Изостави ме след 8 години

• 6 434
  • 163
  •   1
Отговори
# 120
Защото мислих,че сме едно цяло и исках да й помогна, да си намери работа и да си стъпим на краката и да вървим нагоре. Явно съм бил наивен . .

# 121
Той ще и ги плаща с надеждата да се върне, и чак толкова загубени мъже има, виждал съм

# 122
Защото мислих,че сме едно цяло и исках да й помогна, да си намери работа и да си стъпим на краката и да вървим нагоре. Явно съм бил наивен . .
Това хубаво, ама един човек/мъж/, както е добре да проявява човещина, трябва на моменти да е твърд, ако щеш и груб. Има една приказка, макар и крайна - "В живота, или ще си добър, или ще си добре", та и при теб така.

# 123
Още ли говорим за човека, който е метнал кучето на вилата, костенурката в празен апартамент, 7 години си е питал ушите за някаква прилично платена работа и ежедневно джитка по час-два на игрички, понеже другото го натоварва? Не мисля, че много жени са навити на такава човещина.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 13:27 от Нарцùса

# 124

Или жалък опит за реклама.
Но щом има жени търпят алкохолици и побойници, то и такива като теб сигурно има.
И смяташ ли да продължиш да плащаш?
Ако да виж между краката си дали не са ти изпаднали топките.
А ако са там, просто не плащай повече.
Ако е на нейно име, нека ги използва хубаво до следващата вноска.
Ако не, сещаш се за действието.

# 125
Такава отдаденост не се среща често, даже никога. Човекът плаща всичко, готви, оправя, чисти, осигурява  отделно жилище дори за костенурката. Готов е да прости и да си я прибере тази загубила ума си женица. Заслужава напълно похвалата на форума, не мислиш ли?

# 126
Такава отдаденост не се среща често, даже никога. Човекът плаща всичко, готви, оправя, чисти, осигурява  отделно жилище дори за костенурката. Готов е да прости и да си я прибере тази загубила ума си женица. Заслужава напълно похвалата на форума, не мислиш ли?
Това обаче показва нагледно какво искат жените. Точно такъв тип мъж слуга -спонсор макар да бъде желан от много жени, реално ако го получат не могат да го търпят. Защото бързо губи уважението им, мъжът трябва да е силен, водещ и май вече партньор.
За това такива мъже като се оплакват в раздела получават предимно хейт вместо съчувствие

# 127
И с право получават хейт - това не е мъжко държане. Нито да се раздаваш в една връзка без да получаваш нищо отсреща, нито след това да плачеш от това... А загуби ли се уважението на жената, всичко останало губи смисъл.

# 128
Тези, които плащат всичко, не чакат жената да вземе кредит и да си плаща прическата и миглите на кредит, който те да покриват. Звучи абсурдно.

# 129
  • София
Ако не работи, то от нея ще се очаква да е постоянно на линия, да е сготвила и вечерта да чака по монокини и секси поведение за разтуха и удоволствие на мъжа. Че и за нея. За какво е иначе връзка, ако няма секс.

Разбрахте ли сега, кандидат домакини? Ако жената не работи, трябва да е 24/7 налична за всякакви задължения и готова да разтуши мъжа Wink Тя по секси монокини, но за него не разбрахме трябва ли да идва с бицепси и плочки, или с космат гръб и шкембе Relieved Щото, ако върти цялото домакинство, това не е работа, и тя се превръща в 2 в 1 прислуга и кукла на повикване Wink Честно, понякога ми се щеше да имах мисленето на жени като авторката и да си хвана някакъв загубеняк да върши всичко, докато аз се чудя как да съчетая часа за маникюр със срещата с любовника.

# 130
Ако не работи, то от нея ще се очаква да е постоянно на линия, да е сготвила и вечерта да чака по монокини и секси поведение за разтуха и удоволствие на мъжа.
Много се извинявам, ама времената на султани, хареми и дивия Ориент си отидоха отдавна.

# 131
И за осем години, плачущия автор не намери време да предложи брак...

И аз бих вдигнала ръце

# 132
Същественото е друго, не е до султани и хареми, а именно - ако тя е постоянно на линия и е сготвила, и вечерта чака по монокини и секси поведение за разтуха и удоволствие на мъжа, то мъжът трябва еднолично да носи парите, парите да са много и да ù ги оставя тя да оперира с тях, както намери за добре.

# 133
Е, авторът на темата специално е на висока позиция в една от най-големите компаний [sic]. Може да е станал CFO на Кока-Кола, като гледам описанието.

ps. Впрочем изключително ми интересно, коя, аджеба, е тази компания, защото е написано сякаш има пет такива в света; и каква е тази висока позиция, след като дори за тим лид се искат години опит, а авторът звучи като просто да е бачкал някаква работа с неквалифициран труд.

ps2. Да не е някакъв мениджър зеленчуци в Кауфланд?

# 134
Мениджър зеленчуци беше добро Joy
Майтапа настрана, след 7 години биене на кучето няма как да застанеш на висока позиция. Това просто не става в реалния живот. Особено ако си чак толкова неграмотен. Разбира се, всеки познава някой Жорко от съседния клас, дето е станал мениджър зеленчуци след две години возене на кашони с домати, и този Жорко в името на 'дискусията' (демек дай да ти обясня стават нещата, понеже си тъп, а аз съм спец) магически се трансформира в много познати, които са успели бързо и от нищото. Или жените им са ги прецакали. Или...нещо си. Но всъщност такива хора са едноцифрена бройка сред хиляди. И историите им изобщо не са толкова вълшебни.

Общи условия

Активация на акаунт