Варненски зимнотии (13)

• 14 876
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
            Честит рожден ден, Venira!
Много здраве, щастие и положителни емоции!

# 211
  • Варна
ЧРД Венира   bouquet аз съм утре  Party (ко се радвам че одъртявам  newsm78) това е първия ми рожден ден като мама  Mr. Green
цяла вечер не съм спала да слухтя над бебка  Tired взех я в леглото даже
пробвахме всичко - физ.р-р - течен и на крем,аспиратори масажи на носа , затопляне ала бала - няма резултат, носа и свири. а като яде прави всичко в кърма  #Crazy защото си отваря устата да диша милата  Cry
сега се обадих на педито, каза да отида да ми напише рецепта за някакви капки с Адреналин,които се забърквали в аптеката.

# 212
  • Варна
Ето ме и мен  newsm03

Много, ама много ви благодаря на всички за хубавите пожелания!!   love001

Много приятно ме изненадахте днес, наистина.

Черпя ви всички виртуално с една голяма сладка и сочна тортичка

# 213
Verginity,защо не пробваш със Стеримар/морска вода/,много удобен спрей.Втечнява сополите и ги изкарва навън.

# 214
Единственият ни недостатък е,че вторият пръст на крака е по-дълъг от първия. Joy

Това са пълни глупости Wink Давидков го казва на всяка бременна посетила кабинета му  ooooh!
И на мен ми каза, че сина ми имал този "недостатък", но повярвай ми нищо подобно Wink
Лека бременност  Hug

venira Честит рожден ден! Много здраве, радост и щастие ти пожелавам!

Последна редакция: ср, 17 яну 2007, 15:21 от Radina

# 215
Здравейте, абе момичета какви са тези болести я да се оправяте бързо.Вержи не се тормози толкова на 48 дена и аз разболях дребо. Със стеримар и вит. Ц , обаче стеримара съм го слагала с пипета, че ми се струваше много голямо налягането на спрея за толкова малко човече, а вит. Ц впоследствие разбрах  че не било хубаво да се капе, ама ме спаси тогава , че много се бях бъгнала
а Иви ако не се лъжа, в смисъл не се лъжа де днес имаше среща на октомврийките , ама я пропуснах че бяхме на консулт. Та незнам дали не са били те де.
Айде чао , че времето е супер

# 216
  • Варна
ох здравейте. засега има ефект от адреналиновите капки  Praynig
нахранихме се в 12 и в 15 Heart Eyes сега пак взе да подсмърча нещо отивам да аспирирам  Rolling Eyes

# 217
Здравейте!
Честит рожден ден на Венира! newsm59  ura
Днес ставаме на един месец! За което черпя  newsm38
Имам едно притеснение - още жълтее леко личицето на моята Вела Sad. Още от самото начало имаше жъртеничка, но аз бях решила да давам само кърма - сега обаче още не ни е минала  и вече се разубеждавам  newsm78 Вие как мислите - да давам ли глюкоза или да подслаждам чайчето за колики  newsm78

# 218
Честит рожден ден венираHug

Честит първи месец на Велизара!  Hug

Честити зъбчета  Party и скоро още, но безболезнени!

Мамчета някоя от вас има ли проблеми с Памперс? Последния пакет, който купихме все пропускат! Никито все е опишан  #Cussing out  #2gunfire Много ме е яд! При първите два решихме, че ние не сме ги сложили както трябва, но не е в това проблема.

# 219
  • Варна
Честито на всички празнуващи!!  bouquet

Диди - питай педито дали наистина е жълтеница  newsm78
да не би просто да е по-жълтичка Велка.
ние също не сме розови а сме матови - като тати  Mr. Green

# 220
  • варна
и ние имахме жълтеница почти до месеца. аз също като теб не исках да давам нищо, но накрая се уплаших. пихме 4 дни глюкоза и се оправихме. съжалявам само,че не я дадох по-рано. намаше смисъл да се мъчим. ти решаваш

# 221
Честит Рожден Ден Венира бъди много здрава!

Вержи цяла нощ не спах, че забравих да ти пиша кърма капех освен в носа и в очичките при нужда. Мен така са ме лекували...Бързо да се оправяте...

Наде те са били обадиха ми се днес, но аз от няколко дни не съм никак добре и не можах да отида. След вчеашния злощастен опит в градината не смея много да експериментирам  Embarassed

Герче докато бяхме на 3 размер карах с Либеро, 3 ми пропускаха, а с 1,2 и 4 на Памперс не съм имала проблем.

Ди честито месече!

# 222
  • Откъм Варната
Герче от вътре има едни крилца, аз преди като не знаех и като слагах памперса едно към гьотере и ми пропускаше

# 223
  • Варна
Иве вече се оправяме  Praynig
ние проблем с Памперс 3 нямаме  newsm78
досега 2-3 пъти са ми пропускали памперсите и то ако съм ги залепила на криво или Лора е акала мн вечерта - омазва си гърба чак до рамената  Joy

# 224
  • Откъм Варната
Днес имаме 2 рожденнички Вержи и V-twin
Вержи много здраве и щастие с малката Лора
V-twin леко бременеене и накрая една щастлива мама с едно сладко бебе

Общи условия

Активация на акаунт