🍒Черешката на тортата 🍒

• 87 708
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 1 125
Не виждам причина да се заяждаш с мен. Какво мисля аз си е моя работа, ти си мисли твоята..Много се впрягаш  и палиш за тъпото предаване..

Въобще нямам за цел да се заяждам. Ти се заяде ако трябва да сме точни. Аз може и да не разбирам какво е легитимно чувство за хумор, но ти очевидно не разбираш, че да се смееш на глупости е идотия. Приятна вечер.

# 1 126
Подобни заигравки с Бах имаше още по моите ученически години, които бяха много отдавна. Безмислено е да се впрягаш. Предполагам, че ще ги има и в бъдеще, ако все още е останал някой, който знае кой е Йохан  Себастиан Бах.

# 1 127
  • Sofia
Джуджи има предаване в един канал на тв-CodeHealth.
Кани гости и си бъбрят.
И там се хили на всичко и проявява черният си хумор.
Дали се смее и на случилото се със синът ѝ,който по чудо оживя 🙄

# 1 128
Черен хумор не означава да се смееш на трагедията на някой. Но това хората без никакво чувство за хумор, няма как да го разберат.
Не й знам хумора на Джиджи, не я гледам и не й следя предаванията, не говоря в случая за нея. Тя може да е от онези, които в опит да кажат нещо смешно, се излагат. Вероятно й липсва такт, не може да прецени с кое да се пошегува и кога да замълчи. Но както казах, не я слушам, не съм запозната с "изцепките" й. И предаването не гледам тази седмица.

# 1 129
  • Варна
Да, синът й имам спомен, че направи опит за самоубийство и се размина на косъм. Сега още ли живее с Мари на Гала?
Но Джуджи нищо не каза за сина си.

# 1 130
  • Sofia
Било е инцидент при опит да мине от една тераса в друга…поне така го бяха обявили.

Заедно са 👍🏻

# 1 131
Джуджито в един от предишните дни каза на Мари: Мари, ти трябва да поживееш с мен, за да станеш човек! Та явно не блести с много акъл. Дали приятелката и Гала е чула, че щерка и не минава за човек, та е добре да живее в дома на Джуджи, за да стане такъв?!
Това беше шега Yum

# 1 132
Добре че е шегата, та да си кажем истината - това нали си го чула? Не вярвам да си мислиш, че нямам капацитета да схвана същността на разговора, макар и изваден от контекста. Просто Джуджи много не мисли какво говори даже и когато приказките и минават за шега.

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 13:39 от dia4ti

# 1 133
Мен тя ме разсмива. Започва да се смее за някаква абсолютна глупост и започвам да се смея и аз. Не че ми е толкова смешно, просто е заразно. Има клиники в чужбина, в които ги карат насила да се смеят по няколко пъти на ден. Използват се много мускули, разгъват се дробовете, действа антидепресивно. Толкова много мрачни хора има, че тя е кикотещо се разнообразие. Тъпа-умна, няма значение. В тежки моменти и тя плаче, много ясно.
Предаването е старо, правено вероятно преди с детето и` да се случи нещо.
Мари е пълният и` антипод - тежко и тягостно, с голям зор се разсмива.

# 1 134
Какво се е случило с детето й?

# 1 135
  • София
Предаването е старо, правено вероятно преди с детето и` да се случи нещо.
Мари е пълният и` антипод - тежко и тягостно, с голям зор се разсмива.
Това със синът й се е случило преди години, не е бил гадже с Мари.
Не знам доколко може да се вярва на жълтурите, но уж направил опит за самоубийство като скочил от 6-ия етаж на кооперация заради любовна драма.
Аз харесвам Джуджи и смехът й изобщо не ми пречи. Допадат ми такива ухилени кукувици.

# 1 136
  • Sunshine state
И на мен ми харесва, готина е. Кой знае какво е било със сина й, те много обичат да драматизират по клюкарските вестници, но не е хубаво да го правят по такъв повод.

# 1 137
По телевизията съм го чувала от Джуджи, тя го разказваше, но не помня подробности вече. Май че го представяше, че синът й е искал да се докаже пред момиче.

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 17:24 от Poni69

# 1 138
  • София
Някой ще напише ли имало ли е контекст или пример...за да се изкаже така с чувството си за хумор.. госпожата, че тук я изкарахте егати изрода.
Мерси.

# 1 139
  • София
Аз нищо лошо не чух да казва Джуджи, всеки си интерпретира по един или друг начин спрямо възприятията си.

Общи условия

Активация на акаунт