Изостави ме след 8 години

• 6 391
  • 163
  •   1
Отговори
# 15
To няма лошо да ходи на процедури, и аз ходя, но никога не би ми хрумнало да искам за това пари от половинката ми. Ако ставаше въпрос за лекарства или храна примерно да, бих поискала, но за процедурите в никакъв случай. Като не работя и нямам пари, просто не ходя и това е, няма да умра от това. Изобщо не е трябвало  да и плащаш тези неща та и кредитните карти и кредити …

Тука много отдавна нещата са изпуснати. Отначало  боли да, но на практика не си загубил нещо ценно. Сори   , но човек дето не иска да работи и харчи парите ма партньора си на поразия, е за мен супер безотговорно същество.

# 16
7 години сте били зле финансово, от една година ти вадиш пари и тя, въпреки че отдавна е безработна, решава да си тръгне. Издиша историйката.

Впрочем, тази драма с великия работещ мъж и отегчената мързелива женица с пес не я ли четохме скоро?
И на мен ми издиша.
Ама имала кредитни карти.
Ама кой ги покрива? На чие име са?

# 17
Историята издиша от всякъде.
Въобще не вярвам.
Ако е реално, то трябва да скачаш от радост и да.черпиш, че си се отървал. Така, че хич не ми се връзва темата.

# 18
  • Далечният изток
Оффф пак ли добре изглеждащ и трениращ, и неграмотен, и изкарващ много пари в една от най-големите компаниЙ??? Оф не мога вече. Компаний богът на най-големите компании ли е?!
Тия хора дали се усещат как се излагат? Ако въобще е истина де...

# 19
То проблема е, както сам казва, че я обича адски, няма разум много в подобна ситуация.

# 20
  • София
7 години сте били зле финансово, от една година ти вадиш пари и тя, въпреки че отдавна е безработна, решава да си тръгне. Издиша историйката.

Впрочем, тази драма с великия работещ мъж и отегчената мързелива женица с пес не я ли четохме скоро?
Четем я неколкократно под различни вариации. Общото е "аз – великият, изключителният, горкият, който прави всичко и онази, лошата, черната, която не го оценява".

На мен този сценарий, с това "мъжествено" мрънкане ми писна и предлагам да се измисли друг. Ако авторът въобще е мъж, разбира се.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 13:21 от milenaka

# 21
Темата е пълна пързалка. Абсурдно е някой да се грижи за куче, а то от своя страна да се умилква на гаджето му, вместо на него.

# 22
Верно пързалка, вместо да се търси причината, се пързаляме по следствието. Може да ни се струва смешно и абсурдно но за мнозина е реалността в която живеят.

# 23
Пиеш антидепресанти и си на дъното заради жена, която лежи, спи по цял ден, няма цели в живота и прочее, и прочее, създаваш тема тук, за да ни питаш това нормално ли е или какво? Аз на твое място щях да съм вдигнала банкет, че съм се отървала от такъв кърлеж.

Ако историята ти е истина, с какво тази жена ти е била интересна? Хубаво, 8 години заедно не е малко време, ти може би си от прекалено сантименталните хора, ама все пак - нещо не ми се връзва много.

Тази тема ми е малко като темите, в които разни потребители се оплакват, че разни сайтове им били съмнителни, пък им давали 2000 евро, срещу 20 евро в замяна, нали, ама все пак да попитат, дали няма да бъдат излъгани.

И аз съм преживявала какво ли не в личен план, ама да страдам за точно такъв човек, по този начин, ми идва в повече. Дори не мога да ти съчувствам.

Някои хора просто обичат да са долу и там им е добре. Все повече започвам да се убеждавам в това.

Успех.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 14:42 от Анонимен

# 24
Стигнах до работа на две места, готвене чистене , а тя лежи и скучае по цял ден. Ми поставил си се в позицията на роб и слуга, а тя кралицата, обаче кралицата иска крал, не роб ( тук го намерих този лаф). От там изоставянето е неизбежно развитие, не си малък, другият път не се поставяй в такава ситуация. Във връзката двамата трябва да са равнопоставени, а не единия да носи другия на ръце, защото развитието винаги е не е добро за носещия

# 25
  • София
@bubblegum922

Честото брат, не знаеш колко ти се е усмихнал късмета. Ще го оцениш след време. В момента претърпяваш колапс на мирогледа си - стискай зъби известно време просто.

Нормално е първите няколко седмици/месеци да ти е супер гадно емоционално, НО вероятно тази промяна е за добро. Ще тъгуваш извесно време, после нещата ще се нормализират и след време ще си пак емоционално на ниво.

Хубавото в твоя случай е, че си в топ възраст именно за такава промяна. Използвай времето да си подредиш живота и главата. Задължително прочети книгата The Tactical Guide to Women

Щом искаш да градиш семейство и да имаш деца, е добра идея да го правиш с партньор, а не с някаква лигла дето не знае как да поеме отговорност. Не е добре нито за теб, нито за децата ти. В днешно време, отговрните жени са рядкост, повечето само се изкарват жертви за да получат внимание. Освен това соц. медиите им помпат главите с нереалистични очаквания. Все пак все още се намират читави жени, на които може да им се има доверие.

Възможно най-бързо спри антидепресенантите, защото негативните емоции си имат своята роля в този процес. Ще ти е необходимо след известно време, когато бившата ти се върне лазейки по корем, след като си е начесала задника някъде. О, да точно това те чака. Бъди подготвен, тя реално за това те е зарязала. След време, като се върне ще ти обеснява, че е била объкана и някакиви подобни глупости.

Желая ти успех и нека силата и здравето бъдат с теб.

# 26
Искаш деца от жена, която дори за себе си не може и не иска да се погрижи, която не работи  лежи и чака наготово?
Ти верно ли?
Обичай си я, но след време ще почерпиш, че си се отървал.

# 27
Да бе, ти си извеждал, хранил и се гирижил за кучето, то ти било като дете и като се разделихте бързаш да го натресеш на бившата. Ако имате деца и тях ли така бързо щеше да й натресеш, че плачат за мама?

# 28
Много е тежко, когато партньора и за себе си не може да се грижи, а с претенции. И от двата пола има такива. Направо ужас. Авторе представи си тази булка по цял ден да лежи и бебето и да реве или някой друг да и го гледа че тя не може. Имам чувството че тези, които са най - безпомощни, най-много се натискат да си разширяват семейството. Ако за мъжете е по-лесно, вече много са така, за жените е катастрофа. Мъжът ще направи едно, две деца, после ще духне, жената ще ги отгледа. Я дава издръжка, я не. Обратно обаче е много сложно. Жената ако не става е зле.
Предатави си я - мърла на квадрат, да ти гледа уж детето, опикано и осрано, да се влачат разни проидохи около нея, а ти да се мъчи с години да вземеш правата.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 14:05 от Danytarg

# 29
Да бе, ти си извеждал, хранил и се гирижил за кучето, то ти било като дете и като се разделихте бързаш да го натресеш на бившата. Ако имате деца и тях ли така бързо щеше да й натресеш, че плачат за мама?

Разбира се , че не , просто кучето бе привързано към нас и тежко приема като някой го няма . В случая , аз исках да спра да мисля за нея , а то седи и спи от нейната страна на земята , скимти и я чака . Аз съм на работа от сутрин до вечер и то седи затворено . Вече е на вилата с друго кученце в голям двор  . 

Не знам как ще прозвучи , но ме е страх /мъчно да й се обадя и да й кажа , " идвай да си събираш и останалите неща .. "

Като се разделяхме ми каза , че искала време и да се разделим временно , като казах , че за мен това е края и не вярвам в тези неща . Казах й , че ще я блокирам и не искам да я виждам повече ако ми го причини това нещо. Нейните думи бяха

"Щом така мислиш и си решил ок , за мен не си прав .. явно не искаш да ме виждаш и слагаш край завинаги "

Нещо от сорта..

Общи условия

Активация на акаунт