Изостави ме след 8 години

• 6 407
  • 163
  •   1
Отговори
# 75
Не мисля че темата е пързалка, познавам 2 такива двойки, може да е съвсем реална. Единия пропилява парите на другия и го мързи да работи а другия седи мирно и толерира, даже подкрепя това поведение.

Към автора: отначало ще боли, все пак 8 години са доста време, но с времето ще олекне и ще видиш че тази жена е не само безотговорна (с това да я мързи да работи) ами и доста те е използвала.

Какво очакваш от такъв човек ? Нея хем я мързи да работи, хем и домакинство не иска да поддържа. Ако имате дете, още по зле ще става

# 76
За какво да го използва, хора?!? Пише, че не са били добре финансово, а тя го напуска безработна, точно когато той се е развил и има кинти в тази компаниЙ.
Много тъпа ще да е тази използвачка.

# 77
  • Далечният изток
Е, авторът каза... Grinning
То е абсурдно просто. Що си тръгва от място и човек, където ѝ е било супер - хранят я, чистят ѝ, тя си мързелува и харчи, той ѝ покрива кредитите...?! Ми аз няма да мръдна от там.
Ама истината е друга... Не му се получи на автора.

# 78
Аз пък съм виждал това много пъти, точно някакви мъже бачкатори или служители се скъсват от работа да носят на ръце някаква такава принцеса. При мъжете с пари нивото е по високо, кифлата вече трябва да е миска или моделка, такава като възлюбената на автора едва ли е на такова ниво, просто квартална кифла дето се прехвърля на друг нещастник подобен на автора.

# 79
E, истината може да е, че не иска някой да я кара да работи и да има очаквания? Очевидно той не е имал намерение да си живеят завинаги така - той на две длъжности, а тя на мигли.

# 80
И всяка вечер е на излизане с приятелки до полунощ...
Прибирам се, наготвено, изчистено, кинти на масата, влюбен поглед. Не моЙш с кран да ме преместиш от там.

# 81
  • Далечният изток
Ама наистина ли някой му вярва?! Той пухкав, бял и добър, тя лигава неблагодарна змия... Мхммм

# 82
Излизанията са били, защото не й се слушало вкъщи, че трябва да си търси работа. Та не й е било толкова спокойно, представи си, хората имат очаквания да не си паразит.

# 83
Абе тя го използва. Сега тя е намерила друг с повече пари. Няма вариант той да не става. Точка.
Тъжно, че сюжетната линия с бизнеса на героинята не беше развита. Изпуснахме поне 5 страници мъдрост и още 5 набиране.

# 84
  • Далечният изток
И той страда за паразита и се чуди как да си я върне, нали...

# 85
И по-рано писах, тук е пълно с жени, които страдат за боклуци? И какво от това? Нормална реакция след всяка връзка, без значение в какво състояние е била.

# 86
И по-рано писах, тук е пълно с жени, които страдат за боклуци? И какво от това?
Жените и мъжете имат съвсем различно социално възпитание по отношение на връзките, ама съвсем, съвсем различно. То и във форума си личи по мненията. Не мисля, че е удачно сравнение.

Впрочем аз не съм чула мъж да търпи жена като описаната години наред (ако наистина е толкова черна) и да иска да си я върне. Вятърните мелници са по-присъщи на жените, които вярват, че могат да го "променят" към по-добро.

🛝

# 87
  • Далечният изток
Ма как може да страда, пък в същото време така да я оплюва?! Той ако страдаше, щеше да я описва като най-прекрасната жена на света.

# 88
Да, примерно в темата на онзи с къщата, която строил пет години, имаше повече приятни описания на жената. То не бяха големи гърди, не беше малък задник... 🥱

# 89
Изобщо не е задължително да говориш само хубави неща, щом страдаш за някой. Бившият ми, ако чуе какви неща съм говорила, ще му стане лошо, но страшно много страдах, след като се разделихме. Аз приключих нещата.
Да не говорим, че хората от страх от непознатото са склонни да направят още компромиси с идеята, че нещо този път ще се промени. Разбира се, това са грешните разсъждения на затормозени мозъци, след няколко седмици вече нещата изглеждат по друг начин.
И няма значение дали става дума за мъже или за жени.

Общи условия

Активация на акаунт