Лунна диета - тема 5

• 49 561
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
  • При децата ми
Изкарах го и аз, но не точно както трябва. Две кафета с малко захар, съвсем малко айран, и няколко парчета диня, другото е чай и вода.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 10:50 от Hrispa76

# 646
Вчера на круши цял ден и вода. Не знам колко, знам че източих и спихнах. Днес вече на пиле и салата ще е, и малко хляб.За закуска какао пих, не ми се ходи до магазина за кафе, че може да се върна с някоя потна бира за обяд Simple Smile
Кантар утре. Тегаво си беше това лунуване. За пълнолунието ще гледам да се амбицирам повече. Пада се на 19.08 понеделник, вечерта, в 21:27, значи спокойно може да се почне в неделя късен следобед.

# 647
  • Бургас
При мен ефекта явно продължава. Вчера следобед ядох грозде, сурови ядки, вечерта салата от домати и сирене, малко хляб и два сладоледа на клечка. Сутринта съм още - 350г

# 648
  • София
Супер - възползвай се, колкото можеш Simple Smile
АЗ днес ще правя прочистващ ден на кисело мляко и после пак ще правя луната. Вече би трябвало нещата да са ОК и да поизчистя някое и друго килце от ПМС-то.

# 649
Момичета, да напомня само,че вече сме във фаза. Ако някой друг ще лунува с мен от днес (18.15ч) до утре/сряда - успех!

# 650
  • София
Аз ще пропусна тази фаза. Така или иначе в последните дни нямам време да се храня и ям малко, но съм постоянно в движение и няма как да си направя прочистването. Успех на лунуващите днес и утре Simple Smile

# 651
Аз пак минавам да напомня за фазата.  УТРЕ от 21:28ч. Мисля да се пробвам три дни  - понеделник,  вторник и сряда.  Да видим.

# 652
И аз с теб. Мислех да е от днес вечерта даже, но за утре ми изскочи нещо и няма как да ми се получи луната. Така, че утре след 21:30 ще се опитам да изкарам три дни на плод и вода. Днес все пак ще гледам да съм на плод основно.

# 653
аз днес съм на фаст, може и да не ми се получи във вторник,
но благодаря, че напомни Flowers Tulip

# 654
Аз се чудих доста дали да не я почна от днес, обаче се получават 4 дни по мои сметки. 😅 Децата ми разказват играта по цял ден (20ч лягат, 5ч стават и към 9ч вече съм проверила дали в хладилника не се е появила храна от нищото 🫣). Много ще ми дойде с натоварването, не че и ям като хората обаче все нещо гризвам набързо или дояждам на децата. Дано удържа... и този път дано наистина успея в кето да вляза. Накрая след цял ден глад искам само въглехидрати 😅

# 655
  • България
Аз днес съм на фаст с вода, чай и кафе.

# 656
  • София
Аз днес правя леко разтоварващ ден - на плодове и зеленчуци със сирене. Луната ще я правя само утре - цял ден на кисело мляко и ще хвана фазата от вечерта и през нощта, че във вторник съм на РД и няма да мога да я направя. Успех на всички Simple Smile

# 657
  • България
Няма да отчитам килограми, защото нямам кантар където съм. Днес ми дойде и МЦ. Вчера ядох яйца на миш-маш и вечерта приключих с риба. Като ям достатъчно протеини и не ям прости въглехидрати ми е по-лесно да спазвам фаста.

# 658
На линия съм и аз от днес и мисля да съм до сряда.
Успех на всички и резултатна да ви е Hug

# 659
И аз днес ще се пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт