Варненски зимнотии (13)

• 14 850
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Аз вече рядко се докопвам до компа, затова, с малко закъснение благодаря на всички, които ми отговориха в предната тема.
Нистина търся глината за да взимам отпечатъци на рошлата. В Щъркел имат само момчешки комплекти, а и те са на свършване (и по 20 лв.) а на мен ми се иска да й правя плочки всяка година и да ги закача после някъде из двора или на барбекюто. Пробвах номера с брашното с вода и сол, но 80 С явно е малко и останаха сурови отдолу, а и не се изличиха както трябва.
Вержи ти и в момента ли учиш в Свободния? Аз по принцип бачкам там.

# 136
Здравейте, знам че мн. рядко пиша, но поне чета редовно.
Интересувам се някоя от бременелките ще ходи ли утре на лекцията в ОБ и на каква тема ще е ?

# 137
  • Варна
Здравейте коремчета и майчета!!!!

stork-boy    stork-boy    stork-boy       smile3525                              

Влизам в ролята на щъркелче на Nadin_06 , за да ви съобщя за още едно Варненско бебче.
 Днес мама НАДИН се е сдобила с голям юнак Кристиян!!!! Да са живи здрави и много щастливи заедно!!!

Родила е секцио и двамата с малчугана се чувстват добре. Бебчо тежи 4100 г  и  е висок  53см.  

Тя поздравява всички от форума и я чакаме скоро отново при нас заедно с момченцето й.

# 138
  • Варна
Пунчик ами в момента не уча но не съм завършила все още.
Много ми вдигнаха таксата (Пространствено оформление)  Crazy
но някой ден мисля да го завърша  Thinking

вчера някой гледа ли монолога на Мартин Лорънс?
една жена от публиката каза, че от физиологична гледна точка, може да се кърми 5 години  Shocked

# 139
  • На небето
Пунчик ами в момента не уча но не съм завършила все още.
Много ми вдигнаха таксата (Пространствено оформление)  Crazy
но някой ден мисля да го завърша  Thinking

вчера някой гледа ли монолога на Мартин Лорънс?
една жена от публиката каза, че от физиологична гледна точка, може да се кърми 5 години  Shocked

Какви 5 години. Свекъра ми разправя за негов приятел на село дето бил 7-8 годишен и ходил при майка си да иска да го кърми. Тя се притеснила, че била с други жени от селото и го изгонила, а детето и донесло една филийка хляб и и казало, "цръкни малко тука тогава".  Shocked hahaha

# 140
Здравейте момичета,
Тинка 79 ти направо ме уби!!!Как на 8 години???? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Честито на мама Надин!
Днес направо се разсипахме да се разхождаме ама си заслужаваше!

# 141
Честито на мама Надин!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 142
Когато ходих до Кауфланд нямаше карти от промоцията на Памперс:(,но ще събирам мечетата за да ги дам на някои.

Карти има на пикадили ,също видях на борсата за козметика долу до гарата Peace
Честито на мама Надин да и е живо и здраво бебчето

Последна редакция: нд, 14 яну 2007, 20:03 от Mira200

# 143
Честит Кристиян на Надин!    bouquet

А и честито на всички още едно варненско бебе, нали всичките са си "наши"  Crazy

# 144
ЖИВ И ЗДРАВ КРИСТИЯН! ДА РАДВА МАЙКА СИ МНОГО И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА СЛУШКА  Joy Бързо възстановяване!

И аз гледах за карти на Памперс в Кауфланд, но нямаше още преди седмица. Дано Кали е права и да пуснат и февруаски  Peace В тази връзка на мокрите кърпи с лайка също има някакви мечета. Знаете ли те за какво са?! Същите като от памперсите, но с кърпички и са в кръгче.

Днес заради прекрасното време май подсякох дупето на детето  smile3511 Много ме е яд на себе си! Излязохме и явно малко след това се е наакал, а си поседяхме почти 5 часа навън. Сега дупето му е червено и обилно намазано с крем. Дано помогне!

# 145
Днес преди да изляза си бях взела две играчки,реши ли малкия багабонтин да мръка ръчкам му ги да се спасява.Нашия разбира се започна да мънка oще преди да сме тръгнали към вкъщи,даже някои от вас видяха нагледно.Изваждам едната играчка(робот-телефон:2 в 1 Simple Smile)и започвам да натискам копчетата.Ответната реакция беше ритмично поклащане на крак и нито гък до като се прибрахме.Знаех си че ще му хвана цаката newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Дано и другия път номера да мине.

# 146
ger4e,съжалявам че така се е получило,но не се обвиняваи.Бъди сигурна,че ще ти се случи отново.Естествено не ти го пожелавам,но нека сме реалисти.Между другото той още е на мляко я си представи да беше на някаква храна като моя Никола,гледката щеше да бъде още по ужасяваща.Говоря от личен опит.Веднъж се бях разболяла,носът ми беше запушен и резултата беше яко зачервено дупе.Между другото е задължително закупуването на правеното кремче за подсечени дупета.Аз вече го мажа само с Нивея,но на моето бебе дупето вече е с по издръжлива кожичка.

# 147
Цитат
За педиатър си избрахме д-р Ангелова (работи в ДКЦ на Окръжна болница). До момента съм много доволна. Бях чела и недобри отзиви тук за нея, но се доверих на този, който ми я препоръча. Нищо не мога да ти кажа за д-р Александрова - просто в Терапия познавам много други лекари, но не педиатри.
За лекар хомеопат аз се обръщам към д-р Костадинов - той си ми е доктор от години. Прекрасен е и с децата.
Хайде, леко "доизчакване", ние сега хукваме по разходки. Дано бебочето не те рита прекалено много, да не се тормозиш излишно преди раждането. Началото на февруари ли ти беше термина

Mерси за инфото, 4arovnice! При д-р Костадинов съм ходила 2 пъти, нямам голям поглед, но все няма часове и трябва много да чакаш, иначе наистина обръща внимание! Блазе за разходките Hug времето е 4удно!
А за ритниците, аз даже обратното искам - чакам да ме ритне, че да се успокоя, че е живо! Наплаши ме дофтора и каза да броя движенията през деня - направо подлудявам понякога - все по-леки са и не сса ритничета а бааааавно попреместване. Четох, че към края уж било нормално да няма място и да се обездвижва малко, но имам още 3 седмици още, а като чувам и чета - повечето майчета в края се оплакват колко силно ги ритали в ребрата, смачквали им черния дроб и т.н. Sad Страхувам се да не би това да е показател за жизнеността на бебока.. Thinking

# 148
Здравейте, знам че мн. рядко пиша, но поне чета редовно.
Интересувам се някоя от бременелките ще ходи ли утре на лекцията в ОБ и на каква тема ще е ?

Stef4eto, не си сама, то и аз като теб... Утре смятам да отида в 17ч в ОкрБ, незнам каква ще е темата, нито съм се записвала предварително, но твърдо съм решила, че не ми остана много време, а се усещам много незнаеща  Wink Хайде, може да се видим утре, само как ще се познаем   bowuu

# 149
  • Откъм Варната
Elvina не се притеснявай за движенията на бебо, мен никога не ме е ритал в ребрата и не ме е боляло, само към края ме натискаше някъде долу и бягах до тоалетната да пикая, че не се издържа, понякога се движеше, а аз не усещах нищо, само гледам една подутина на корема ми как се мести  Wink

Общи условия

Активация на акаунт