🍒Черешката на тортата 🍒

• 87 689
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Sofia
Тогава още не ѝ е бил съпруг.

# 1 171
При цялото огромно самочувствие на Гери, при всичките претенции които има за всяко нещо ,  доста семпъл, да не кажа много смотан мъж има Simple Smile! Очаквах някой УАУ, а той ......! Ама явно никой друг не и е вързал!

# 1 172
"ОбИчаМ ДинАмиКата нА ГоЛемИя ГрАд" - млъквай, скъпа, глупости дрънкаш. Не можела да живее на село. Дрънкалничка. Глупава. Горделива надута пуйка, Гери някоя си.

# 1 173
Камелия Тодорова каза, че когато е била 9-10 годишна са живеели в голям 8-стаен апартамент: 8 семейства с 12 деца! Как тези хора са се дореждали до душ или тоалетна?!

# 1 174
"ОбИчаМ ДинАмиКата нА ГоЛемИя ГрАд" - млъквай, скъпа, глупости дрънкаш. Не можела да живее на село. Дрънкалничка. Глупава. Горделива надута пуйка, Гери някоя си.

И защо мислиш, че всеки припада да живее на село? И на мен не би ми харесало.

# 1 175

Това, което най-много НЕ ми хареса в Гери е как подло  орязваше оценките на другите с поне по 2 единици, за да е сигурна, че тя  ще спечели.

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 23:37 от bgladybg

# 1 176
Ха ха,  вярно. Все едно се бореше за Оскар или Нобелова награда. А не за някакъв умрял плакeт на бай Манчев 🤣

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 17:52 от me_for_president

# 1 177

И защо мислиш, че всеки припада да живее на село? И на мен не би ми харесало.

Помисли само колко е здравословно да живееш на село. Там няма високо холестеролни дюнери, освен ако не си направиш сам. Да живееш на село освен това е трудно, защото няма Кауфланд там, да си напазариш. И зимата там е по-истинска от колкото в града. Винаги съм смятал, че тези които обичат града но не и селото са комплексари. В нейния случай [нa Гери-някоя си] това е типичен компклекс. Като да кажеш, че свят извън Ню Йорк няма. И глредах само една вечер и видях как ощети домакина и му даде само 6 точки за един пуст чесън, абе, бахти и капризното същество. Да, аз пък не обичам да ям миди, но това не значи, че ще ощетя домакина. Просто ще си хапна, току виж ми харесат.

# 1 178
Гери и на мен не ми хареса.
Онзи ден приятелка ме направи на нищо, че не припадам да живея като веган в някое село и да отглеждам сама зеленчуци. Съжалявам, не е моето. И предпочитам да се разхождам по Витошка или в някой мол, вместо по парковете. Колкото и да е странно, съществуваме и такива хора.

# 1 179
  • на село
А кое е това чудо, от тази вечер, което ядяло плодове само на закуска и не била вегетарианец, но предпочитала морков Joy

# 1 180
"Чудото" от тази вечер е Соня Атанасова- "Тя е креативен директор на Events Decor Diamanti и дизайнер на успешния бранд Princess Fashion Studio, където, заедно със своя бизнес партньор Силвана Данаилова създават едни от най-изящните булченски и haute couture рокли".

# 1 181
  • Варна
Отвратително и фалшиво същество.

# 1 182
Хем не спазвала режими и диети, хем яде плодове само сутрин 🙄

# 1 183
Не гледам днес, но се сещам коя е тази - тотал щета! Толкова глупости ще излязат от нея, че да се чуди човек къде са се побрали. Явно има кухини...

# 1 184
А кое е това чудо, от тази вечер, което ядяло плодове само на закуска и не била вегетарианец, но предпочитала морков Joy

Това е от първото излъчване преди 2 години

Общи условия

Активация на акаунт