🍒Черешката на тортата 🍒

• 87 102
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 1 245
Изгледах цялата вечеря на Моник и ми направиха впечатление някои детайли, които не са ок. Поне според мен. Първо тя намаза маринатата на ребрата с четка за боя. Сигурно е нова де...ама не ми е много хигиенично така, можеше с ръка да го направи. И апартаментът в който посрещаше явно беше нает под наем, в кухнята нямаше нищо по рафтовете и в хола беше стерилно и празно. Не ми стана приятно, че лъже така, не ми стана приятно, че обясняваше как са крали пясъка от Йордания, как пияни са заснели клипчето й без задължителните обезопасителни мерки. Не харесвам такива хора и тази философия - абе правилата са такива, ама карай да върви, че и си го разказва на всеослушание. И да, изрязаха нещо, не се разбра този луд смях от какво е породен, явно нещо се е издънила в коментар. И аз не я харесах. Чучков не заслужаваше плакета, аз бих го дала на красавицата (забравих и името).

# 1 246
  • София
Аз си чакам епизода с Фифо. Simple Smile
Явно от ИВ ще ги излъчат преди старта на новия сезон на риалитото.

# 1 247
Снощи какво ви е мнението за новата компания? На мен ми беше доста мръсничко в тези импровизирани кухни, киселото мляко как го взе от бабата току що издоено и го сложи да го заквасва само след 45 градусова обработка ми беше доста странно. Иначе концепцията е ясна - био, еко, домашно. Ама дали е вкусно? Тези бекони и сиренето на Калки в гюведжето ми бяха като чорба. От менюто снощи само кюфтенцата от коприва ме заинтригуваха. И децата бяха много симпатични.

# 1 248
От снощната компания симпатична и любопитна ми е единствено русата дама, която ми е непозната.
Не ми беше особено интересна вечер но предпочитам нови лица пред изтъркани мутри.
Храната-средна работа, дано им е било вкусно но пък с тези оценки явно не съвсем.
На село така се прави мляко Smiley .
Само не разбрах магията с дъждовната вода.
Предишната седмица стари записи ли излъчваха, от коя година/
А тази?

# 1 249
Стари са записите и от миналата, и от тази седмица. Тазседмичните мисля, че са от 2022 г.
С противоречиви чувства съм към представянето на снощния домакин. Имаше нещо в цялостната атмосфера, което не ми допадна.

# 1 250
Аз за това подквасване с дъждовна вода съм чувала, но за пръв път виждам. И остави бурканите в хладилна чанта, аз завивам на топло за няколко часа. Такава технология не бях виждала.

# 1 251
това с хладилната чанта си е полезен хак
нали е термозащитена и запазва температурата на затопленото мляко
не, че се очертава да квася скоро де Laughing

# 1 252
От миналата година е снощната компания. Не смятам да преговарям предаванията. Намирам, че тия повторения са си направо подигравка с "драгия" зрител и неговите интелигентност и търпение.

# 1 253
  • София
На мен едно от основните неща, които следя и одобрявам/не одобрявам е хигиената. Това с млякото ми се видя много недомислено и Манчев спомена за пастьоризация - ами кипни го това мляко, няма да му съсипеш био качествата. Сурови яйца също не ползвам, но те се харесват от повече хора, ще го приема за моя особеност.
Храната като замисъл беше добре, но изпълнението май куцаше, особено след като се похвали добре сам домакинът. Гостите явно не бяха от типа "всичко 10" и не са и длъжни, де, та споделиха критики - за хляба, за гозбата на Калки.

# 1 254
  • Sofia
Наскоро го даваха DJ Айвън по тв,бил с рак на гърдата и му отказвали лечение,з-то ЗК не покривала тази диагноза при мъжете 🥺
След няколко дни все пак променили нещата и вече го лекували.Дано се оправи 🍀

# 1 255
От миналата година е снощната компания. Не смятам да преговарям предаванията. Намирам, че тия повторения са си направо подигравка с "драгия" зрител и неговите интелигентност и търпение.
аз не съм ги гледала тогава, сега са ми в свободното време и ги пускам за фон.
Доли, гледах репортажа но не го разпознах. Ми не е честно, да не говорим, че не е и логично!
Дано всичко е наред!

# 1 256
Коцето ми е много зловещ, като дегизирана Баба Яга.

# 1 257
  • на село
Коцето винаги е бил проскубан,  гледам, че е с по- къса коса.
За мен си остана любим с
 " Векът на любовта", бяхме млади и влюбени  Heart EyesSatisfied

# 1 258
Днешната домакиня се престара в разваления български, за разлика от вчерашната серия.
Личи, че е чужденка.
Приятно сготви.

# 1 259
Днешната домакиня се престара в разваления български, за разлика от вчерашната серия.
Личи, че е чужденка.
Приятно сготви.

Ох, тази дама ми е пренавито миньонче, което само възклицава на кьопоолу, ракия … при Айвън.
Да ви кажа чудесно е, че родителите й са били голяма работа, но аз още не разбрах тя с какво се занимава освен да изрежда биографията на фамилията и че готвила на актрисата от Всички обичат Реймънд, бабата.
Менюто не мисля, че беше вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт