Лунна диета - тема 5

• 49 580
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Мога ли да хапвам диня?

Ако ти действа отдводняващо - да.

# 616
Аз не бих. Лунната диета по принцип е само течности. Главно вода и неподсладен чай, краен случай черно кафе (без захар или подсладители) и прясно изцеден,но 1:1 разреден сок. Всичко останало не е лунна диета. Отделно динята е захари нищо, че я водят с високо съдържание на вода. Целта на деня е да си почине организма от храната, а ако се приемат главно течности, през бъбреците ще се филтрира и кръвта и токсините в организма ще намалеят. Бонус е и,че има голям шанс да влезе човек в кетоза и така да изгори някоя друга мазнина вместо само тегло от задържана вода / материал в червата да губи. Ако се яде плод отива плодов ден. Обикновено са оризово-плодови и дори там мисля,че динята не я слагат в списъка с позволени храни.

Най-добре е ако може да се устискат едни 24ч. Глада в огромна част от случаите не е глад изобщо, а е навик. Или защото има храна наоколо. Всичко е в главата. Разсейването върши голяма работа. Времето е страхотно навън (поне при нас е слънце грее и пече). Ако човек е вкъщи може поне 100 занимавки да си намери. Чистене, пране, подреждане. Дори не е и падането на кръвната захар в повечето случаи (освен ако си няма човек проблеми с хипоглекимия).

Не винаги човек успява обаче, но е хубаво като успее и не се предаде. Чувство за постигнато нещо е невероятно.

# 617
  • у дома
Аз съм днес само на черно кафе и един чай /неподсладен,ама аз така си го пия по принцип/.

# 618
аз съм на две кафета и един монстър без захар
вече направих 24 часа от вчера, дано не разваля работата до утре сутринта Hands Pray

# 619
Малко остана. 😅 Сега слагам малкото човече да спи, после каката вечеря след баня и сън. 20ч ако не заспала съм в кревата.  🤣 Аз вече имам 24++ч. Даже си подготвих за утре 2 от 3 хранения. (ЗАКУСКА към 10ч ще е авокадо,  обяд и вечеря са салати; едната с риба тон другата с пуешко). Малкото е рожденник тази седмица та тортата 100% ще я бодна да я пробвам.

Още малко остана до утре. 🫡😁

# 620
  • София
И аз удържам фронта 😃
До тук - 1 дълго кафе с малко мляко, 2 чая, 3 л вода и 1/3 кофичка кисело мляко. След малко ще хапна още 2 - 3 лъжици и това ще е за днес. Вода си махам сериозно до момента - дано утре кантара ме накара да се усмихна Simple Smile

# 621
  • София
И аз съм тук , ама почти. Вчера на обяд хапнах един прекрасен Цезар и пропуснах вечерята. Всички беше наред, но на обяд днес нещо ми се омота главата , че сме с болни деца и нерви , та хапнах малко солети , но след това пак нищо. Въпреки това имам някакви надежди кантара утре да ме зарадва Simple Smile

# 622
Стискам палци за хубави минуси! Бързо оздравяване happy eyes! Тоя вирус е.... 🤐

Аз не знам ще се кача ли на кантара утре или ще взема да го пусна по стълбите случайно 😅  Стискайте ми палци хахха

EDIT: 29.07 6:19ч

Минус 1.5кг 🎉 Доволна съм 😁

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 06:20 от MintyMohito

# 623
  • Разпиляна във въображението
Браво! Аз само 800, но след застоя толкова време е добре. Продължавам до утре Simple Smile

# 624
- 300 гр, но съм един ден преди МЦ
доволна съм от себе си този път Stuck Out Tongue

# 625
  • София
Браво на всички - много добри резултати. И аз съм с успех - 1,9 кг. Кантарът показа 54,3 сутринта. Много съм доволна. Сега важното е да удържа да не мина над 55 кг до следващата фаза и се надявам тогава да видя 53 на кантара Simple Smile Че ПМС-то чука на вратата и не знам дали ще имам такъв успех

# 626
  • София
Иха, много добри резултати момичета! Аз задържам що годе, но съм в очакване да ми дойде Simple Smile ще видим какво ще покаже кантара края на седмицата

# 627
  • София
Дами, подсещам ви за новолунието утре Simple Smile
Аз в четвъртък направих прочистващ ден на кисело мляко и се надявам утре да успея да си направя фазата. За сега нещата вървят добре, въпреки ПМС-то, така че ще е чудесно, ако не ми изиграе някой номер точно утре.

# 628
Lady Cassiopeia Duval, благодаря за напомнянето!
Отново щях да пропусна.

# 629
благодаря, Лейди, участвам Nature MoonNature First Quarter Moon With Face
ще го правя или утре цял ден и храна в понеделник
или утре от обяд с хранене във вторник

Общи условия

Активация на акаунт