Изостави ме след 8 години

• 6 387
  • 163
  •   1
Отговори
# 60
Не ми е ясно този тип жени с какво привличат мъжете. Авторът трябва да почерпи, че се е освободил от това нещо, не да се унижава и да пие антидепресанти.

# 61
По-интересно е такива жени с какво ги привлича някой като ЛГ. Такива жени не са с хора като ЛГ. Много удобно оправдание е, че жената е намерила някой с по-дебел портфейл и тя самата за нищо друго, освен секс, не става, но в реалността златотърсачки и мъже от наемни работници до дребни бизнесмени нямат нищо общо.

# 62
Е, то като са тръгнали е била на 20 - още млада и глупава сигурно. Вече се е поотракала и си е намерила нещо с повече възможности.

# 63
Т.е.е работила като студентка и като е завършила е спряла да работи?

# 64
Тука всеки втори се представя за плащач и този, който издържа на 100% безработна, кисела, лигава жена. Аз в реалния живот не съм срещала много такива, да не кажа единици (но явно такава ми е средата). Един познавам, но и той има претенции какво да прави тази жена за него.
И всички с хубави тела, нацепени. Аз по плажовете като тръгна 95% от мъжете са или дебели или слаби, но провиснали. Явно тези диаманти от мъжки пол не ходят на плаж. 😉😉

# 65
Жена, която елементарно не може да си покрие масрафа не ми я хвалете.

# 66
Освен да и кажеш, че у вас не е склад и да ти освободи място от багажа си.

Все пак подозирам, че нещата са малко изопачени. Кучето, ако ти се грижеше за него, както си написал, нямаше да скимти   за нея.

Според мен е напълно вероятно да скимти ако по цял ден е било с нея вкъщи, а сега трябва да стои само. Да си играе с кучето не е точно грижа.

# 67
  • Далечният изток
Е хубаво златотърсачка, ама той казва, че до преди 1 година е бил зле финансово. Какво злато да е търсила с него 8 години, освен оная му работа ако е златна, но едва ли. Този е поредният обаче, който хем се оплаква от мързеливата кифла, хем я е търпял толкова години да харчи и да ѝ плаща кредитите, хем я обича, хем иска да си я върне... Просто... тотален оксиморон, то едно с друго въобще не се връзва. Да жалиш за някой стойностен човек, ако те е изоставил, ама ако е вярно това, както я описва, какво съжаление, той трябва да се радва и да даде банкет. Другият вариант е да ни лъже и да ни маже очите, и жената, която го е зарязала и за която страда, наистина да е стойностна, а не този боклук, който ни описва.

# 68
  • Out of the Mix
Авторът ми звучи някакъв мазохист.
Другия път хващай нормална жена и поделяй задълженията в ежедневието.
Това единият да работи и издържа всички работи при малко хора.
И по-полека с кариерата, че като гледам вече си прегрял.
Намери някаква златна среда, да имаш и време за себе си, жената до теб, ако въобще скоро се появи такава.
Също и тя, не да бачка по 12 ч. и да искаш от нея като се прибере всичко - да сготви тепърва, секс всеки ден, или там според либидото, въпреки че за млади хора не е проблем.
За мен ти си си виновен.
Приела те е била за даденост, удобен си й бил, а ти давал ли давал, будалата.
Ако всичко, каквото описваш е истина, ти се чудя на акъла как си стоял с нея.
Кредити и да те забатачва и финансово? Много си глупав.

# 69
За мен най-интересното в тези истории е, че с години са без пари, но златотърсачката седи с бедняка и накрая тъкмо беднякът се опаричи, и златотърсачката вземе, че му бие шута. Нулева логика отвсякъде.

# 70
  • Out of the Mix
Да, по-скоро обратният вариант работи в реала - с парите мъжът сменя жената и колата, ако не са го кефили преди това. То си проличава. Остане ли с нея, всичко е било наред.
Това е тест.

# 71
Сякаш не е пълно и с жени, които си реват за алкохолизираният мъж, искат да го променят и да се събират отново. Напълно е възможно човек да драпа за токсичната си връзка, но това не е любов, а страх от самота, промяна и тн.
Ще му мине и след няколко месеца ще се чуди защо си е губил времето.

# 72
Според мен е поредната фейк глупост, която отегчен тинейджър пуска за забавление.
От една страна Автора описва тотално не логично поведение на половинката, но така я обича, че не му пука, че тя я мързелива, капризна, финансово неграмотна и се интересува главно от миглите си. Любовта му е така силна, че тя ще му роди едно бебе и тогава ще цъфнат и вържат като вместо мигли и нокти, трябва да размята пелени, мляко и биберони.
Ако има капка истина, вземи почерпи и си извади поуки.

# 73
  • Далечният изток
Много жалък.
Дори и да няма истина в тази тема, самият факт, че някакъв "мъж" се жалва в бг мама колко е онеправдан, депресиран, изоставен, пък влюбен в мърлява кифла, е толкова отблъскващ, че .... Пфффф
И така между другото като спомене, че тренира и изглежда добре, ми става още по-противен.

# 74
Освен да и кажеш, че у вас не е склад и да ти освободи място от багажа си.

Все пак подозирам, че нещата са малко изопачени. Кучето, ако ти се грижеше за него, както си написал, нямаше да скимти   за нея.

Според мен е напълно вероятно да скимти ако по цял ден е било с нея вкъщи, а сега трябва да стои само. Да си играе с кучето не е точно грижа.

Имам куче, събирам се с хора с кучета и при всички поведението е едно и също. Обича семейството, но има един собственик, този, който го извежда, храни, къпе и реше.

Моето куче е цял ден със синчето (защото се прибира на обяд от училище). Не скимти като е при баба си, нито като мъжът ми е до късно вечер с приятел. Скимти и им скъсва нервите само когато не съм у дома за няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт