🍒Черешката на тортата 🍒

• 87 203
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 1 230
Да де, но на мен ми харесва да гледам и хората, които не могат да готвят как се справят с посрещането на гости.
Интересен ми е целият цикъл на гостоприемство, не само самото готвене. Готварски предавания си пускам други, ако искам да са строго кулинарни.

# 1 231
Спорът е излишен, аз не казвам, че това е строго кулинарно предаване. Но ми писна да гледам хора, които канят тоя и оня да им сготви и се въртят като крастави покрай него. Ми да нарежат един лук барем.

# 1 232
На мен ми писна все да са им в ремонт жилищата. Не че и аз не съм в бойна обстановка повече от година, но решиш ли да ги поканиш вкъщи, телевизията има големи възможности. При желание могат да превърнат скромното ти жилище в палат и обратно. Не бих си предоставила жилището на приятел. Като гледам как небрежно се отнасят - например да ми пекат чушки на котлона и да ми задимят цялата къща, екип от оператори, режисьор, осветители, асистент режисьори и кой знае колко още народ да ми вилнее из жилището като стадо слонове (защото точно така вилнеят), ами мерси. Който си прави реклама, да си я прави у тях.

# 1 233
Ако поставят като условие да им е в къщите, сигурно съвсем трудно ще намират кандидати.

# 1 234
На мен предаване като Черешката ми харесва точно защото е интересно как всеки разбира гостоприемството и поддържане на интересен разговор на масата с компания от непознати хора. Кулинарията ми е на второ място тук, нещо като кулинарен Биг Брадър ми е предаването. В дома на домакина се усеща неговия дух, разбирането му за уют и естетика. Точно затова не харесвам покани в ресторанти, приятели, клубове и разни други места. Например сещам се за Филип Аврамов, първоначално идеята е била да покани гостите си в някакъв негов си клуб, но станала авария (тук вече напълно вярвам че е така) и човекът събра всички  гости в кухнята и тясната си трапезария. Даже дъщеричката му се изпусна, че братчето й в другата стая плаче и явно не му е ок да е затворено, гостите възпитано си тръгнаха. Естествено, приятно, интересно преживяване. Въобще не си спомням какво ядоха, но разговорите бяха много интересни. Довечера Чучков ще видя какво ще сътвори, понеже беше доста критичен към другите. Не разбрах за какво толкова се смяха на последната вечеря с Моник. А, и според мен трябва да се дават бонус точки на всеки, посрещнал гости в дома си и може би на тези, които не ползват чужда помощ в приготвянето на храната.

# 1 235
Толкова смях и уж приятно изкарване и накрая всички я орязаха в оценките...

# 1 236
Толкова смях и уж приятно изкарване и накрая всички я орязаха в оценките...
Аз мисля, че изрязаха някакъв конфузен момент от вечерята и направо минаха на кадъра със смеещите се. И за оценките, всички си ги обосноваха доста добре, така че не съм изненадана. Мазничко е хем ребра, хем масло, хем зехтин, па и в гювече. И тортата, която не беше правила тя пак намали от точките. В един момент се притесних да не стане някакъв словесен въргал с Въргала, че тя започна някаква тема за войната, ама ми се стори, че не е много на страната на Украйна. Може и да съм сгрешила, но такова впечатление остави. И това, с което се занимава Моник много не го разбирам, далеч е от мен и въобще пък не мога да преценя дали е успешен и стойностен човек в живота.

# 1 237
Таз вечершния домакин не умее кухнята толкова добре ми се струва.

# 1 238
  • Sofia
И на него е трето участие.

# 1 239
И за какво?? Почупи си къщата! Манджите... да ги беше сипал всички неща на едно място! То се разпадаха кюфтета, то пасира печени картофи, то чудо! А беше с най-големите претенции цяла седмица, ще речеш, че е виртуоз в кухнята!

# 1 240
Ако ги пуснат още веднъж,, ще започна да вия. Иначе седмицата беше весела и добронамерена, актьорите я направиха. Много важно какви са манджите, купонът течеше. Само нещо изрязаха от вечерта на диджейката.

# 1 241
  • София
И кой е победителят от тази седмица, че накрая го изпуснах?

# 1 242
# 1 243
  • софия
Ако ги пуснат още веднъж,, ще започна да вия. Иначе седмицата беше весела и добронамерена, актьорите я направиха. Много важно какви са манджите, купонът течеше. Само нещо изрязаха от вечерта на диджейката.
Когато оригинално течеше седмицата се коментираше, че е имало някакви скандали. Тази беше силно неприятна.

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 08:46 от zvаnchе

# 1 244
А Бежанска да не беше много приятна? С тая ужасна вечер нейната, после чистачка - фъфли с онези криви зъби, после грухтя. И тя се напъва да е забавна, ама не и се получава.

Общи условия

Активация на акаунт