КАУФЛАНД - тема 66

• 66 128
  • 795
  •   1
Отговори
# 660
Много рядко купувам течен шоколад, а от Кауфланд никога до сега не съм взимала.
Аз взимам на тяхната марка и съм много доволна. Любимият ни е двуцветният.

# 661
  • Mostly in my mind
Преди малко точно взех ето този. Много го харесваме.

# 662
Има ли някой да мнение за климатика от 499 лв . На всякъде климатиците на нормална цена са обрани , надеждата ми е в този искам го само за охлаждане

# 663
  • Mostly in my mind
Знаете ли това как се приготвя? Гледам има и капсули, но сигурно си за спец.машина.

# 664
# 665
  • Mostly in my mind
Благодаря! Simple Smile

# 666
  • Стара Загора
В понеделник взехме сладолед Jimmy's Aristocrat с боровинки и шоколадов чипс и шоколад и захаросан портокал. Боровинковият въобще не знам има ли вкус на нещо, поне има тук-таме шокола, а цветът е някакъв много блед, не бих казала, че е лилав (нищо общо с този на кутията). Шоколадовият няма нито едно парченце портокал. Преди време пак на промоция бяхме взели сладоледи на Raffy - единият трябваше да е солен карамел, а имаше вкус на банан.

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 16:32 от ❇Sisi_91❇

# 667
  • София
И в тази тема да ви информирам това, което засекох при мен /за Лидл и Кауфланд/ - отнася се за тези, които плащат покупките с банкови карти - имало е проблем със системата и за някои  плащания сумите са дръпнати два пъти. На 25.7.23г. сумите би трябвало да са възстановени по банковите сметки. Проверете си он лайн банкирането. Не е притеснително. Проблемът е оправен, но все пак проверете при вас дали всичко е наред.

# 668
Аз за такива случаи съм си активирала смс известяване. Досега не ми се е случвало да ми се таксува покупка два пъти. Иначе бих получила два смса.

# 669
Системите и банките са различни. И в двата магазина ли е имало проблем?

# 670
  • София
Системите и банките са различни. И в двата магазина ли е имало проблем?

Явно проблема е бил централен, при разплащателната система.

# 671
Аз за такива случаи съм си активирала смс известяване. Досега не ми се е случвало да ми се таксува покупка два пъти. Иначе бих получила два смса.

Аз плащам с Револют, веднага ми излиза нотификация на дисплея.
Нямам дублирани плащания.

# 672
  • София
И в двете вериги, с плащания през ePay е бил проблема. По-точно е бил в системата за разплащания, та си е бил "централен".

# 673
  • Пловдив
В понеделник взехме сладолед Jimmy's Aristocrat с боровинки и шоколадов чипс и шоколад и захаросан портокал. Боровинковият въобще не знам има ли вкус на нещо, поне има тук-таме шокола, а цветът е някакъв много блед, не бих казала, че е лилав (нищо общо с този на кутията). Шоколадовият няма нито едно парченце портокал. Преди време пак на промоция бяхме взели сладоледи на Raffy - единият трябваше да е солен карамел, а имаше вкус на банан.
Аз взех ванилия с шоколадов чипс и бисквитки. Шоколадът беше много оскъден, бисквитките с невъоръжено око изобщо не ги открих, но за сметка на това имаше едно парченце портокал бонус, явно е било липсващото ваше Wink Имах по-големи очаквания за този сладолед.

# 674
И в тази тема да ви информирам това, което засекох при мен /за Лидл и Кауфланд/ - отнася се за тези, които плащат покупките с банкови карти - имало е проблем със системата и за някои  плащания сумите са дръпнати два пъти. На 25.7.23г. сумите би трябвало да са възстановени по банковите сметки. Проверете си он лайн банкирането. Не е притеснително. Проблемът е оправен, но все пак проверете при вас дали всичко е наред.
Не разбрах през кой период, на кои дати, ако си пазарувал е имало дублирани плащания?

Общи условия

Активация на акаунт