🍒Черешката на тортата 🍒

• 87 098
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 1 260
Манчев не пропуска серия, в която да обясни нещо когато се направи еди как си и "става уникално вкусно". Все едни и същи реплики.

# 1 261
# 1 262
На мен тази компания за разлика от тази миналата седмица ми е малко скучна. Познавам само Кали и Калки, обаче Калки се държи като бастун и е доста унил, разговорите са скучни и измъчени. Манчев мълчи като риба при приготвянето на италианските вкуснотии, не разбрах правилно ли се готви или не и какво толкова се възхищаваха на лингуините с миди в черупка (нещо изпуснах приготвянето на това ястие). Иначе ми допадна, че направи проста и вкусна вечеря по италиански. Винаги си личи, когато някой влага себе си в храната, с която посреща гости. Няма да забравя една реалити звезда, която даже не можеше да произнесе имената на ястията, дето ги носи и всичко беше приготвено от брат й. Но тази Мария Елена май пак не ги покани в дома си, а някъде, където имало италиански дух.....

# 1 263
НЕ ХАРЕСВАМ МИДИ. Ще ги пропусна мидите. Ама яко.
Толкова е пренадута, че не мога да я трая.
Да ме учи на Италиански ми идва малко в повече.
Акцента с който говори за Лос Анджелис също много ме дразни.
Абе, заслужаваше и по-малко точки. Не се стърпях.

# 1 264
Да, италианката малко пренавита ми идваше....някакъв изкуствен ентусиазъм и микс между българско-италианско-английско-френски изрази. Може просто да е била притеснена....

# 1 265
Колкото пъти съм я гледала като гост в различни тв предавания си е все така Simple Smile
Няма да е било от притеснение.

# 1 266
  • софия
Италианката е най-свежият елемент през тази седмица и единствената , която може да готви.
Манчев ме изумява просто - как може да има самочувствие на голям готвач. Магията на кулинарията е в импровизацията, в това че всеки човек слага нещо от себе си.
Ама ти защо сложи това, ама защо не сложи онова...ама какво е сега това....има си рецепта ...какви са тия измишльотини...Е баси готвача....леля ти Иванка по рецептурника....

# 1 267
Коцето ми е много зловещ, като дегизирана Баба Яга.
За Коцето зъболекаря ли става въпрос?

# 1 268
За Коцето зъболекаря ли става въпрос?
Да

# 1 269
За Коцето зъболекаря ли става въпрос?  Още не съм гледала епизодите от тази седмица.

# 1 270
За Коцето зъболекаря ли става въпрос?  Още не съм гледала епизодите от тази седмица.

Повярвай ми, не пропускаш кой знае какво. Ще гледам днеска да видя Кали-Мали как ще се представи.

# 1 271
Ох, сега гледам Кали, много е зле положението.....това момиче няма чувство за мярка и прекали в напъни да се прави на оригинална и непосредствена. Не бива да се бърка непосредствеността с простотията.

# 1 272
E, Не е най-добрата готвачка, но поне не се превзема като за световно като г-ца Вторник.

# 1 273
Цяла седмица слушам какво е полезно за мъжете 😂😂😂

# 1 274
  • София
Кобилкина кога ще участва?

Общи условия

Активация на акаунт