Лунна диета - тема 5

• 49 585
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
Пак пропуснах лунуването, а уж се бях амбицирал да изкарам поне 2 дни.
Иначе за резултатите, най-верно показва шивашкият метър, и е хубаво човек да си записва резултатите. Смарт кантарите дето изчисляват % мазнини и като цяло структурата на тялото също са ок, макар че и при тях има леки разминавнаия

# 601
  • София
Аз съм доволна - махнах 1,8 кг вода. Имам още за махане, така че днес продължавам, до когато изкарам - най-рано до края на фазата. Вчера мина с 1 кафе с малко мляко, 2 чая, 1 кофичка кисело мляко и 3 л. вода. За днес съм приготвила още 3 л. вода и 1 чай. Да видим дали ще успея да махна още малко. Ако не успея да издържа, ще гледам да хапна нещо леко. Много лошо се отпуснах с храненето в последно време и задържах доста вода, а това направо ме побърква. Като ходеш балон с вода се чувствам.

# 602
  • При децата ми
Много съм доволна. Вчера цял ден на две фрапета с малко захар, диня и половин чаша таратор, вода. Днес сутринта кафе с малко захар, няколко три-четири сурови бадема и кашу, и вода. Даже можех и до довечера да изкарам. Спокойно можеше да не обядвам, ама пусти навик!

# 603
Лейди Duval,много добър резултат.
Happy eyes браво,че си успяла само на вода.
Аз бях вчера на плодове-диня,нектарини,вода, кафе,но пак съм си доволна,защото и спортувам.Ще опитам и днес,ако мога и утре ще е супер.

# 604
аз се предох снощи, но ми се получи 24 фаст и -0.5, така че доволна

# 605
  • София
Аз днес изкарах на вода, чай и кафе до 17.00 ч. Хапнах бъркани яйца с шунка и зеленчуци. Да видим дали утре ще има още малко надолу. За вечеря правих спагети карбонара - само аз си знам как издържах да не си сложа и на мен. Признавам си - 2 пъти посягах към чинията и се отказвах Simple Smile

# 606
  • София
Вчера изкарах фазата, хапнах салата с две варени яйца, но децата ме подхлъзнаха със сладолед вечерта и веднага си върнах част от сваленото. Това може би е най-изкушаващото нещо някога, пустия му сладолед. Ако него преборя, ще смятам себе си за желязна. Чакам сега пак неделята с нетърпение.

# 607
  • София
Вчера изкарах фазата, хапнах салата с две варени яйца, но децата ме подхлъзнаха със сладолед вечерта и веднага си върнах част от сваленото. Това може би е най-изкушаващото нещо някога, пустия му сладолед. Ако него преборя, ще смятам себе си за желязна. Чакам сега пак неделята с нетърпение.

Е, точно това ми е най-големия проблем през лятото  - пустия му сладолед Simple Smile . Затова мога да спазвам диети през останалото време от годината, без да ми е особено трудно, но дойде ли лятото, сладоледа и фантата ми развалят всичко.
Аз след вчера отчитам още - 300 г. Кантара сутринта показа 54,8, което много ме зарадва. Днес пак ще ям само веднъж и ще видя до кога ще успея да издържа с ОМАД към 16 - 17.00 ч.  Ще го приема за голям успех, ако успея да падна на 53 кг и да ги задържа поне до края на септември. После ще напъвам за още надолу.

# 608
Вчера на диня,днес мисля да продължа като само малко ядково мляко добавих в кафето.
Нямам апетит и ще се възползвам,че това рядко се случва,а и след седмица безразборно ядене на морето Joy
Коремчето прибрано,имам енергия и спортувам активно.От утре мисля и зеленчуци да подхапна до следващата фаза.
Лейди Duval завиждам благородно за килограмите ти HugАз от години немога да падна под 60 кг .Борбата ми е поне да задържам и да не качвам килограми,че след хормоналния дисбаланс с който се сдобих след раждането и въздуха който дишам е с калории Cry

# 609
  • София
Същата работа съм, от въздуха качвам след две раждания. Покрай хиляди други неща обаче се задържах доста време около 73/75кг това допълнително ми "помага" да ми е трудно сега.
Мотивирана съм обаче сега повече от обикновено и с постоянство към прогрес Simple Smile

# 610
Привет момичета! Само да напомня за фазата УТРЕ 28.07 ако някой като мен прави всички фази. Започва малко преди 6ч сутринта! Успех на всички решили да се включат тази седмица!

happy eyes И аз така.... с първото бебе за 6м свалих всичко. Този път, дали беше аборт и после бременност + още кърмене на голямото дете до 5м бременност и организма тотално не знаеше къде е... Гестационен диабет, после се оказа че и инсулинова резистентност. И така. Каквото и да сваля се качва отново.... и отгоре понякога. 🤐 Обаче то с две деца никакъв режим, нищо.

Аз и японското не можах да го започна. Нещо яйцата и пилешкото и всичкото месо като цяло ми мерише буквално на памперса на бебето. Пробвах 1 ден.... само ги налапах яйцата и ходих да ги повръщам после. Не става....

# 611
  • Разпиляна във въображението
Включвам се след няколко пропуска.

# 612
  • София
И аз се включвам. Благодаря за напомнянето Simple Smile

# 613
Успех на всички!

Аз се качих на кантара.. и пак съм 3кг нагоре от въздуха. Обаче и последно време с тоя вирус (още ме влачи и повтаря) сигурно и сиропите и всичко останало си е казало думата. Реве ми се честно. И за капак имам съмнения,че съм минала в пред диабет.... Дано като ида Август при ендокриноложката ми обърне внимание и ми бутне едно обременяване.  Последната бременност наистина ме счупи от всякъде, а вкъщи трето искат. Този път мъжа ми ще е морско конче и той да го носи 9м 😅

# 614
  • Разпиляна във въображението
Мога ли да хапвам диня?

Общи условия

Активация на акаунт