Изостави ме след 8 години

• 6 402
  • 163
  •   1
Отговори
# 90
  • Далечният изток
Той е изоставеният...
Тя ми е ясно какво говори за него, въобще не се съмнявам...

# 91
Очевидно нито той е щастлив в тази връзка, нито тя е щастлива да живее с някой, който я кара да работи. Нещата са се развили точно както е трябвало.

# 92
  • Далечният изток
Е как да не е щастлив той?! Grinning
Във връзката, не сега.

# 93
Да, ама боклуците рядко напускат гостоприемника си. Пък тази жена се е вдигнала да си ходи набързо от този нацепен, вече реализиран мъж, който и дава свобода да излиза и да се вее с неговите пари. Странно, а?

# 94
Явно вече не е била толкова свободна, щом са имали скандали заради нежеланието й да работи. Очевидно той не е имал намерение да се примири с тази ситуация. Не виждам нищо странно в това, че е напуснала, станало е ясно, че няма да бъде оставена да си живее така.

# 95
  • Далечният изток
Мда, човек, който не се примирява и се отстоява Joy Точно така звучи.
Най ми хареса това исках да я вкарам в правилния път...
Аз само не разбрах, как до преди година е бил зле финансово и в момента изнемогва като работи на 2 работи, пък е на висока позиция, отговорна в едната си работа в голямата компания, как му остават сили за втора... И как и кога толкова забогатя, че има и още един апартамент, където била костенурката, че и вила, където завел кучето?!
Въобще... такава фантастика ми е цялата тема Grinning като прибавим начина на изразяване и правописа, просто ми издиша отвсякъде.

# 96
Аз напълно вярвам на автора . Точно историята на брат ми . Когато човек се раздава и мисли,че от другата страна ще му отвърнат със същото не си дава сметка,че закона на даването и получаването се прецаква . Съвета ми към автора е,да пие една студена вода и да благодари на съдбата ,че се е отървал от такова същество. Иска да се върне при него,защото е свикнал и сега му е странно. Да си обърне внимание на себе си и да се радва на живота . Тепърва започва хубавото за него,ще срещне друга жена.

# 97
Голяма самореклама си направи този пич. Успя в един неособено дълъг текст да вкара информация за това, че има поне два апратамента, работи на висока позиция и получава добра заплата, тренира и изглежда добре, обича животните и се грижи за куче и костенурка, може да готви и върши домакинска работа, готов е за семейство, иска дете.....Няма ли някоя потребителка, която да хареса "обявата"?Satisfied
Не е ок да се очерня другия човек толкова много - ако беше толкова зле жена ти, нямаше да искаш да си я връщаш. Убеден съм, че тя има своя версия на ситуацията, която се различава от твоята. И все пак - ако и половината от тези неща са истина, то с нея всичко е приключено. Няма смисъл да си я връщаш.

# 98
Аз познавам такива двойки и напълно вярвам на автора. И тук във форума има дами, които пращат мъжете си да работят, а те го играят домакини. Не е луд, който яде баницата обаче. Питате защо сега го напуска. Ами сега е намерила следващия клон. На такива мързелани не им омръзва да мързелуват.  Късмет извадил авторът.

# 99
Намерила е следващ клон чак след 8 години? Много е смотана значи. Аз съм почти 10 години по-стара, а мога да намеря три клона за 24 часа.

# 100
Може да е повече мързелива и по- малко оправна от тебе. А и не всеки клон е платежеспособен. А може и да е случайно, че сега го е срещнала.

# 101
Намерила е следващ клон чак след 8 години? Много е смотана значи. Аз съм почти 10 години по-стара, а мога да намеря три клона за 24 часа.
Можеш ти...
За секс може и 5 да намериш, не се съмнявам - ама някой да му влезеш наготово у тях и да работи, за да те издържа, докато ти ходиш на мигли и не пипваш нищо в къщи, вече е съвсем друга работа. Такива будали хич не са много. И в намирането им има жени, които са по-добри професионалистки от теб.

# 102
Именно. Същото лишено от елементарна логика твърдение като мъжкото 'намерила е друг клон'. Причините за изоставяне на псевдо прекрасен състоятелен мъж далеч надхвърлят нечии финансови комплекси.

# 103
  • Out of the Mix
"Изпращането" на мъжа да работи с каква цел се прави?
За да си развява жената коня, както иска, да разполага с време, използва на чужд гръб облагите?

Един зрял мъж е абсурдно да има отношения, какво остава връзка с подобна мързелана.
Ако не работи, то от нея ще се очаква да е постоянно на линия, да е сготвила и вечерта да чака по монокини и секси поведение за разтуха и удоволствие на мъжа. Че и за нея. За какво е иначе връзка, ако няма секс.

Ако и двамата работят, се поделят задълженията.
Най-добрият вариант е да има синхрон и без много много обяснения и врънкане да се върши, каквото има.

Всичко това важи при връзка по любов и страст, желание да си с другия.
По сметка и интерес, не.

Ако нищо от това не е налице, то от връзката няма смисъл.
Лично от "присъствие" и съквартирант нямам нужда, само да се бутаме и да си пречим.
Само негативи, стрес и проблеми ще носи със себе си.

# 104
  • София
Значи от първото до последното изречение я оплюваш, пък после се чудиш дали да си я връщаш. Нещо няма много логика в това твое поведение.

Обаче тема в стил "ауууу, колко съм велик и страхотен, а пък тя е толкова черна" никак не ми е мъжествена (да не кажа друга дума, която всъщност си мисля).

Ами , защото последните 2 години е такава. И не знам дали може да се промени? Иска ми се !

Според мен ще се "промени", не се притеснявай. Когато намери нетоксичен, очернящ я мъж. Но това очевАдно не си ти.

Не знам защо повечето ти се вързаха. Ти си я смалил, смачкал и подкопал. Да не говорим колко противоречия има в неграмотните ти писания.

Общи условия

Активация на акаунт