Лунна диета - тема 5

• 48 943
  • 720
  •   1
Отговори
# 675
Успех на всички и до финал! Simple Smile

# 676
луната е днес Simple Smile
11 септември 2024 – 09:06:47 часа – първа четвърт
успех на всички!

# 677
Благодаря - ще се пробвам Simple Smile

# 678
Че някой прави ли ги на четвъртинките, аз само на пълнопуние и чат пат на новолуние.

# 679
  • При децата ми
Аз не и никога не съм ги правила. Лично за мен най-голям ефект има на Пълнолуние и Новолуние, но който както иска.

# 680
  • Разпиляна във въображението
Аз си ги правя /когато ги правя изобщо/. Нещо се отпуснах последните седмици. Днес и утре съм на линия Simple Smile

# 681
  • у дома
И аз си ги правя всяка седмица,когато имам възможност.

# 682
  • София
И аз веднъж да напомня за фазата утре Simple Smile
Днес съм на смутита и течни бъркочи.

# 683
Утре съм на линия - чакам я фазата с нетърпение. Днес ще похапна прилично, без да прекалявам, за да мога утре да издържа. А утре ще съм цял ден в движение и ще ми е голяма мъка, обаче това е положението - решила съм и много ще се радвам, ако успея.

# 684
На линия съм и аз!
Вчера бях на плодове,затова днес малко салатки и зеленчуци за да издържа утре и да не озвереея Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще пътувам,а ми прилошава много така,че ще е добре дошло за глад.
Успех на всички Hug

# 685
На мен понякога ми е по-лесно когато съм в движение без пренатоварване да гладувам, иначе ако съм айляк мисля само за ядене.
Утре ще видим как ще е, и аз се целя хапване чак в четвъртък

# 686
  • София
Успех на всички утре с гладуването☺Аз днес съм на малко диня и фрапе☺Да видим дали ще издържда и утре само на кафе Wink Някой гладува ли и днес🙄

# 687
Успех на всички!

Включвам се и аз. Плана е до четвъртък на обяд поне. Ако изкарам повече - още по-добре.

# 688
  • София
Има ли гладуващиии☺

# 689
Има, има. 😁  Днес толкова леко мина.. Направо съм  изненадана хахах Чудя се утре дали да не продължа без храна, само на течности или да го направя 100% плодов ден.  Има една диня в хладилника и ме изнервя,че никой не я пипа. И фризера е пълен със замразени банани за бананов сладолед...

Общи условия

Активация на акаунт