всякакви! Но, от хората които лично познавам и са много сходни с твоята бивша - по отношение на тотална липса на финансова култура, отговорност и т.н. - еми, като им познавам родителите и как са израстнали, грам не съм изненадат! Но, вече и аз се отказах да вярвам, явно е пързалка темата - много противоречие има в цялата история.

# 117
Ау, извинявам се.
А пише ли откъде пари да ги плаща?

# 118
Според мен те е изоставила, защото 8 години й губиш времето за деца и брак.

# 119
Благодаря за отговора.
А на чие име са тези кредити?
Мисля че на нейно. Нали ги била извадила като работела мъничко.
Защо авторе просто не спреш да плащаш тези кредити?
Ти съвсем ни взе за идиоти тука.

Общи условия

Активация на акаунт