КАУФЛАНД - тема 66

• 66 947
  • 795
  •   1
Отговори
# 105
Преди 2-3 седмици в Кауфланд имаше много изгоден епилатор на Филипс. Беше около 40 лева. Дали все още го има в някои от клоновете на Кауфланд?

# 106
Rosheen, за тези:

Най-обикновени са, но ми харесват.🙂

# 107
  • София
Има ли доволни от този мултишнейдър?!

Цитат
Да допълня ако някой се интересува, има опаковка 6 броя кенчета Каменица за 4,60.

Сега  не е на промоция. Беше миналата или по-миналата седмица на тази цена.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 20:18 от Amiamo

# 108
  • Русе
Краставици при нас днес нямаше. В 10,30 ч бяхме в магазина. Не, че ми трябваха, просто забелязах.

# 109
  • София
От Кауфланд днес си купих ето тези бъркалки:

Създават настроение! Simple Smile
Напоследък доста кухненски помощници купих от Кауфланд, Лидл, Пепко и Джъмбо.

# 110
Имаше краставици в нашия филиал, но бяха късоплодни. От брошурата останах с впечатление, че са друг вид. Минах набързо и не се огледах много. Взех и извара на Мое, твое, наше, който ползва да знае , че е хубава.

# 111
  • Сливен
Здравейте. Искам да попитам, дали продават в Кауфланд"филе от скумрия"? Моя близка си дойде от чужбина, близките й ще приготвят пълнено агне, но тя не яде. 😂 Та, звъннаха да  ме питат, дали има в Кауфланд, тъй като хората живеят в малък град, без такъв тип хипермаркети.

# 112
dolce miele, благодаря!
Тази сутрин проверих, но само етикет има останал.
Служителката беше много любезна и ми каза да проверявам, защото получават зареждане всеки ден.

# 113
  • София
И вкъщи се одобри изварата  Мое, твое, наше. За първи път купих и не знам каква е редовната цена, не погледнах ерикета.

# 114
Краставиците не са късоплодни.

# 115
Официално съобщение от веригата магазини "Кауфланд":

"Информираме Ви и молим да имате предвид, че за периода 22.05. - 28.05.2023 г.:

С цел удовлетворяване на максимален брой клиенти Краставици Клас: I на цена 1,79 лв./кг се продават до 3 кг на покупка/ на клиент.
Trollface

# 116
Те трябва да въведат постоянни ограничения, за всички неща, не да пълнят количките догоре и после да продават двойно по малките магазинчета.

# 117
  • оттам, откъдето започва България
Независимо от ограниченията не всички клиенти ги спазват. Лошото е, че и на каса не се спазват и минават покупки в размер не за един, а за 100 клиента (и за обичайно ползване не за едно, а за 100 семейства).
Ама нали си правят оборота, на Кауфланд не му пука, важното е стоката да се продаде.

# 118
Независимо от ограниченията не всички клиенти ги спазват. Лошото е, че и на каса не се спазват и минават покупки в размер не за един, а за 100 клиента (и за обичайно ползване не за едно, а за 100 семейства).
Ама нали си правят оборота, на Кауфланд не му пука, важното е стоката да се продаде.

Така е, но просто не трябва да се купува от малки магазинчета и да се пълнят гушите на търгаши.

# 119
  • Русе
Тази сутрин в 8 часа си купих килограм от промоционалните краставици, но имаше пе повече от 3-4 щайги.

Общи условия

Активация на акаунт