🍒Черешката на тортата 🍒

• 87 680
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 1 200
И на другите им личи, че ги дразни.

# 1 201
  • Sofia
Много е елементарна и проста 😖
Мисли се за перфектна,а е такава съсухрена скумрия 🤢
Имам чувство,че все към Милена са отправени тъпите ѝ коментари за диети,кила,дебелина…

# 1 202
Жената според мен е с хранително разстройство - мисля, че и преди коментирахме в темата. Но не го осъзнава, което не е добре.

# 1 203
  • Варна
Според мен не е само с хранително 🤣🤣

# 1 204
Мания за величие има дамата според мен Laughing, не става дума само за храната.
Само тя говори по всички въпроси и обсебва комуникацията.

# 1 205
  • Варна
И все се изтъква. Имам такъв човек в обкръжението.

# 1 206
Много ми хареса вечерята на Сашо. Очаквах основното с сьомгата да е в бутер тесто, но беше с обикновенни кори. Очаквах мини бургери , или бурито или нещо такова , дори и пържени картофи, но по така изчанчени с пармезан и т.н .

# 1 207
И на мен ми хареса снощната вечеря. Браво!
Дамата с големите претенции не бях я чувала и виждала до участието и в това предаване.
Мисля, че нарочно ги вкарват такива, за да има съспенс. Laughing

# 1 208
Чудесен беше домакинът снощи. Удоволствие за гледане. Подходи с внимание към детайла без да е претенциозно. Много ми хареса.

# 1 209
Тази превземка "Аз, аз, аз" организира сватби и изведнъж.... пластмасови чаши  ))). Каква фрапиращата разлика - вечерята вчера и днес.

# 1 210
Да, превземки имаше, като очаквах. Ама аз нещо не гледах внимателно и чух, че гостите казаха, че са се изкушили да ядат, въпреки предварително  измислената им стратегия.
Това, което ми направи много добро впечатление е държанието й спрямо внучката Ния. Там Азът отстъпваше. Много мило ми стана.

# 1 211
  • София
Обида спрямо домакините е да ти се падне такъв гост-това не ям, онова не ям, ама съм виждала как се яде..нищо не ям, карам на фотосинтеза..аз не готвя, от 20г.не съм готвила  За кво ги канят такива фръцли точно в това предаване??

# 1 212
Ами хора като стефан илчев и онова момиче където се разсърди на Мария Статулова за царевицата да не са ти в къщата. 😆

# 1 213
  • Варна
Винаги трябва да има по един дебил, че иначе ще е скучно. 🤣🤣

# 1 214
А, що, много ми е интересно даже да има образи.

Общи условия

Активация на акаунт