Лунна диета - тема 5

• 49 577
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
Привет Flowers Hibiscus

Този път ще се включвам и аз. Бая фази пропуснах, но бяхме ваканция, обикаляхме и направо сърце не ми даваше Grinning

# 631
  • София
Успех момичета Flowers Four Leaf Clover
Аз ще пропусна, че вкъщи има сериозни болести и ме е шубе да не ми пада имунитета.
Ще се опитам на салати или айряни да изкарам.
Иначе след като ми дойде, си задържам килата от пълнолунието и съм доволна

# 632
На линия съм утре и понеделник, ще карам по фаза. Simple Smile

# 633
Има ли лунуващи Simple Smile Аз съм на диня днес. Само на вода няма да изкарам...та диня и вода и съм нон стоп жадна. Ще си стане едно чудесно изчистване.
Успех на всички!

# 634
има, има... ама е зор
на обяд изядох една праскова, сега съм забъркала вълшебна напитка за отслабване
с лимон, джиндифил и куркума Tea Rolling Eyes
имам и един л-карнитин приготвен за пиене
ще видим до колко ще издържа

# 635
  • Бургас
И аз съм с вас този път. Предния ми опит беше неуспешен - пригладнях и хапнах. Последно хапнах снощи към 21ч. От сутринта чисто кафе, зелен чай неподсладен и половин изцеден лимон + много вода. Не целя отслабване, добре съм с кг, но малко разтоварване винаги е от полза.

# 636
И аз съм на линия. Последно на обяд преди началото на фазата хапнах. Не очаквам минус утре (въпреки че от две седмици ме е хванал IBS заради последния антибиотик), но ще изкарам поне до края на фазата. После ще видя вече на къде съм и дали ще мога до вторник да изкарам. Simple Smile

# 637
  • София
И аз съм на линия, и на мен ми е трудно днес. Вчера не бях особено гладна, не се захраних достатъчно добре и сега ми се хапва. Обаче много ми се иска да видя 3-ка на кантара утре, така че ще издържа на всяка цена.

# 638
И аз съм тук лунички Kissing Heart
Голям зор ми е,че пътувахме за спортно събитие,после с близки на ресторант с вкусна храна обаче аз съм на вода.
Абе зор ми е събота и неделя изкушения дебнат отвсякъде Tired Face
Сега най-много да хапна малко диня и аз,ако толкова "преритам" Joy
Успех на всички ни и прекрасни резултати Hug

# 639
  • София
От мен днес няма отчет. Не ми се получи този път фазата. ПМС-то си каза думата и не съм мръднала нито грам. Яд ме е, защото си отгладувах и накрая - нищо. В четвъртък пак ще правя прочистващ ден - дано тогава има раздвижване.

# 640
Аз съм още на диня и вода, даже и кафе не съм пила...ама това по съвсем други причини. Корема хлътна, гладно ми е, ще гледам да изкарам и денят днес. И ми омръзна да тичам да пишкам през трийсет минути. Не знам колко ще изхвърля, кантар ще видя сряда по някое време. Така или иначе идеята ми беше малко да се кротна с храната и виното/бирата и да разтоваря тялото.
Колкото толкова, и половин ден, пак си е успех Simple Smile другият път повече Simple Smile

# 641
  • Бургас
Аз се отчитам с успех, въпреки че снощи бях на работа и малко по-трудно ми мина времето. За сметка на това сега лягам и със сигурност няма да ям до следобед Grinning Кантара показва - 700г.

# 642
Аз съм в цикъл и при мен минус няма. То и като е 1/2 на 1/2 лунуването минус не очаквам. 😀 Още 3ч и 15мин до края на фазата и аз си продължавам.

# 643
Аз снощи хапнах малко диня.Днес продължавам като до края на луната само на вода и кафе,а после ще хапна някой плод.
Резултат Thinking няма кой знае какъв за сега,освен ,че съм мега изнервена този път.

# 644
изкарах си го на една праскова и две сини сливи
кг няма да отчитам, не съм се мерила от мин сряда

Общи условия

Активация на акаунт