КАУФЛАНД - тема 66

• 67 032
  • 795
  •   1
Отговори
# 135
  • Сливен
Царевично брашно има на Софиямел 1.99лв/кг

# 136
Има ли по филиалите ви сладолед ванилия К Класик и водата за по 1 ст? Няколко дни ходя подред, ни сладолед, ни вода. Седят етикетите само.
И двата купона от колелото са до утре.

# 137
  • там където има винаги вятър
Има ли по филиалите ви сладолед ванилия К Класик и водата за по 1 ст? Няколко дни ходя подред, ни сладолед, ни вода. Седят етикетите само.
И двата купона от колелото са до утре.
Аз пък издирвам на К Класик сладоледите на клечка за 5,99 и сладолед тирамису за 4,49. И етикети няма Thinking

# 138
Имаше сладолед Тирамису в София ОК

# 139
На Околовръстното има химикалки с червен етикет на минус 50%, както и други ученически пособия:

# 140
  • София
Този път вече си казах, че взимам гофретник и изпратих още в понеделник ММ, да не вземат да свършат Simple Smile
Но още си стои в кашона, не намирам време да го пробвам.

# 141
Аз взех гофретника снощи , а сутринта вече направих две. Simple Smile Като имам повече време ще търся подходяща рецепта. И тези станаха сполучливи, напръсках плочите с мазнина, нищо не залепна. Доволна съм, благодаря за добрите отзиви за гофретника!

# 142
  • София
И аз така сутринта, по памет някаква рецепта - 1 ч. брашно, 1 ч. мляко, бакпулвер, 1 яйце (чашата беше не повече от 150 г, затова само едно). Другият път по-малко течност за по-хрупкаво, има и рецепти с много масло и без течност.
На майтап се замислих дали няма тънка пържола да стане в него. Или препечена филия

# 143
Филийката става като сухар, аз съм пробвала. Ефектни са, но моя много трудно се затваря и гледам да не го мъча, за да не го счупя.

# 144
  • Сливен
гофрети правя по рецепта от мацка от форума,извинявам се,че не помня коя беше.1 ч.ч. (200мл) брашно,1 ч.ч. пр.мляко,1 бакпулвер,олио около половин чаша,2 яйца.

# 145
гофрети правя по рецепта от мацка от форума,извинявам се,че не помня коя беше.1 ч.ч. (200мл) брашно,1 ч.ч. пр.мляко,1 бакпулвер,олио около половин чаша,2 яйца.
Пийкок?🙂

# 146
Аз пък правя ”пържени” филийки в гофретника - от тънките, за тостер - топя в разбито яйце с малко олио. Пробвала съм и с резени козунак, потопени в малко прясно мляко - и пак добре се получават , мързеливи гофрети

# 147
Защо филийките се топят в яйце с олио, а козунакът...в мляко?🤔🤔🤔 Не разбирам...На филийките не се ли слага и мляко?

# 148
Пийкок?🙂
Аз бях споделила такава. Но не помня от къде я бях взела.
Отдавна не бях правила на децата. Почивните дни ще врътна едни гофрети

# 149
Аз пък правя ”пържени” филийки в гофретника - от тънките, за тостер - топя в разбито яйце с малко олио. Пробвала съм и с резени козунак, потопени в малко прясно мляко - и пак добре се получават , мързеливи гофрети
Прещипваш ли плочите или само го затваряш?
При мен филийката стана супер тънка и твърда и затова не си представям да правя пържени филии.

Общи условия

Активация на акаунт