Варненски зимнотии (13)

• 14 847
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Elvina не се притеснявай за движенията на бебо, мен никога не ме е ритал в ребрата и не ме е боляло, само към края ме натискаше някъде долу и бягах до тоалетната да пикая, че не се издържа, понякога се движеше, а аз не усещах нищо, само гледам една подутина на корема ми как се мести  Wink

Meрси много, КаliMa, точно това усещам и аз  Laughing Но веч съм хептен ошашкана, нали като ти каже нещо "авторитет" и се чувстваш длъжен да се притеснявш.. #2gunfire Лека вечер на ранобудните, дето не пропускат разходки весели  Hug

# 151
Elvina аз ти го казвам същото.Мен никога не ме е боляло като ме риташе.Даже не ми се е ходило често до тоалет.Както казва КалиМа и аз го виждах да движи но не го усещах.

# 152
  • Откъм Варната
Герче и ние днеска бяхме в морската, от обяд и се прибрахме чак в 19 часа, каде сме се разминали, не се притеснявай за дупето мажи с кремче на всяка смяна на пампата и до 1 ден трябва да забележиш подобрение, ако не сменяй крема и пак така, на нас Бочко ни помогна, но то си е до кожа, дано бързо да се оправите Hug

# 153
Добро утро на всички! Ние тази вечер за пръв път от както сме си в къщи се наспахме и днес съм мноооооого щастлива newsm44, бебо е много спокоен, така и аз съм спокойна. Мислех, че сме с колики, а то се оказа май, че е гладен. Снощи го дохраних и спа цяяяяяяяла нощ. Кажете ми за играта на Памперс за какво става въпрос?

# 154
  • Откъм Варната
...Кажете ми за играта на Памперс за какво става въпрос?

На баркода на пакета има картинки с мечета изрязват се и се лепят на едни карти, които раздаваха, но вече ги няма, играеш със 6, 12 или 18 мечета. Събирай мечетата, носи се слух че февруари май пак че пуснат карти, следи тази тема тук се обсъжда за тази промоция
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=144816.0

# 155
  • Варна
Имаме си месечинка   smile3510 за което черпим :

какви хубави торти има в интернет  eat

# 156
Днес сме на имунизации ,незнам дали ще излизаме Tired
Ще звънкам ако излезем Hug

Virginity
Честита месечинка Hug  bouquet

# 157
Честито бебче Кристиян на мама Надин!

Честито месече на Лорчето!

# 158
  • Откъм Варната
...какви хубави торти има в интернет  eat

Да ама не стават за ядене Sad

bouquetЧестита месечинка  Hug, днес ние правим четвъртинка

# 159
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ КРИСТИЯН НА НАДИН nbirthday
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЛОРИ newsm51  ura newsm18
ЧЕСТИТА ЧЕТВЪРТИНКА НА МИТАЧЕ НА КАЛИ  bigdance2

И НИЕ СИ ИМАМЕ ПОВОД : ДНЕС НАТАША НАВЪРШИ 5 мес.и почва 6-тия  Tada newsm44
черпя по кафенце ,че нещо не откривам тортички Sad  food010  food010  food010  food010  food010  food010  food010
  party023 newsm38

# 160
Честито на празнуващите!!!
 smile3525 newsm51

# 161
  • Варна
ЧЕСТИТО МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРИТО, ГОЛЯЯЯЯМА ДА ПОРАСНЕ !!!

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ КРИСТИЯН НА МАМА НАДИН!  ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО!

ЧЕСТИТО НА МИТАЧЕТО, НА НАТАШКА И НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПОВОД ДА ПРАЗНУВАТ!

smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 162
Elvinia ,
ти си следи за движенията, щом доки е казал, но не се шашкай толкова. При мен обратно на другите мами, Тити така страшно риташе и опъваше, че понякога дъха ми е спирал. Но всяко бебче е различно. Накрая успяваше повече само да притиска, защото наистина му остава малко местенце на бебока. Всичко ще е наред. Слушай доки и не се притеснявай. Виж и другите момичета са били като теб.
А когато се отнася за бебе, или бременилка д-р Костадинов винаги им дава предимство и не ги кара да чакат като другите.

Честито на месечинките, четвъртинките и другите месечки Wink   bouquet

# 163
Кали благодаря за инфото и честита четвъртинка на Митачето newsm51!
Честита месечинка и на Лори smile3525!
Абе честито на всички които празнуват Hug

# 164
  • Варна
На мен днес отново ми се налага да влезна в ролята на щъркелче , което е страхотно усещане наистина.  coolcool

И така   stork-boyДНЕС В 12.30  АНДЖИ СЕ СДОБИ С ОЩЕ ЕДНО МОМЧЕНЦЕ!!! КАЗВА СЕ ЛЮБОСЛАВ- 3000гр и 50 см!!! ДА Я РАДВА МНОГО НЕЙНАТА МЪЖКА БАНДА ОТТУК НАТАТЪК!!!!  stork-boy       Tada

Общи условия

Активация на акаунт