Лунна диета - тема 5

• 49 559
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
И аз също съм на линия днес.

# 661
  • Разпиляна във въображението
Включвам се. Завръщам се от почивка, която бе "брутална" откъм храна. Така и не пожелаха да ни дават по-малки порции Simple Smile Мразя да връщам храна, а ми се налагаше и пак...

И без това сме приели решение да сме на салати и много леки храни, затова ще ми е по-лесно. Днес съм си взела плодове, ще пия много вода и утре с пълна сила съм на линия. Часът е подходящ да завърша успешно до към сряда.

# 662
Последно вчера хапнах на обяд, днес вече усещам глада. Но ще се опитам да издържа поне до вечеря. Иска ми се чак в сряда да хапна, но не вярвам да издържа до тогава, но ще видим де.

# 663
  • Разпиляна във въображението
И аз издържам. Ще се справим!

# 664
  • София
И аз след морето миналата седмица имах нужда от разтоварване. Вчера на обяд хапнах салата, кюфтета и сладолед Head Band снощи около 8 салата с малко сирене и днес само гледам. И понеже сме отпуска, моя мил съпруг се събудил рано и какво да направи .. палачинки Joy но стоически издържах, та щом те не ме бутнаха, до утре сутринта съм желязна Sunglasses кантар нямам тук, но важното е да ми се посвие коремчето

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 13:17 от Happy eyes

# 665
Страхотно се издъних...снощи парти, та до малките часове. Днес едва гледам и съитветно ми се хапва всичко. Успех момичета. Аз ще опитам на следващата.

# 666
На мен вчерашния ден ми се провали... бях сама с децата и нямаше как, наложи се да хапна. Днес държа за сега, но на косъм. Много ходих и просто умирам от глад и умора. 16ч е, не се е пречупило днес та по някое време ще прекъсна. 20.30ч снощи започнах, ще гледам поне до 19.30/20ч да изкарам. Колкото толкова.... и умирам за диня. 😅🫣🤣

# 667
Аз от неделя вечер държа,само днес на обяд парченце пъпеш,но беше толкоз зелен и гаден.
Minty,хапни диня,ако ще ти помогне да не се наядеш.

# 668
Не мога диня. Искам, но не мога. Инсулинова резистентност, не трябва да ям въглехидрати. Динята щеше да ме прати в стратосферата направо.

Днес добре върви, да издържа утре до обяд до края на фазата. 😅

# 669
  • там, където ми харесва
Аз за сега успявам до 12:30 ще издържа. Този път реших да се включа с вас! Снощи ядох Дина ама прекалих Kissing Heart

# 670
И аз държа за сега. То и малко остана. Изпих едно кафе и се опитвам да разбера в кой режим да се бутна после защото е пълен хаос храненето ми заради малкото дете. Ям когато той спи... ако реши да спи. И накрая вечерта от А до Я цялата азбука 🫣 Даже мисля,че съм качила. Аз си знам, от късно ядене качвам.

# 671
напомням за луната:
03 септември 2024 – 04:56:45 часа – новолуние

# 672
  • София
Включвам се. Но поради ПМС ще го правя ОМАД с варени яйца, че иначе нищо няма да направя.

# 673
аз вече се включих, последно хапнах някъде преди 5 следобед. Сега ми е леко гладно, но утре ще са по-добре нещата с глада.

# 674
Задължително се включвам,чаках го с нетърпение.
Успех на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт