КАУФЛАНД - тема 66

• 65 510
  • 795
  •   1
Отговори
# 690
И аз имам над 300 точки и не ги използвам и те се трупат.
Моите са над 1000 и няма абсолютно никакъв смисъл от тях.

# 691
Панираните рингове с калмари дали са хубави. На промоция са на 4.39лв

# 692

Синко ги ядеше редовно преди време. Но не на всеки допадат. коментарите са били обичайно, че панировката била в повечко и преобладавала. Аз съм ги опитвала, допадат ми, но аз не съмз с изтънчен вкус и ям всичко.

# 693
Аз съм купувала за вкъщи от Л. подобни, много не се одобриха.
Обаче преди месец опитахме в едно заведение в Гърция и децата много ги харесаха.
Заех се да търся калмари и аз да си ги панирам.
Точно в Кауфланд при замразените рибни, открих килограм изчистени туби, 3 броя за 12.99 лв.
Нарязах ги и ги панирах по следната рецепта
https://www.mycookingcreations.com/2023/07/calamari-fritti-in-pa … a-alla-greca.html
 и се получи това

# 694
Може и да е малко реклама на Лидл, но калмарите в синята опаковка са супер. Не миришат на старо или на вмирисана риба. Приготвяме ги във фурната на 180° горе и долу за около 10-15 Мин. Не стават сухи, защото съдържат лека мазнина. Поръсваме със сол. Стоят във фризерите до сладоледите. За директно приготвяне 

# 695
Вкъщи също харесваме тези камари, но е въпрос на вкус.

# 696
  • Mostly in my mind
Може и да е малко реклама на Лидл, но калмарите в синята опаковка са супер. Не миришат на старо или на вмирисана риба. Приготвяме ги във фурната на 180° горе и долу за около 10-15 Мин. Не стават сухи, защото съдържат лека мазнина. Поръсваме със сол. Стоят във фризерите до сладоледите. За директно приготвяне 
Взимали сме.
Дъщеря ми, почитател на морска храна, изобщо не ги одобри. Каза, че все едно яде поничка, а не калмари.

# 697
В къщи казаха бухтички с вкус на риба. Наистина доста тестени бяха, но приятелка не спира да ги купува, много и харесват та наистина е въпрос на вкус.

# 698
Нарязах ги и ги панирах по следната рецепта
https://www.mycookingcreations.com/2023/07/calamari-fritti-in-pa … a-alla-greca.html
 и се получи това

Блога е на съфорумка, има страхотни рецепти.

# 699
Леми, потвърждавам и аз, че има страхотни рецепти в блога на съфорумката!🥰

# 700
На коя съфорумка е този блог?

# 701
На Мики е блога, има страхотни рецепти.

# 702
На коя съфорумка е този блог?
На Мikkey.🙂

# 703
Благодаря...ще разгледам. Grinning
Аз на Kokona харесвам едно вратле с ловджийски сос Heart Eyes

# 704
  • София
На Mikkey е блогът, тя е активна в Бързи улинарни рецепти. Сигурно не само там, но оттам я зная

Лидълските калмари са толкова тестени, че не се усеща какво е панирано, само вкуса на тестото. Със същия успех плънката може да е всякаква.

Общи условия

Активация на акаунт