🍒Черешката на тортата 🍒

• 87 675
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 1 215
Влизам да изкоментирам компанията от тази седмица, по-скоро Дара, защото беше домакиня. Не очаквах това младо момиче толкова много да ми хареса! Непринудена, личи си, че има цел в живота, скромна. Точно както каза Касиел - това момиче не е от мейнстрийма! И не коментирам готвенето й, макар че и то ми хареса, просто отношението към непознати и по-възрастни от нея гости беше перфектно! А Къцко верен на себе си започна веднага да я провокира, като една свекърва ми е.

# 1 216
На мен ми беше супер лигава и дразнеща докато готвеше. То превземки, то чудо.

# 1 217
На мен ми беше супер лигава и дразнеща докато готвеше. То превземки, то чудо.
И аз мисля, че Дара е много изкуствена като поведение. Останалите участници постъпиха като по - мъдри и по - зрели от нея за да я подкрепят, не толкова защото харесаха вечерята. Но това момиче не спира да се превзема... Е не като кифла, но някак надменно стои.  Къци ме дразни, но ми е някак симпатичен. Много ми харесват Деси и Касиел.

# 1 218
Касиел също е Десислава, Деси, Деса и т.н имена. Ужасна е, потресаващ говор за актриса и какви бъркочи забърка.

# 1 219
Привет на всички в тази гореща вечер! Гледате ли, момичета? Някоя от вас знае ли къде ги посреща тази вечер Жоро от Остава? Че имаме лек спор с мъжа ми Wink

# 1 220
В Бизнес център Европа в Дружба

# 1 221
Аз пък бих дала черешката на Касиел, защото само тя покани гостите в дома си, даже търпя мрънкането на Къци за "малката масичка". Всички други направиха вечерята на места, където не живеят, вкл. Къци, той от десетки години не живее в тази къща. Та у брат ми, та у приятели, фасони, превземки. Да влезе в професионална кухня, като преди това са го консултирали десет шеф готвача и са му съставили меню може всеки. Но при такова посрещане липсват домашния уют, духа и атмосферата на къщата на домакина. Та така, всички ходим по ресторанти и там знаем какво е, нищо уникално няма там.

# 1 222
  • Sofia
Къци все в тази къща ги кани, когато е бил в Черешката.
Той май 3-4пъти вече участва.

# 1 223
Аз пък бих дала черешката на Касиел, защото само тя покани гостите в дома си, даже търпя мрънкането на Къци за "малката масичка". Всички други направиха вечерята на места, където не живеят, вкл. Къци, той от десетки години не живее в тази къща. Та у брат ми, та у приятели, фасони, превземки. Да влезе в професионална кухня, като преди това са го консултирали десет шеф готвача и са му съставили меню може всеки. Но при такова посрещане липсват домашния уют, духа и атмосферата на къщата на домакина. Та така, всички ходим по ресторанти и там знаем какво е, нищо уникално няма там.
И на мен вечерята при Касиел ми беше най - приятна за гледане. Много се смях. Жената има добро чувство за самоирония, направи и шоу от тази вечеря и на гостите им беше забавно. Някои от кулинарните и предложения бяха малко странни като бонбоните от брюкселско зеле, но сигурно са вкусни. Другата вечеря, която ми допадна беше при певицата Деси Андонова - има някаква магия в това момиче, хубаво пее, изглежда като някаква фея. Смятам, че победата си Дара спечели като намаляваше нарочно точките на другите. Болно амбициозна е тази девойка. Музикантът от Остава ми беше скучен. Къци е шантавел и могат да му се простят сърмичките от консерва, защото цялото му поведение закачливо, на моменти дразнещо, но е като на закачлив добряк. И аз смятам, че да поканиш хората в собствения си дом е къде, къде по - интересно, пък и трябва да е правило на самото предаване.

# 1 224
Гледам Въргала. Не ми допада до момента. Как с 1 печка се приготвяло... Абре, мен, каква вечеря моа врътна на моите котлони / печка вкъщи. Дори вмомента си готвя.
Съгласен съм със забележката на Манчев за тестото. Аман от АВОКАДО!
Като заговори за войната в Украйна осъзнах колко се гордее, че е артист. Са, не отричам, че актьорската работа си е неблагодарна история и то в България, но самосъжалението ми идва в повече.
Тая вечеря не я сготви ти, какво участие, бахти и горделивеца е тоя.

Хазарт за изненада, не благодаря.

Мая ми е единствената приятна в тая компания.

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 21:01 от Анонимен

# 1 225
На мен вечерята на Въргала ми хареса заради сладките племеннички-украинки, украинската кухня, цялата мила история във връзка с това семейство и не на последно място непринуденото държание на Въргала, все пак е профи. Щото това момиче със странната прическа може да е много добро, но е пълно дърво и доста семпло емоционално. Другата блондинка с вид на жена вамп нещо не ме кефи и тя, голям гипс и от нея лъха стерилност. Та Мая, Въргала и Чучков правят купона тази седмица.

# 1 226
Абе, Чучков голям купон прави и той. Все нещо не му е по вкуса 😁.
Вчерашния епизод не гледах, само началото.
Много се забавлявах с коментарите на гласа зад кадър в епизода вторник.
И на изцепката на Влади, че обича даже и вафла с лютеница 😆.
Веднага се сетих за Джоуи.

# 1 227
Е, всеки си има право на мнение.
Аз смятам, че на Въргала му приготвиха вечерята на тепсия и той не положи грам усилие за нея от това, което видях.
Аз държа на това. Поканили са те да участваш в Черешката на Тортата, ако не умееш да готвиш, по-добре не участвай.
За мен да участваш в телевизионно предаване е привилегия, която много хора нямат. А има хора, които заслужават някой да ги оцени за онова, което са научили и умеят.
Всеки човек си има своите таланти, човек без талант не съществува.
Затова от уважение към тези хора човек трябва да знае как да се държи, когато го гледат много хора.
За мен държанието на Въргала не беше на ниво. Да, зачекна войната, аз разбирам, че има роднини там, че е наистина тежко и важно, но той говореше повече за това колко е недооценен като актьор и за това как актьорската работа помагала на хората, бягащи от войната.
Моята представа е малко различна. Аз считам, че тези хора са поставени на свръхчовешко изпитание и заслужават не просто театър, но всичко, което мога да им дам. Ще ми се да можех да им помогна с това, което правя, но за съжаление не мога, нито пък мога да отида да се бия, защото съм хронично болен пациент и нямам ресурса, нито силата да помогна по този начин.
Разбирам, че той показа нещо различно с украинското си меню, но за мен това не беше достатъчно.
Аз продължавам да поддържам мнението, че Черешката на Тортата е кулинарно предаване и в него трябва да се оценява най-вече гостоприемството и кулинарните умения на участниците.
Аз самия не мисля, че имам някакви страхотни кулинарни умения, но ако някога ми се случи да ме поканят в това предаване ще се постарая да покажа най-доброто на което съм способен, вместо да пускам шеги докато някой друг приготвя 80 % от вечерята ми.

# 1 228
Както и в реалният живот, така и в предаването има хора, които готвят, други, на които им готвят, някои са забавни домакини, други докарват до прозявки гостите.
Точно това разнообразие ми харесва. Шеф готвачи във всеки епизод ще ни доскучаят.

# 1 229
Както и в реалният живот, така и в предаването има хора, които готвят, други, на които им готвят, някои са забавни домакини, други докарват до прозявки гостите.
Точно това разнообразие ми харесва. Шеф готвачи във всеки епизод ще ни доскучаят.

Напротив, това е предаване, което в България е супер изопачено. В него участниците показват кулинарни умения. Не супер шефски, но лични умения.
И изобщо не ми се гледат разни измислени личности, които канят някой да им готви или посрещат гостите си в къщите на приятели, щото били "в ремонт". Или имат бебе. Ми като имаш бебе, гледай си го. Па кат порасне, иди да участваш. И кат не можеш и не обичаш да готвиш/в което няма нищо лошо и осъдително/ не участвай в такива предавания, просто е.

Общи условия

Активация на акаунт